where do i begin?

- Äh, nä. Jag tror fan att jag är blind.
-Eh, nä det tror jag nog inte.

Mina och Åsas konversationer är alltid så djupa, givande och meningsfulla.

-Skriv att Åsa har gått upp i vikt. Säg att hon är biff.
-Nej.
-Nähe. :(


i won't bother you at all

Eftersom att jag gärna nämner alla grejer jag ska göra flera dagar i förväg så skriver jag alltså samma sak flera gånger. Men nu är det alltså så att ikväll blir det pizza på Olympos för hela slanten. Jag älskar mitt lag, och jag kan inte rå för det. Just get used to it.
Helgen närmar sig och framför mig ser jag en mycket efterlängtat lagfest. Hell yeah.

Äum jo, jag tycker att det är snyggt att visa rumpan! Sådäså, Moa. Baha.

Kan vara så att det är exakt three weeks left to London. Det blir förmodligen tokskoj. Dessutom ser det ut att bli fotboll, vilket vore riktigt nice.


Har även nån annan grej jag eventuellt borde styra upp. Magen skriker jaaaa! Men jag vet inte. Jag låter tiden utvisa. Sara är blyg. Kanske en nyhet. Men jag rår inte för det. And I hate it.


aao

Let us die young or let us live forever
We don't have the power but we never say never

Love it !

two beds and a coffe machine

Jag och Cilla har inte mycket till liv. Ändå har vi hunnit med både bus och spanskaläxa. Lite bättre än alla andra. All inclusive.

Ikväll blir det förmodligen träning. Orken tryter, men det var ett tag sen nu. Dessutom har jag jordens värsta träningsvärk sen ett par matcher badminton häromdagen. Sjukt men sant.
Urartning planeras inför helgen, och imorgon blir det pizza med mitt kära fotbollslag. Mumsigt och trevligt.

Plugg till förhör om William Shakespeare? Är det något vi har lust med? Tyvärr inte.

Ciao.

and she takes another step

Stövlarna får lämnas tillbaka. Jag anser inte att min ekonomi tillåter köpet, och dessutom blir det London om tre veckor, och där ska det shoppas. Love it.

Jag och Åsa är sjuklingar, vilket innebär att vi inte har träffats sen, hmm, jaaa, i torsdags eller nåt. Vilket är på tok för länge för att vara oss. Man saknar. Men via internet planerar vi vår efterlängtade utlandsresa. Vi har dock beslutat att spara den till våren/sommaren.

Äääum jo, idag fyller min lillasyster år. Alltid trevligt. Hon blev mycket glad över örhängena jag så glatt köpte åt henne. :)

Korta stycken i dagens blogg. Eller i de flesta dagars bloggar, kan man väl säga. Men visst, lagfest lördag blir nice. Dessutom har nedräkningen till den trettonde startat. Även lite smått till min efterlängtade 18-årsdag. Mycket på g, men ändå rätt dött för tillfället.


Jenny har åkt. Det känns tomt. Inte runt omkring, det kommer. Men det känns tomt i hjärtat. Lite som att ha förlorat en del av sig. Utåt kanske det inte har sett ut som att vi stod varandra så nära. Men hon näst intill den viktigaste personen i mitt liv. Jag har mycket att tacka henne för. Jordens bästa avskedsfest hade hon styrt upp också. :) Jag är otroligt glad att jag var där. Mycket trevligt och sjukt sällskap blev det. :)
Men jag längtar till nästa höst...

i love it

Jag sitter och asgarvar högt för mig själv. Det är rätt så sjukt faktiskt. Men anledningen kan man väl säga är Markus Kellokumpu och Gustav Jansson. Längesen jag skrattade såhär mycket. Shit, dom är sjuka. But I love it.

let me keep him

Hon åker på måndag. Den tjugofemte september åker Jenny. Det är inget jag uppskattar. Men hon kommer få det underbart. :)

Själv köpte jag födelsedagspresent till min lillasyster idag. Det är jag nöjd med. Dessutom inhandlade jag ett par stövlar. Får se om det blir behålla eller lämna tillbaka. Men fuck så kär jag blev! Underbara.

Får se vad som sker i helgen. Ett umgänge med Rebecca är uppskrivet, får se hur det blir med det. Utgår ifrån att det även blir umgänge med Åsa. Antar även att det blir lite fotbollstittande. Brukar lätt bli så. Ingen match för egen del. Skönt.
Även jag är beroende av Idol. T, du är inte ensam.

Ciao.

i am here to remind you

Jag dras med smärtor i ryggen. Det är inget jag är överförtjust i direkt. Ingen massör hemma heller. Mamma är i England hela veckan. Men å andra sidan så innebär det att jag sover i hennes säng. Och det är absolut inget man ska klaga över, kan jag säga. Den är gryyyymt skön!

