gomenasai

I don't wanna hear
I don't wanna know
Please, don't say; forgive me
I've heard it all before
And I can't take it anymore

Ja, nej. Jag antar att det inte är något att göra. Jag har kört fast totalt. När det gäller allting, givetvis. Inte kan jag prata med någon heller. Men jag överlever väl eventuellt ändå.
Om två veckor åker iallafall jag och Flisan till Göteborg. Och där kommer inga problem existera. Jo, möjligen om vilken kille vi ska spana mest på, vilken affär vi ska in i först eller vilken grej på Liseberg vi ska åka flest gånger. Annars ska vi bara njuta. Iallafall jag. Och jag misstänker att fröken Andersson är av samma åsikt.

För övrigt blir det Allsång på Skansen med mina favoritbrudar på tisdag. Blir riktigt skoj, kan jag tänka mig. :) Verkar även bli en del festande inom den närmaste tiden. Det känns toppen. Hittar man ingen annan utväg så kan man ju alltid supa bort problemen.

Först av allt blir det picknick i stadsparken med Moa och Flisan. Precis vad jag behöver. Men vad tar man på sig? Ett litet problem i sammanhanget. Härmed utnämnt till dagens i-landsproblem. Fredrik hade nämligen samma bekymmer. Haha. :)

puss&godnatt


vi

i promise you will never see me cry

Ojdå, lilla hånet. Jag ser det iallafall så. Jag vet inte vad du har hört. Men från mig har du iallafall inte hört något. Bättre att få höra sanningen innan du dömer, Moa. Du vet att jag inte vill dig nåt illa, och jag har inte gjort någonting.

Det är ju JAG som är svartsjuk. Kan bara inte för allt i världen förstå varför. Någon med något hett tips? Kanske? Fuck. Haha. Det här är min vanliga otur. Största problemet är väl att jag inte känner så mycket än. Jag känner inte människan.

Efter imorgon är det bara två veckor kvar. Jotack, vi längtar.

Höööörs.

don't bother, i won't die

Folk vet aldrig vad som förväntas av dom. Samtidigt som man aldrig vet vad andra människor förväntar sig av en själv. Livet är en resa som bygger på att lista ut och gå sin egen väg. Egentligen borde man inte fundera över vad andra väntar sig. Hur det än är så lever man faktiskt för sin egen skull. Och det vore fan så mycket lättare om man gjorde det också. Om man liksom inte brydde sig så mycket. Det är det felet jag gör. Och det är bara jag själv som får lida för det i slutändan. Varje gång det händer borde jag lära av det och inte göra om samma misstag. Men jag gör det. Om och om igen. Det bevisar väl bara att man lär sig livet igenom. En vacker dag har man förhoppningsvis samlat ihop så mycket att man kan använda allt detta negativa till något positivt. Jag har dock inte kommit till den dagen än.

Satt precis och samtalade med Fredrik angående vikten av att ha en trevlig blogg. Någon som man kan berätta allt för och som bara lyssnar och aldrig nånsin klagar. Och sådant man inte vill dela med sig av till övriga världen, kan man alltid skriva ner någon annanstans. Man kan låtsas att man har sin blogg med sig överallt. Jag ska nog faktiskt börja ta med mig ett litet anteckningsblock när jag går ut. Jag ska kalla det "Anteckningsbloggen". Haha. Där kan man skriva ner såna här spontana saker som kommer upp när man är ute, som man inte vill delge någon annan. Äh, jag borde få Nobelpriset.



Åsa vafan, dags att vi styr upp det här nu!
Caroline, dejt är på g!


har du någonsin sett en dröm gå förbi?

