you're my wonderwall

Det finns så mycket som jag skulle vilja skriva och som hjärtat skriker efter att få ropa ut. Men eftersom jag dyrt och heligt har looovat att sluta vara djup, så får det väl bli så. Djup kan jag vara inom mig själv. Sådäså.

Internet is back. Och det är skönt. Äntligen har man en mindre vettig sysselsättning. Jag har faktiskt "städat" tre gånger den här veckan. Kanske beror det mest på att jag har varit sjuk den här veckan. Och utan dator har man inte så mycket att göra. Har väl sett på cirka 10 filmer. Vissa flera gånger om. Men det är väl så det ska vara, antar jag.

Skolan har sakta men säkert börjat rulla på. Jag gillar att nya ettorna är där. Det är liksom lite roligare. Men självklart saknar jag 87:erna. Antar att ni vet vilka ni är. :P Moha! Niclas i min klass igen, precis som det ska vara. Älskar även nykomlingen Cilla. :) Nu kan vi leka español varje lektion. Haha. I like it!
Åsa förgyller iallafall vardagen. Utan henne vore allt skit. Och det menar jag verkligen.

Purple shirt darling. I love it.

i need you, i want you

Bör tilläggas att mitt internet inte funkar hemma! Tillbringar nu min håltimme med mina kära spitare Anna och Amanda. Alltid lika trevligt. Kan nog bli fler håltimmar tillsammans med dom. :) Haha.

Imorgon blir det skoj. Har lite saker att styra upp bara. Men det ordnar sig.

all my pictures seem to fade to black and white

Årets skolfoto kommer gå till historien som det fulaste nånsin. Väntan till katalogen kommer kommer att vara olidlig och en ständig klump i magen kommer infinna sig. När skolkatalogen väl har kommit kommer jag förmodligen gråta. Så ful kommer jag nämligen vara. FUCK! Jävla fotograf! Uuuuusch!

what did you learn at school today?

Jo, första dagen i skolan idag. Jag tillhör numera SP2eEi. Och jag diggar verkligen allihop! Alla 16. Haha. :) Det här kommer bli skoj. Det vill jag lova! En och annan skojig människa har jag sett, och det gillar vi. :) Bra lärare ser det ut som att jag har råkat ut för också. :)
Jovars, fotografering imorgon. Klädval? Ingen aning. Antar ändå att ingen bryr sig speciellt mycket.

talking to myself

Ny mobil. Mycket skönt, ytlig som jag är. Nejdå, men det var precis vad jag behöver. Lite nytt i tillvaron när man nu ska tillbaka till tryggheten bakom skolans väggar igen. Men det kan nog bli skönt det också. Tillbaka till alla rutiner och inte behöva fundera över vad man ska ta sig för. Dessutom gillar jag faktiskt Åsa. Ny klass och nya lärare blir det också. Så det är väl rätt så nytt i år med. Fast jag är tacksam över att inte börja ettan igen. För i början var det faktiskt ingen höjdare. 

Fotografering första dagen? Det gillas inte.  

what would you think of me now?

Jag skulle göra vad som helst.

i'd run right into hell and back

På min cykeltur på väg hemåt från det vårt stora centrum, där nere, hann jag tänka över många saker. Jag blev både arg och fruktansvärt frustrerad. Vad jag än försöker intala mig själv, vad än andra försöker intala mig så finns det bara en. En enda. Och honom skulle jag göra vad som helst för. Kärleken mattas inte av. Den består. Jag är lika förälskad varje gång jag ser honom. Jag skulle göra vad som helst.

Och det är inte Fredrik. Så nu vet alla det iallafall.

Mamma fixar domarinsatsen imorgon. Skönt. Nu ska jag bara koncentrera mig på att sova och att försöka göra en bra match imorgoneftermiddag.

Godnatt.

if you were me

Jag ligger här hemma tills uteslutningen är över. Eller tills skolan börjar. Det beror på tiden.

Håller tummarna inför helgen. Eller, vad spelar det för roll? Jag vet ju hur det blir. Men äh, det är lika bra att jag vänjer mig.. Tyvärr alltså, sorgligt men sant. Hur länge orkar man?

you know where you've sent her

Jag faller, faller, faller.


what difference does it make?

Jag är född till bitch. Right, Jenny? Men vet du vad? Vi är bitchar!
Mycket bra diskussion. Där har du någon som förstår. Och som gjorde som jag. Och det blev bra ändå.
Jag skulle inte göra såhär om det inte var värt något. Men alla gör missar. Och det här är min miss. Men just nu är missen värd en jävla massa.

i'll be right here when your world starts to fall

Det sköna är att jag verkar klara mig. Så mycket dåligt som jag har mått i mina dagar, och allt är som bortblåst. Jag mår faktiskt bra. Jag kanske är dum i huvudet, men känslan i magen styr man inte över. Och jag mår braaa. Skönt att kunna säga det. Det var längesen.
Dock blir det ju lite tomt, men det har det varit förut. Och snart börjar skolan, och då leker jag och Åsa varje dag. Och jag behöver inte sakna någon. Tyvärr känns det som att den här sommaren sprungit iväg! Och inte har man gjort mycket heller. Men äh. Det är väl det ett sommarlov går ut på?

