we are family

We are family, dagens lätt mest sjungna låt. Iallafall i Sp1d
Hell yeah. Vilken jävla dag. Skolans Dag idag. Den började tidigt och i slutet av dagen var man, minst sagt, trött. Jag och Åsa skrattade hela morgonen åt frisyrer. Haha. Sen anslöt Jessica och hon skrattade lite hon med. Klassen var så söt så. Men vi vann ingen tävling. Sånt som händer. Nästa år, då ni.

Jag blev jääätteblöt! Man kan kort och gott säga att jag känner fel människor. Jocke, Kello och Ralle borde ha stryk. Men jag har inte nån chans mot dom tre, så jag skippar det. Moha. Men men. Jag frös långt in på eftermiddagen iallafall. Men jag överlevde det med.

Jag träffade Martin.


Små korta ögonblick kan stärka en. Ni vet det va?

fredrik

Ny tv idag. Nöjd jaaaaa. Pappa är som ett barn på julafton. Haha. :) Jag är inte ett dugg förvånad.

Jag har en ny kompis att snacka teknikprylar med. Teknisk som jag är. Fredrik Öjdahl, guld värd i djungeln av tv-apparater och hemmabio-grejer. :) haha. Borde träffas och ha ett teknikmöte. Plus att han ska bli min privata chaufför. Bra va?

Skolans dag imorgon! Det ska bli riktigt roligt. Trots att det förmodligen kommer regna på oss. Uuuusch. Men jag är hård. Jag och Anna har bakat tårta idag. Utan att säga för mycket så är vi väldigt nöjda. :) Tyvärr anknyter den inte så mycket till temat. Men just idag så bryr vi oss inte. Sådäså!


Martin Martin Martin.



(Stackars hon som har det bra.)

för bra för att vara sant

Jomenvisst. Igår satt jag bara och skrev jättebra tankar om min och Flisans Göteborgsvistelse. Men eftersom det blev tekniskt fel på bloggen så gick det inte att publicera! Och inte fanns nåt kvar i arkivet heller. Nämen så bra! Min vanliga tur, antar jag. Men hur som helst så kommer jag och Felicia att befinna oss i Göteborg mellan 15e och 22a juli. :) Första dagen är lördagen, och då blir det ett besök på Trädgårdsföreningen där en (förhoppningsvis) mycket trevlig kväll ska spenderas med Lars Winnerbäck. :) På söndagen anländer laget och det blir väl till att reka deras sovplats. Hehe. Måndagen innebär start för matcher och på kvällen sitter vi bänkade på Ullevi. Invigning inför 45 000 pers. YEAH, WE LIKE! Vi kommer vara glada och njuta som två barn på julafton. Gothia-invigning tycker vi om. Sen lär det bli en hel del fotbollstittande, en hel del spanande, en del shopping, en del Liseberg, och en fruktansvärt massa garv och sjuka grejer. Me like. Det kommer bli kanon. Vecka 29 var det, och jag längtar redan!

Yeah, jag och min miff.
förfest

jag ljuger så bra

Han är min. Han är allt.
Han är svår att nå, men han är min ändå.
Han kan få vem han vill.
Men han säger nej till alla utom mig.
En gudagåva som himlen sänt,
som ger mig allt jag vill ha.
Det är sant! Han är allt!
Han är min.

Jag ljuger så bra.



För ett ögonblick så var jag din, och du var min. Tiden stannade för oss två.
Men ett ögonblick är nu och sedan glöms det bort. Det är alldeles för kort.



Deppigt värre idag.

baby baby

I'm still in love
With everything I hate
Everything you do
Everything I fear
Everything on you


Allt är krångligt. Och givetvis är det jag som krånglar. Jag begriper inte ens själv hur jag lyckas. Allt jag vill är bara att du ska förstå. Jag ska försöka göra så gott jag kan. Men det är inte säkert att det räcker.



invincible

Ja, igår under en väldigt skrikig låt och ett väldigt betydande ögonblick bestämde vi oss för att det är vi tre. Just nu är det vi tre. Och inget annat skulle kunna vara bättre. One land of dreams.