Ytterligare en dag då jag stannar hemma. Men det är skönt. Ska snart bädda ner mig i soffan och titta på Wallander med pappis. :)

Helgen ser ut att bli fullspäckad. Inte en lugn stund. Men det är väl så det ska vara? Men först är det två dagar kvar på jobbet. Och efter det är det bara två veckor kvar. Sen är det vecka 29. Och då blir det Göteborg med Flisan för hela slanten! :D Ingen är lyckligare än jag.
vi
Bara för att vi är snygga. Men du är rätt ful också.


hjärta som brinner

Idag är jag sjuk. Det var förmodligen det som startade redan i fredags när partyhumöret var som bortblåst. Men en halvtimmes sömn i Johannas säng vände på steken. :) Idag har det inte räckt med en halvtimme. Jag mår fortfaranade inte bra. Men äh. Sitter och lyssnar på en låt som sjungs av 3 helt sjuka brudar. Haha. Den här borde fan hela världen lyssna på. Det finns faktiskt kärlek om man lyssnar ordentligt. Man hör det faktiskt. :) Ojoj, det var tider det.

Idag har jag legat i soffan oavbrutet. Har tittat igenom hela Livet enligt Rosa. Det vill säga, jag har bott i soffan i drygt 6 timmar. Det är för barn, jag vet. Men äh. Jag är ett barn.


vi
måste vi vara så snygga? ;)


this is me now

Jag lämnar känslo-tjaffset nu. Jag orkar inte. Förvånandsvärt många som stöttar. Trots mitt beteende. Men det är väl det man har vänner till. Både nya och gamla goingar. :)

Tre veckor kvar på jobbet nu. Lite kaos här och var. Men det är bara att försöka stå ut. Drömma om Göteborg, antar jag. Det är fullkomlig lycka. Winnerbäck, invigning och Liseberg. + sköna brudar och fotboll. Det kan liksom inte bli bättre.
GE MIG VECKA TJUGONIO!

Ärligt, nu tänkte jag hoppa i säng och njuta av en nygammal klassiker. Varför älskar jag Livet enligt Rosa? Maaaaaah. Me like.


lost without you

All I know is I'm lost without you.
I'm not gonna lie.
How am I gonna be strong without you?
I need you by my side.




fuck

Jag har inte ens ord för att förklara. Jag har förstört allt, och jag borde vetat om det redan från början. Det här har förstört hela min sommar. Och det är allvar. Jag menar det. Allt är förstört. Och allt är mitt fel.

Man förstår inte hur mycket en människa betyder förrän den är borta. Det är verkligen så.

girls just want to have fun

Jag klarar mig med Moa. Ingen kan förstöra det vi har. Inte som det är nu. Det tog lång tid innan det kunde bli vi två. Men det ordnade sig, och ingen kan förstå hur lycklig jag är för det. Du är som luft för mig - Nödvändig för min existens. Utan Moe - Ingen Wood. Så enkelt är det. Och det är för evigt.

Dessutom har jag Felicia också. Det är inte fy skam det heller. Du får aldrig lämna mig.



Tonight's the night we're gonna make it happen
Tonight we put all other things aside



emotion overload

I feel the night explode when we're together
Emotion overload in the heat of pleasure
Take me, I'm yours - Into your arms
Never let me go

Tell it to my heart
Tell me I'm the only one



Fredagen lär bli riktigt het. Snygga brudar tackar jag inte nej till. Snacka om att parta järnet. Längesen vi gjorde det tillsammans nu. Blir förmodligen riktigt skoj. Moas musik lär kritiseras. Speciellt av mig. Men då är allt i sin ordning. Sen lite god mat, lite gott att dricka och ett ruggigt glatt humör. Nej, det kan nog inte bli bättre. Jag ska försöka ha fantastiskt roligt. :) Superlativen haglar i denna blogg och det är precis så vi vill ha det. Det är sommar och det borde vara glada miner för hela slanten. Och om sanningen ska fram så gör jag kanske inte mitt bästa heller. Men det blir inga ledsna miner på midsommar inte. Jag kommer bara umgås med människor jag tycker om. Och vem kan vara olycklig då? Inte jag iallafall. Jag är förunnad dom finaste vännerna man kan ha. Och tack vare det borde jag vara den lyckligaste människan på jorden. Men det är en liten sak som fattas. Jag ska ordna upp det.

Men först är det en hård dag på jobbet imorgon. (Fruktansvärd god jordgubbstårta idag annars.)
Vad sägs om att även krossa Dunker? Jatack.

