young and hopeless

Igår stod storstaden Stockholm på programmet. :) Uppstigning kl 7 på ett lov gillas inte, men är man tvungen så är man. Jag kom sist, som vanligt, till tåget. Tågresan var trevlig. Frukost på centralen var gott, men dyrt. Sånt som händer.

Jag gillar mina tjejer. Det blev kanske inte så mycket shopping som vi hade tänkt oss, men dock en trevlig dag. Jag älskar sällskapet.

Film med söta tjejor ikväll. Moa, Frida, Flisan och Rebecca.

pride

Den här dagen bjöd ju inte på så himla mycket precis. Men imorgon blir det huvudstaden för hela slanten tillsammans med några riktiga godbitar. :)
Felicia, Sofie och Rebecca heter dom, och dom är gryyymt snygga!

They could not take your pride





 


i'm worth it

Har varit på fotbollsavslutning. Laget är sjuuukt! Man blir bara så glad. Älskar't. :)

Mina brudar drog på fest. Jag joinade inte. Lika bra det.


Kyss.

fest

vi är dom som kan dansa när det kränger för hårt

Javisst, lite party med tjejerna igår, vilket som vanligt var en riktig höjdare. :) Började hos Tilda, där det alltid är trevligt att spendera lite tid. Sen vandrade vi vidare till alla möjliga destinationer. Kupolen var ju trevligt så tillvida att jag träffade David Strömgren! Haha. Alltid nice. Jag skrattade iallafall en hel del. Äum, ingen är förvånad. Sen promenerade vi ner mot den stora staden. Träffade Berra som var i ungefär samma tillstånd som jag själv. Haha. Det var jävligt roligt. Sen vetifan alltså. Jag tappade greppet lite där. Vet egentligen inte varför. Men tack Martin, för hjälpen. Verkligen tack.

Och Mikaela de Verdier, min eviga vän och granne, tack för en trevlig skjuts hem. :)


Rebecca Bäck, tro aldrig nånsin att du försvinner. Vårt samtal igår betydde mer än vad vi kanske egentligen förstår. Tillsammans klarar vi allt. Och som det lät i diskussionen, så är vi ju många. :) Jag gillar er allihopa ruggigt skarpt!


Får se vad övriga helgen har att bjuda på. Kan kanske komma att bli skoj.


Pusstja.

Jag bara älskar det här (dom här)

partypartypartypartypartypartypartyparty

i think i have the best

Ikväll blir det ut att fira det mycket välkomna höstlovet. :) Det blir party på mycket hög nivå med brudarna. Kan absolut inte bli bättre. Inte en chans. I like it. Får se vad kvällen har att bjuda på. Alternativ finns, precis som alltid. :) Ibland kan man få för sig att man gillar den här staden. Men endast om man har skönaste tjejerna att umgås med.


is this the real life?

Dagens konversation och visdomsord:
- Äh, läxor är överskattat.
- Ja, men det blir ju faktiskt mycket lättare om man gör läxorna!

Hmm, ingen förstår. Förutom eventuellt Cilla, Emelie, Sanna och Madicken. Men det var skoj. :)

Jag och mina mates Cecilia och Emelie har ätit i hallen. Men jag åt inte så mycket. Och inte drack jag mycket heller. 

Emelie säger: Men Sara, du är ju som en liten bebis. Nu äter du upp maten!

Hörs lördag.

Is this just fantasy?



Äum jo, fest hos Cilla next week. Det är något jag gillar. Både festa och Cilla.
Tänk så bra det kommer bli. :)



now we're talking

Jag som skulle göra prov idag. Har inte pluggat en enda minut, men visst. Jag tar det. Men det blev inget prov. Precis som jag misstänkt hade läraren glömt mig.

Den här eftermiddagen ska spenderas tillsammans med min kära Felicia. Det blir mys. Dags att lägga alla korten på bordet i ett riktigt tjejsnack. I like it. Fredagen är uppstyrd, men tyvärr ser det lite mörkt ut. Haha. Men det är som vanligt. Antar att allt ordnar sig. :) Jag älskar mina damer.

festfestaaohon

let us die young

Nu är jag back in town. Känns både skönt och tråkigt. När man är i stora städer sådär så blir det så att jag känner mig hemma. Jag är nog en storstadsmänniska. Även fast jag kanske inte skulle vilja bo i en sådär stor stad. Men jag trivs som fisken i vattnet. London, Paris, Venedig, Barcelona. Även Stockholm och Göteborg, som dock inte kan mätas med föregående storstäder. ;) Men jag älskar det. Vet inte vad nästa storstadsbesök kan tänkas bli. Äh, det blir Stockholm på måndag. Det får duga. Plånboken behöver tömmas ytterligare lite.