Värmbol - KSK     2-1
Sånt gillar vi. :)

fuck it

Fan, värsta kanonerbjudandet från två av mina absolut bästa. Och jag är tvungen att tacka nej! Maaaaah! Händer det som jag tror kan komma att hända, så vet jag var jag ringer. Och jag ringer på direkten! Hoppas att fler erbjudanden kommer senare. För sånt här vill man verkligen inte missa. Dom är två människor som jag inte klarar mig utan.

i wanna love you but i better not touch

Jag vill, så hör av dig. Men en del saker tål att diskuteras. Återstår att se vad kvällen/natten bjuder på. För ärligt talat så vet jag faktiskt inte.

Jag ber om ursäkt å DFK Värmbols vägnar. Det var ju inte alls meningen att förnedra Oxelösund så fruktansvärt mycket. 15-1. Aja, bara att skratta åt det. :)

Fotbollsfeber i staden. Derby imorgon och alla som vågar se kommer vara där. Haha. Det blir spännande.

Inte så jättegivande idag. Haha. Men något fick jag ju ner iallfall. Ciao.

here's my heart, so take it

Meningen med livet är väl ändå att man ska kunna vara fri och göra det som faller en in? Så ser jag på det. Varken man själv eller någon annan ska gå in och styra.

Ibland uppstår problem och missförstånd. Men jag tror att det finns en mening med allt.

Oops, så djup jag blev. Det var verkligen inte meningen.


Sen ska jag fika med Åsa. Me like.

you never thought that i could break you

Nyss hemkommen. Även fast det inte blev en lång stund så är det alltid ett sant nöje att spendera tid tillsammans med underbaringen Caroline Kull. :) Det blev en del urartning, främst tack vare Lovisa och hennes Hey Baberiba-imitationer. Fan vad jag garvade!

- Finns det något här som man spyr av?
- Eh, va?
- Jaa, jag har bulimi.
- Äum, jaha. Men ska du ha något? (Till tjej nr 2)
- Nej, jag är anorektiker.
Haha. Så jävla sjukt.

En del shopping blev det också. Trots att jag lovade både mig själv och andra att inte göra av med mer pengar nu. Men pengar är till för att göra av med, så varför inte spendera ett par tusenlappar när tillfälle ges? Men nu ska vi inte fundera över hur mycket jag har gjort av med den senaste tiden. Det vore inte roligt att veta. Mycket skoj hade kunnat göras för dom pengarna, vill jag lova. Men äh, shopping är skoj.
Åt även godaste kinamaten på länge. E-tunas kina är så fruktansvärt bäst! Dit går jag alltid. :)

Match ikväll. Upp till bevis. Iallafall för mig. =/

It's much too late to save myself from falling

Det finns verkligen texter och strofer som man fullkomligt faller för. Iallafall så gör jag det. Ord som är omöjliga att inte tycka om. Jag kanske är sentimental, men vissa rader älskar jag bara.
Men sen betyder inte det här att texten måste vara fin, med fina ord. En mening kan ha en personlig betydelse, en betydelse som man väljer att tolka själv. När man känner någonting för en text så blir den vacker.

Hallå igen,
Hur är stan en sån här kväll i augusti när sommarn regnat bort?
Det var längesen, jag borde ringt, men å ringa nu känns lite fånigt å kort.
Jag är i Oslo med ditt ex, men det är inget mellan oss
vi bara lallar runt på Karl-Johan, och jag behövde komma loss.

Elden. Jag bara älskar den. Jag kan inte rå för det. Tomma ord som inte betyder ett skit. Men man kan älska det också.

Hur ska jag gå hem när allt är såhär?
Jag vet du kommer att se på mig sådär
Du sa du behövde tid, och du hade tid
Det finaste nånsin. Jag kan inte låta bli att bara älska det här. Du hade tid. Det vackraste jag vet.

Okej, nu är Lars Winnerbäck otroligt inblandad i det här, och det var kanske inte så det var meningen att bli. Jag tänkte eventuellt komma med någon bra poäng. I meningslösa inlägg är det alltid bra med en poäng. Ett slut med knorr så att alla (eller i vart fall dom flesta..) inser att det inte var så meningslöst som man först trodde.
Jag menar bara att precis som att man kan älska en text för något speciellt - Det spelar ingen roll om det är tomma ord eller verkligen vackert - Likadant ska man se och våga älska människor. Alla kan inte älska alla. Allt är individuellt och vi fastnar för olika saker. Ibland händer det dock att man fastnar för samma sak eller person som någon annan. Ajaj, ett problem uppstår. Men ingenting är värre än att det inte kan lösas.
 Man måste också våga stå för att man tycker om någon. Det är mycket viktigt. Strunta bara i vad alla andra tycker. Det är det jag varit lite dålig på förut. Att inte våga stå för att; den här människan tycker jag faktiskt om! Istället förlorar jag den, i rädsla att personen inte ska vara lika omtyckt hos dom som redan är viktiga för mig.

Äh, det blev ingen bra poäng. Bara lite tjaffs. Ta åt er av det som känns bra. Alla behöver ju inte tycka som jag. Och tur är väl det.


Jag är hög nu sen den dagen när du kom
Ja, jag är hög nu och kan inte somna om
Och jag undrar om jag nånsin ska nyktra till nån gång
Med dig, med dig, med dig

Det sägs att kärlek lovart stort men håller tunt
Du kan kalla det förnuft men aldrig sunt
Det är sagt av nån stackare som aldrig ramlat runt
Med dig, med dig, med dig
Det där älskar jag också.