Tack och Godnatt.

to win my love

I've been upset and I've been down
I've been throwing things around
Since you're not longer here beside me
And my friends say: Hey, what's new?!
They just heard that we were through
Well I guess I'm all right, baby



Segaste dagen på länge. Men tur att det finns sköna människor på jobbet iallafall. Annars vettefan alltså. Min och Flisans sms-stund förgyllde tillbvaron efter lunch. Hon är så jävla sjuk! Men det är väl tur det. Det är ju det som gör henne så charmig. ;) Smeeek.

drömmen om att inte vara mänsklig

Ja, jag drömmer lite till
Så att jag nästan tror att du finns
Lars Winnerbäck
                                                                                             



Jag vet inte vad jag ska säga bara.


why do they always give advice?

They don't know, don't understand. Do they?
Why do they always give advice?
Saying; just be nice, always think twice!

Jomenvisst. Tänk efter två gånger. Det känns som att jag antingen inte tänker efter alls eller tänker på tok för många gånger. Och jag vet inte vad som är värst.

Fyra veckor kvar på jobbet. Jag har räknat ner sedan dag 1. Nu är det  19 dagar kvar. Den fjortonde juli är jag fri. Och den femtonde bär det av till Göteborg! Längtar jaaaa. Lars Winnerbäck första kvällen blir nice!
Om vi inte spelar nästa år så drar vi lätt ner ett gäng. Planeringen i år sket sig ju, men nästa år. Dåååå. Sara håller med körkort. Det kan ni ge er på.
Fan vad pengar det kommer gå åt nästa sommar. Det är fruktansvärt. Det bästa vore om jag kunde gå och vinna på lotto. Utomlands tre gånger? Jag kommer inte hinna. Och inte ha råd heller. Kanske får skippa en månad i Kroatien med familjen? Fast det vore synd. Dock prioriteras besök i USA och Montenegro med brudarna. Äh, vi får väl se.

Maaaaah, vad händer på midsommar!? Vi borde styra upp snarast!

fröken svår

Du kanske sa nånting som ingen alls förstod
Och som du ångrade men som du ändå sa
Du kanske gick ett steg för långt för dom försoffade
Så att dom inte såg att det var bra

Det är JAG som ställer till det. Det är JAG som inte räcker till. JAG ställer till saker precis hela tiden. Inte bara för mig själv. JAG ställer till saker för andra med. Andra som betyder otroligt mycket. Om JAG inte tar det försiktigt kanske folk försvinner. Och då vet jag inte längre. Det är svårt att veta vad som egentligen betyder något förrän det är för sent. Förrän det är borta. Sånt har hänt förut. Och jag vill aldrig att det ska hända mig igen.




Jag kan inte se hur jag utan alla er lever mina drömmar.

i can feel my life ending

Allt bara rasar. Det rasar när man inser. Jag har förmågan att inte göra det förrän det är för sent.
Jag har förmågan att inte våga stå för det jag känner. Jag har förmågan att uttrycka mig väldigt illa. Men jag har också en förmåga att älska. Det finns personer jag älskar. Och dom vet om det. Ingen av er får nånsin lämna mig.

Moa, jag förstår om du är besviken. Men nu är det för sent för mig att göra något åt det. Jag hoppas verkligen att du kan förlåta mig. :(


Jag har förmågan att se saker negativt och att aldrig vara nöjd med mig själv. Men det är något jag jobbar med. Många människor runt omkring mig har förmågan att kunna hjälpa mig på traven. Utan er vet inte jag hur jag hade mått idag. Utan Jenny vet jag allvarligt talat inte. Jag vet inte ens om jag hade levt... Mycket är bra i mitt liv. Verkligen. Jag ska vara nöjd med det jag har. Men har det börjat gå nerför så är det svårt att stoppa. Jenny klarade det. Och det ska hon ha all heder, kärlek och cred för det. Hon räddade mig. Hon räddade mig från något värre än hon nog kunde föreställa sig. Dina handlingar och din kärlek var större än jag någonsin kommer kunna tacka dig för... Du är så otroligt viktig för mig.