Aja, åter till London. Fantastisk stad, men med oerhörda kontraster. I utkanten av stan ser det ut som grov fattigdom. Ålderdomliga höghus som ser obebodda ut, trots att det bor folk där. Vi bodde centralt. Ett stenkast från Hyde Park, som för övrigt är enorm. Vi bodde i Bayswater, granne med Notting Hill. :) Vi har ätit kanongod mat (tror jag iaf, har haft jordens förkylning). Grekiskt, kinesiskt och italienskt. Kanon, med andra ord. Första dagen blev det dock Pizza Hut. Haha. Men det gillar vi ju. Right, Flisan? :)
I torsdags när vi kom så installerade vi oss bara på hotellet för att sedan gå en promenad i Hyde Park i det fina höstvädret. :) Kom fram på Kensington High Street och tittade i ett par affärer innan vi blev hungriga.
Fredagen tillbringades ute på Londons gator och i tunnelbanan. Nu skulle vi titta på massa kända byggnader och shit. Storm och regn utanför nån stor kyrka, som avlöstes av mycket vackert väder när vi var och tittade på Tower of London. Lunch i solen var trevligt. Big Ben stod också på programmet, precis som Trafalgar Square. Fredagkvällen tillbringades på Domino Theatre. Där vankades det musikal i form av We will rock you. GRYMT BRA! En svensk vanlig kille från Norrköping hade huvudrollen. Han heter Peter och sjöng som en gud! Det gjorde dom alla. Fuck så bra det var. :) Jag älskar Bohemian Rhapsody.

Jajaja, lördagen var shoppingdagen. Harrods och Oxford Street besöktes, till min stora förtjusning. En Versace-kappa för 70 000kr? Nej tack. Haha, men fint var det inne på Harrods iaf. Lördagen var dock shoppingdagen för Londons befolkning, vilket resulterade i att halva Londons befolkning befann sig inne på TopShop. Jag har aldrig sett så mycket folk i hela mitt liv. Panik i värmen och folkmassorna. Detta gjorde att jag faktiskt inte köpte typ någonting denna shoppingdag. Shoppingen kom senare.

På söndagen tittade vi på Buckingham Palace där drottningen bor. :) Changing of the guards, vilket var tufft. :) Sen kommer jag faktiskt inte ihåg var vi tog vägen. Jo, det blev lite shopping. Det var den här dagen det mesta inhandlades.

Picadilly Circus och Madame Tussauds stod på programmet igår. Jävligt tufft med vaxdockorna. Jag minglade med Madonna och Brad Pitt. Inte illa. David Beckham var sjukt snygg och Angelina Jolie sjukt lik. Haha. :) Det var dom alla.

Jaa, igårkväll åkte vi hem. London är en fantastisk stad. Men jag älskar Barcelona. Och Paris. Haha.


we are underground

Pirr pirr i magen. Imorgon åker jag alltså. Mot storstaden London. Underbart. Älskar att flyga flygplan! :) Det kommer bli toppen. Bara jag, min mamma och min pappa. Kan inte bli bättre. Jag ska shoppa för fulla muggar, kan jag säga! Wonderful!

Idag har det planerats i skolan vill jag lova. Klassfest hos Cilla om två veckor. UNDERBART! Men vänner, kom ihåg att vi INTE ska klä ut oss! Haha, spridda åsikter angående Halloween-festen där. ;) Även klassfest hos Elin på fredag, men då är ju jag i England. Dom får klara sig utan mig, med andra ord.

Äh, ikväll ska vi på nån sorts diskussion om flytten. :) Hoppas verkligen att det blir lyckat. I like it. :) Vet inte ens om jag får följa med på mötet, men äh. Jag styr upp det.

Aja, back on track at monday. Då finns det mycket att skriva, samt bilder att bifoga.
Mobiltelefonen blir förstås medtagen till London. Ring gärna. :) Sms will work.
Kiss!

(Ni vet att ni älskar mig.)




i love you

Jag älskar mina tjejer och mitt lag. <3


please, be mine

Jajo, imorgon är sista dagen i skolan för den här veckan. Sen bär det av på ett 5-dagarsäventyr till London. London med mammi och pappi, och jag håller tummarna för att det blir riktigt nice. :) Har inte packat ner en enda grej än, men jag tror att det hinner ordna sig under morgondagen. En morgondag där skolan kommer innehålla matteprov och bokredovisning för min del. Det gillas inte, men det är bara att gilla läget.
Lagfest den 28:e? Emma, styr upp nu! Det är din plikt. ;) Annars får vi väl förlita oss på mamma Jossan. :) Jag älskar mitt lag! Absolut ingen nyhet. I like it.

Emma, jag missar Idol på fredag. Och det som är bästa temat och allt. Du borde spela in åt mig! Idol-nördar ställer upp för varandra. I vått och torrt. Jag lovar att njuta lite i London åt dig!

jag tänker inte så

Tänk för att äntligen, äntligen, äntligen är internet tillbaka! Jag har saknat det här alltså! Fuuuuck. Idag är jag hemma och är lite sjuk. Mamma tyckte det var bäst att jag stannade hemma och kurerade mig, för hon vill inte ha med sig nån sjukling till London på torsdag. Ojoj, det kommer bli gryyymt.