Jag kan bara tillägga att det var gryyymt roligt på Babban. Lite synd att det inte var fler man kände. Men det är sånt som händer. Vi klarade oss väldigt bra ändå. Några roliga prickar hittade man ändå. :)





Träffa Martin idag? Hope so.
Men jag tror inte det behovet jag känner är ömsesidigt.
Vi känner olika.

everything

They don't know, don't understand, do they?

 




Now we're talking.
Barbros imorgon med mina bästa tjejer. Något som förmodligen kommer bli riktigt roligt. Bara det inte är massa små där. Jag har nämligen hört att det inte är så många äldre som ska dit. Ofta beror det väl på småbarnen. Men är man många äldre så är det bara att strunta i barnen. Så kom dit vettja. :)

Jag sitter och diggar stenhårt till Eurovision Song Contest. Power till Danmark, Rumänien och Grekland. :) Och all heder åt Carola. Några låtar kommer ju vara givna på ett antal fester framöver. Hell yeah.


Det känns som att en del grejer skulle jag behöva ta tag i.
Jag behöver ta tag i saker som gäller mig själv. Så om man skulle ta och göra det kanske?
Jag menar det känns så meningslöst just nu. Jag vill också ha någon. Innerst inne så måste jag inse vem det är jag vill ha. Jag vet ju. Men det kommer aldrig att bli som jag vill. Det är för sent och jag vet det. Dags att glömma och inse att världen är full av möjligheter. Men jag har faktiskt öppnat ögonen på ett helt annat sätt än jag gjort förut. Jag anstränger mig. Det kanske är det som är problemet? Man ska inte stressa fram känslor. Men jag tycker nog inte att jag har gjort det heller. Maaaaah! Det här är typiskt mig. Ni som känner mig vet det. Jag är inte värd mer än stryk som håller på såhär. Jag är rädd att jag inte kan hålla mina löften. Därför är det lika bra att jag inte lovar för mycket. Men jag säger faktiskt inte saker jag inte menar. Ljuger gör jag inte. Jävla skit att jag skulle förstöra allt så fort. För det känns faktiskt som det är det jag har gjort. För hastiga slutsatser verkar vara min starka sida. FUCK! Det känns rätt så kört nu, och det är mitt fel. Men jag följer mitt hjärta. Och mitt hjärta skriker efter en annan. Det skriker efter fel person. Hur fan är det möjligt att man kan känna såhär?

Jag behöver nog hjälp. Jag är dum i huvet. Jag tänker för mycket på hur andra ska tycka om saker och ting. Och så får man helt enkelt inte tänka. Följa hjärtat var det va?
Aja, hjärtat vet jag inte, men min mage saknar Martin.


twist of love

Be sure you know how to twist
Be sure you know how to make a girl insist
Be sure you know how to move
Be sure you feel the groove
Be sure you know how to twist



Jag tror att man får vad man förtjänar.

maaaah

me&moe bab

Vad skulle jag göra utan dig?

seventh wonder


Is it good? Is it bad?
Am I simply going mad?
Is it fiction or fact?
Am I really losing tact?
Is he magical, logical, natural? I wonder
He's got the makings of my seventh wonder


Am I weak? Am I strong?
In his arms do I belong?
I could climb mountain high
For his love I'd learn to fly
Is he magical, logical, natural? I wonder
He's got the makings of my seventh wonder


maaaaah

Tänk för att nu klarar inte jag och Åsa av att sitta här längre. Det får nog lov att bli en promenad i vår underbara skola. Sådäså.

helvete

Ja, det finns inte riktigt ord. Så himla besviken. Förlust. Ja, vad säger man? Vi gjorde så gott vi kunde, men det räckte inte. Dom ska få så jävla mycket stryk i höst.


hard rock hallelujah

Det skulle kunna räcka med att säga att den här helgen har varit fullkomligt sanslös. Precis som helger ska vara när man umgås med mina brudar. :) Fredagen var nåt av det sjukaste på länge. Och allvarligt, mitt och Moas garv var inte att leka med! Hahaha. Typiskt oss, om jag ska vara ärlig. Nej, men det var skoj och vi skaffade oss ju nya vänner, vilket alltid är trevligt. Sjukt var det, hur som helst.