Ju mer jag tänker desto mer osäker blir jag. Främst på mig själv.
På vad jag säger, vad jag gör och vad jag egentligen menar. 
Om sanningen ska fram: Jag är rädd för mig själv. 



love hurts

Jo, det är väl jag som är idiot. Jag förstör. Känns som att det är ungefär det jag håller på med hela tiden. Det var verkligen inte meningen att det skulle bli såhär. Jag vill vara kär. Jag vill vara kär och lycklig. Jag vill ta hand om någon. Och jag vill ha en famn jag kan krypa in i, hos en person som mer än gärna tar emot mig. Men det går inte. Inte nu. Och det är jag hemskt ledsen över. Jag kan inte göra något åt det, även fast jag gärna skulle vilja. Jag vet inte hur det blir nu. Vet inte under vilka förutsättningar vi kommer att träffas. Jag hoppas verkligen att det kan bli bra. Men det kan inte bli som jag vill. Och inte som han vill heller. Ingen kommer bli nöjd. Jag antar att det är min vanliga otur. Hjälp mig någon.


sommartider

Ojoj, gårdagen blir en dag att minnas. Med både positiva och negativa händelser. Det blev ett trevligt avslut med klassen. Jag, Åsa och Amanda vann tävlingen. Det vill säga att allt var i sin ordning. ;) Jenny var den sötaste av alla studenter. Precis som jag hade förväntat mig. Och så tog hon bra hand om mig och Flisan när vi kom hem till henne och uppvaktade. Trevligt trevligt.

Kvällen började hos Daniel. Fotbollsmatchen var ju inte så mycket att hänga i granen, så att säga. Så jag och dom mindre fotbollsintresserade brudarna sökte oss till altanen. Mycket skönt och mycket trevligt. Vattenmelon, muuums. Haha. :) Sen grillade vi. Haha. Börjesson höll i taktpinnen. Värd en applåd. Mitt kött blev kanon. :D Tjejsnack ute i trädgården. Mycket trevligt och mysigt. Jag försökte mig på badminton. Två stycken bevittnade det klantigaste och fulaste jag nånsin gjort. Det blev ett stort asgarv på det, kan avslöjas. Haha. Men ingen är ju förvånad.

Den trevligare delen av kvällen hos Daniel avslutades med disco. Gyllene Tider. Och lyckan var näst intill fulländad. Ojoj, så kul vi hade. :)

Sedan var det dags för ett besök nere på staden. Träffade otroligt många fulla och trevliga människor. Allt var som vanligt på den fronten, med andra ord. Kvällen avslutades väl inte prima precis. Och jag har mig själv att skylla. Jag är inte värd mycket nu alltså. Iaf inte för mig själv.


Imorgon börjar jag jobba. Inget jag längtar till kanske. Men jag ska tänka på lönebeskedet. Ojoj. Dessutom ska jag drömma om vecka 29. Yeah!




i cry my heart out

Fan Jenny. Må sommaren bli lång och tiden därpå kort och fortgående. Jag klarar det inte. Jag behöver dig. Du har varit så underbar det senaste halvåret att jag har inte ord. Jag hade aldrig klarat mig utan dig. ALDRIG! Men du kommer klara din tid där på andra sidan kanon. Det vet jag. Det blir en underbar tid. Och sen är du hos mig igen. Jag längtar redan!

Jag och Mickis grät idag när jag överlämnade en ros. Hemskt att man kan sakna en människa så mycket utan att veta om det. Fika bör verkligen planeras snarast. Eller vadå fika? Vi bor 50 meter ifrån varandra. Jag gör ett besök istället. Sådäså.


Moa och Felicia, ni är bäst! Grattis till examen. (Eller vad man ska säga) <3 Den här sommaren är våran!

vandrar i ett sommarregn

Äum, ska snart pallra mig iväg till skolan. Sitter och funderar på hur otroligt bra den här helgen kommer bli. För att inte tala om hela sommaren. Ikväll är det Sandbäckens avslutning. Hoppas verkligen på fint väder. Me like. Lillasyster slutar sexan. Stort fan. =) Lillebror slutar fyran och är sötast på jorden. Ja, kan inte bli bättre. Ska även försöka hinna sola idag faktiskt.

Imorgon blir det avslutning på Tallås. Finfint. Jag och Åsa sitter bänkade. Med blommor i högsta hugg? Haha. Sen beger vi oss mot sista skoldagen i SP1d. Kvällen har att bjuda på middag på Rednecks tillsammans med underbaringar. Åsa, Anna och Amanda, kan inte bli så mycket bättre.