Måste även säga att det var en mycket trevlig kväll hemma hos min kära vän Sofie i fredags. Fruktansvärt roligt med otroligt sköna människor! Allsång på mkt hög nivå. Ska göras om snarast.
Bilder uppmärksammas i Boes bilddagbok.

Annars funderar man mest över hur det ska bli efter måndagen den 25 september. Nej, inte för att min lillasyster fyller år den 26 och jag inte har köpt någon present än, utan för att min älskade Jenny beger sig till det stora landet i väst. Och där tänker hon stanna minst ett år! Jag får försöka klara mig ändå. Och det går säkert. Men som vi sa; sakna kommer vi göra.


Jomenvisst, idag fyller Emma "T" Asplund (#8/9) 21 år. Värt att uppmärksammas. ;)


Idag var Åsa sjuk.



make a change

Vindruvor är så otroligt underskattat. Det är skitgott! Har nyss ätit en hel ask och jag är hur nöjd som helst.


Imorgon eftermiddag börjar helgen och det är jag verkligen nöjd med. Det ser ut att bli en mycket trevlig helg. :) Ser verkligen fram emot imorgonkväll. Det ska bli jätteskoj! Rebecca Bäck återfunnen, och det är jag mycket glad över! Det ska gudarna veta. Eller nåt liknande.


Nej, nu blir det sängen. Lillebrors födelsedag imorgon. Jag gillar tårta.


Godnatt!


is it just a beautiful disaster?

Joo, den 13 oktober. We like. Club Zebra med FETT sköna tjejer. Och veckan därpå blir det London. Jaa, det finns ljusglimtar i tillvaron att se fram emot.

Snart ska jag äta fisk.
Hörs.

you got to go for number one

Jomenvisst. Serieseger i div 5 västra damer. Underbart! Det blev en rysare som inte blev så ryslig till slut. Lite smärta kostade det, men vi vann med 4-1. I like it.

Relativt trevlig kväll hos Flisan igår. :) Snygga hängslen iaf. Och god mat och trevligt sällskap givetvis.

Tandläkaren imorgon. Det är något som verkligen inte gillas. FUCK!


Ain't that what makes a champion?

she's nothing but a memory

En gnutta urartning idag på fotbollsgymnasiet. Hahaha. Så jävla kul! Man kan ju uppleva mig som oseriös, men idag var det verkligen roligt! Jag trodde att jag och min stjärna P skulle vinna tävlingen. Men vi snubblade på mållinjen, kan man säga. Gryym besvikelse. Men jag var lika glad för det. Ville leka fotomodell inför Lasses kamera, men inte ens det gick för sig. Tre stolpträffar under liret och några tårar över ett kommande tandläkarbesök, och sen var dagens träning på fotbollsgymnasiet fulländad.  

Jag säger bara 8 POÄNG! Hahaha!


if i could only hold you now

Man vill bara skrika rätt ut. Maaaaaaah! Svårare än så blir är det inte, och man skulle bli av med en hel del av alla aggressioner. 

Jomenvisst. Jag trivs verkligen i skolan, och min klass är great! 
"Den tjocka killen har ju en hjärna!" //Cecilia Hill


And I'd give up forever to touch you
 


happy birthday

Äh vafan, Flisan fyller år idag. GRATTIS.
hon

Annars en skitdag med dåligt humör. Iallafall när det gäller mig och Heidi efter fotbollsgymnasiet. Haha. Urartning. Idag blir det äntligen ny mobil. Plus Idol ikväll. I like it.

det här är be your own star show

Jag kan inte hjälpa dig upp, kan inte lysa upp den väg du springer
Jag kan inte vagga dig varm och lugn
Du har en annan röst, annan färg, ett annat land med andra klockor som ringer
Jag tar mig inte in i dina dunkla rum




Tänkte att det kanske var dags att författa ett par ord. Det känns bra att du anförtror mig saker igen, Moa. Det blir bara bättre och bättre mellan oss, och jag hoppas att det en gång kan bli som det alltid har varit.
 
Viiisst. Man kan inte göra ett skit åt någonting. Lika maktlös som vanligt. Men jag gillar't. Eller kanske inte. Men är det någon som bryr sig? Jag kan inte rå för att det för tillfället är en grabb som lyser upp mina dagar på Duveholm.



Men jag skulle gärna hjälpa dig upp, och kunna lysa upp den väg du springer
Om jag kunde vagga dig varm och lugn
Jag har nog samma röst och bor i samma land med samma klockor som ringer
Du går inte ensam genom dunkla rum