Gårdagen startades med mys, skratt och film och grejer hemma hos kära vännen Madelene Berlin. :) Mycket trevligt. Bör göras om. I väntan på Mari Kellokumpu skrattade vi en gnutta åt Hajar som hajar och diskuterade en gnutta fotboll. Det blir ju lätt så, kan man lugnt säga. Mari anlände och vi bänkade oss framför Eurovision. Om sanningen ska fram så dissades en hel del låtar. Jag skulle vilja säga att Mari dansade mycket bättre än alla på tv. ;) Haha. Efter bidrag nummer 17 (Finland) begav vi oss mot kvällen huvudmål; Nisses loge. Där var partajandet i full gång och jag hade mycket trevligt med trevliga människor. :) Tur att jag tog mig i kragen och åkte dit.

Match idag. Gropptorp bör krossas. :) Yeah, me like.

I know just what I feel inside
I'm always on your side
You're always on my mind


skola

Mja, jag sitter i skolan. Det här blir nog en av dom tråkigaste dagarna på länge, skulle jag tro. Hoppas verkligen att det blir mys med Moa ikväll. Det är precis vad jag behöver. Egentligen skulle jag nog behöva gråta en skvätt också, men det går nog att ordna.

Flisan, jag håller alla tummar jag har för att det ska gå bra för dig. Jag tvivlar dock inte en sekund på att du kommer äga allihopa. :)

Livet är en dans på rosor,
men det är en dans med svåra steg.


sanna vänner

20.10

Jag satt precis här och tänkte på hur viktigt det är att ha en vän. Att ha någon som man vet stödjer en i vått och torrt. Jag är lyckligt lottad som har trogna vänner som jag alltid vet var jag har någonstans. Vänner som jag vågar ringa mitt i natten om det skulle knipa, som ändå inte skulle klaga en sekund. För dom vet också hur viktigt det kan vara att ha någon. Nästa gång kan det vara dom som behöver en axel att gråta ut på. Och dom ska inte tveka en sekund på var dom har mig någonstans. Det hoppas jag inte heller att dom gör. 

Vad sägs om babban på torsdag, bruds?





 Moa Mokvist
Min bästa vän. Vi har gått igenom många jobbiga saker tillsammans och det är egenltigen inte först nu vi har kommit varandra såhär nära. Du är en underbar människa och det är en gåva du ska ta vara på. Du lyser upp mitt liv när jag har det som svårast. Jag skulle inte kunna tänka mig att leva utan dig. Inte efter att ha fått den turen att komma dig nära. Du ska aldrig tveka på att jag finns här, Moa. Jag älskar dig.

Felicia Andersson
Du och jag har också haft många turer upp och ner. Vi har inte alltid varit bästa vänner, och jag tror nog att det har förekommit rätt mycket skitsnack från båda håll. Men det är sånt som hör till. Och det är sånt som är lätt att förlåta. Du är verkligen en kanontjej, Flisan och jag hoppas verkligen att vår vänskap kommer förbli så här rolig länge till. Du betyder så otroligt mycket. GBG i sommar, miffis! Älskar dig, sötan.

Frida Davidsson
Vi håller på och glider fram och tillbaka hela tiden. Du är en av mina äldsta vänner, och det finns inte många som kan skratta som du och jag gör tillsammans. Vi har gjort så många sjuka grejer att vi skulle kunna skriva en bok. Jag skulle dock inte kunna läsa den utan att fullkomligt avlida av skratt. Så jag tror vi skippar författarkarriären. Du är en helt otrolig människa, och jag är så himla glad att jag fått äran att lära känna dig. Trots att vi kanske inte umgås så jättemycket vissa perioder så ska du aldrig tvivla på att du har mig. Jag ställer upp för dig vad som än händer. Det lovar jag dig. Jag älskar dig.
mff

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!