Lördagen säger jag inte mycket om. Den kommer bli genomstressad och förbannat rolig! =D Jag ser verkligen fram emot hela den dagen. MAAAAAH, måste fixa blommor och sånt. Äh, det ordnar sig.



Ingenting kan vara i oändlighet
Alla vet att underbart är kort
Man får en chans och tar till vara den
Eller ser ett minne blekna bort.

don't cry you heart out

Man får väl lov att börja med helgens höjdpunkt. 6-1 mot Julita. Det var en fröjd att se och jag skrek högst av alla på samtliga Värmbols-mål. Haha. Ojoj, riktigt skönt. :) Stolt värmbolare jaaaa.

En trevlig kväll igår blev det. :) Har väl Flisan att tacka, antar jag. Pratade lite med sköna grabbar. Precis som det ska vara va? Jag vill också ha en studentmössa. Det räcker inte riktigt med att bara prova. Haha. Men är man liten så är man. Jag och Flisan skrattade gott åt ett misslyckat hån. Några kom fram till oss och skrek "ETT ÅR KVAAAAR!" Synd bara att hon har 3 år kvar och jag har 2. Haha. Men man kan ju inte lyckas jämt.
Aja, sista veckan nu. Sen försvinner dom. Och det blir sommarlov. Välbehövligt, säger jag. Det kommer bli en kanonsommar och pengar kommer strömma in på kontot. Precis vad jag behöver. YEAH.


kom ihåg mig

Annars känns det att det börjar närma sig nu. Studentmössorna är på. Jag har tyvärr ingen egen. Två år har jag kvar och jag hoppas att dom kommer gå fort. Klassbyte väntas, vilket är smärtsamt. Ska skiljas från Anna och Amanda precis när vi kommer varandra som närmst. Riktiga underbaringar! Montenegro nästa sommar, säger jag bara. Blir riktigt skoj.

I höst åker Jenny. Jag kan för allt i världen inte begripa hur jag ska klara mig. Tur att det finns telefon, internet och flygplan. Ett besök ska planeras omgående. Jag överlever inte 13 månader utan ditt söta leende. Jag kommer få kämpa varje dag. 
Det är även ännu fler som försvinner. Underbara människor. Jag lovar att första tiden kommer det kännas tomt. Riktigt tomt. Nästan alla favoriter försvinner. Ajaj. Inte alls bra. Hemskt egentligen.

Vad sägs om att Moa kommer till mig på Duveholm i höst då? Jo, det låter riktigt riktigt bra. Bus och lek varenda dag. Egentligen borde jag hoppa ner en klass. Men vi skulle urarta för mycket. Vi gör oss bäst i olika klassrum, om sanningen ska fram. Urartning på fredagar på fotbollsgymnasiet istället. Haha. Kan komma att bli riktigt skoj. :)

Innerst inne är det här med skolavslutningar och studenter riktigt känslomässigt. Men aldrig förut har så här många underbaringar försvunnit från mig på samma gång. Gaaaaaaah! Sommaren kommer bli svår att överleva.
Min ljusglimt är vecka 29. MAAAAAAH!

teater

Jag menar, sluta vara så jävla sentimental! Ljug inte. Det blir bara värre, och det vet du. Du är fan inte mycket att lita på. Har du inte förstått det än? Hemsk är vad du är. Du behöver visst bli påmind om hur det känns. Även fast du vet, mer än någon annan. Känn efter förfan, du vet ju vad du vill. Lika bra att inse. Ja, och jag tycker att du är värdelös. Iallafall just nu. Som du beter dig. Du borde skämmas.
Egentligen vill du inte ha någon. Du vet det va?

Tur att jag har Moa när det är som svårast. Jag behöver inte ens tala om för henne hur det är. Hon stöttar ändå. Det är såna vänner man vill ha. Moa is the shit!

Flisan, ditt sms kan ha varit det finaste jag nånsin fått. Jag hade inte ord att skriva nåt liknande tillbaka. Så jag lät bli. Lämna mig inte.

Jag ljuger så bra.