Helgen har varit sjukt rolig. Zebra med toksköna brudar i fredags. Vi shakade som aldrig förr. Men Flisan, rullstolen kunde dö. Annars halkade folk som Bambi på hal is i det där förbannade skummet. Garv jaaa. Flisan har annars en dold talang som hon inte plockar fram alltför ofta. Men jag är gryyymt imponerad!
Annars gillades VIP. ;)

Lördagkvällen var otroligt nice! Skönaste brudarna i stan hemma hos johanna på middag. Sjukt roligt. Jag, Maddan och Mari var rätt så heta under fotograferingen. 100 kort? Haha. Riktigt roligt. :)
Johanna, Moa, Flisan, Frida, Madde, Madde, Soffan, Mari, Tilda och Elin. Ganska elit. Jag har dom bästa. Utan tvekan.
Att sedan Amanda och Tilda anslöt gjorde inte saken sämre. I love it.

- Gå för dig själv!

sorgligt men sant

Saras och Åsas visdomsord, torsdagen den 12 oktober: Är man hungrig så är man.

Detta sas angående att vi satt och beklagade oss över denna förtvivlade längtan efter mat trots att klockan bara är 10 på morgonen.

Åsa säger: jag är så hungrig att jag inte kan tänka.

ingen soldat

Jag är ingen soldat, har inga vapen att ta till
Inga korståg jag vill gå
Ställ mig inte i ett led, du får mig aldrig att stå still
Jag fungerar inte då



Grejen är den här att jag fortfarande inte har ngt internet hemma. Detta gör mig lite lätt upprörd, samtidigt som jag för första gången i mitt liv är lite ordentlig med läxorna. Ändå är jag ungefär sju veckor efter i samtliga ämnen, vilkekt gör mig lite lätt upprörd.

Igår var det en av mina värre dagar på länge. Känner mig piss och överväger att ta ledigt och åka med mamma till Stockholm, men så blev det givetvis inte. Jag tränade på mitt kära fg, vilket avslutades med en vurpa där det kändes som att hela knäskålen krossades. Tårarna sprutade och det gick inge vidare att stödja på vänster ben. Så, jag ringde min kära pappa som kom med ett par kryckor. Men äh, jag kunde inte koncentrera mig så min kära mentor Dag körde mig till akuten. Väl där fick jag sitta och vänta i lite mer än en timme tillsammans med en liten dagispojke som hade ett stort jack i pannan. :( Stackars honom. Jag träffade en väldigt snäll och trevlig doktor som klämde och kände lite på mitt knä. Vi bestämde att det var bäst att vi tog några röntgenbilder. Han lämnade mig och jag satt i ett rum och väntade. Efter ett tag så började jag må illa och kallsvettas, rummet snurrade och jag kunde inte komma ihåg om han sagt att en syster skulle komma och hämta mig eller om jag skulle gå till röntgen själv. Så jag tänkte att jag skulle gå ut för att leta reda på någon som kunde hjälpa mig. Precis utanför dörren började hela världen snurra och det svartnade framför ögonen. Kryckorna bara försvann under mig och väggen var inte mycket till hjälp. Detta resulterade i att jag svimmade för första gången i mitt liv. Förmodligen totalt utan anledning, men ändå. Jag fick lite hjälp och resten av tiden på sjukhuset körde de runt med mig i en sjukhussäng. Röntgenbilderna visade ingenting, så nu är det bara att glatt vänta på att smärtan ska ge med sig så att jag kan shaka for real på fredag. Längtar jaaa. :)

Som sagt, 2 dagar kvar, and I like it.

Johanna Lepp fyller 18 år idag. :) Yummie.


please, forgive me

Pontus "Flower-Power" Blomgren trodde inte på att vi skulle bli grannar. Det gjorde mig lite ledsen. Men nu tror han mig. Fast det är 200 meter emellan. Han tror att vi ska cykla till skolan tillsammans. Men det ska vi inte, för jag ska åka med Mois. :) Yeah, I like it.

Nej, men ärligt. Jag ska blir värmbolare. Okej, det ligger långt åt helvete uranför stan, men jag bor ju ändå där på somrarna, så visst kan jag bo där på vintern också. Soooft.

Jag håller tummarna för att internet funkar idag. Annars blir den här dagen lika tråkig som övriga dagar den här veckan.

CIAO.

ta min hand, jag följer dig

Alltså helt ärligt, jag går omkring hemma utan ett skit att göra. Detta beror på att jag har ett icke fungerande internet. Jag blir toookig! Det blir slösa pengar på mobilen istället. Men jag har ju inga guldbyxor precis. Men visst, en trevlig dag med Åsa igår. Åt på kina, vilket var nice. Dagen dessförinnan så var det mys och fika med mina favoritbrudar Moa och Tilda. Jag klagar absolut inte. Club Zebra och London närmar sig. Kanske även ytterligare ett besök i Norrköping? Tiden för utvisa.

Lagfesten var otroligt nice. Det blir väl att återkomma med bilder. Den kvällen kommer jag att älska för evigt. Fuck, så skoj det var!
- Shakira är död.
- Sara, du har åkt ut ur Idol.

Ge mig 27 januari.