i hope you don't mind

Helt ärligt så ska det förhoppningsvis bokas resa idag. Jag och Flisan har helt enkelt tröttnat på livet här hemma. Magaluf väntar på oss om ett par veckor. Chill är vad det är.


Annars var helgen alldeles underbar. Fan så roligt jag har haft. Grillfest med laget fredag? Jatack.

Tjaa.

hard work

Otroligt spännande dag på jobbet. Vi har inget att göra. Kollar bilddagböcker som tidsfördriv. Alltid något. Upptäckte precis att det är alldeles för lång tid kvar till vi får äta lunch. Men det löser sig väl.

Annars är det träningsdag idag. Hur fan ska det gå? Träningsvärk? Javars.

Rolig helg annars. Hoppas på shopping imorgon och sen blir det utgång med Åsa! Lördag bjuder på grillning med alla favoriter hos Flisan. Jag hoppas på fint väder så att det blir en massa bad i poolen. Att bry sig om frillan är för amatörer.


the time of our lives

Ja, nu är det snart dags. Om en och en halv timme är det fika på Sultans City. Hur i hela friden ska alla våra väskor få plats där? Ja, det är en gåta. Men trevligt lär det bli. Jag ska äta en räkmacka. Chockad någon? Sen blir det till att göra ett par ärenden på stan innan tåget avågr 13.06. Gaaaah!

Det finns inte så mkt planering för veckan. Rätt skönt ändå. Dock är vi förberedda på halvtaskigt väder. Men vafan, vi har ju varandra.

Tjaaa.

hey, get real

Har lite svårt för det här med att räkna dagar faktiskt. Men enligt mig är det fem dagar kvar nu.Idag, imorgon, fredag, lördag och söndag. Eller? Äsch, tycker det är skitsvårt. Men aja. På måndag åker vi iallafall. och det är typ 2 arbetsdagar kvar. Och sen en riktig chillhelg på det. Sen var det the big time.

Nu är jag mest kissnödig. Så ska väl göra ett toalettbesök och sen bege mig tillbaka till testen.

let's pray for the weekend

Here I am. Inte döfräsch efter gårdagen. Fyfan, säger jag bara.

Sitter hemma hos Moa. Resten av sällskapet har dragit iväg till diverse aktiviteter. Frida skulle hem till sin mormor och äta fisk. Haha. Älskar't. Hon åt ju fisk igårkväll också faktiskt. Kvällen började skoj, och slutade med ett helvete. När vi väl kom hem från Valla däckade jag i sängen. Oerhört skönt. Förmiddagen har varit rätt chill. Ska låna ett par filmer av Moqan och sen blir det mys resten av dagen. Nu har det fan slutat regna också. Kors i taket.

Bara en vecka kvar till Göteborg nu. Let's pray för bra väder! Det har varit ett av morgonens samtalsämnen. "Vad ska man ha på sig på dagarna om det regnar?" Haha. Dagens i-landsproblem. Andra funderingar uppstod också, och vi har några grejer att styra upp innan vi ger oss av. Men det löööser sig!

Tjaa.

a sweet escape

Hmm, sitter och äter tårta på jobbet. Svingott. Mammas avdelning åt tydligen tårta förut, och inte tackar man nej när man får ta den sista biten som fanns i kylen. Inte jag iallafall.

Ja, finns inte mycket att säga om den här dagen. Visade några personer från England lite av det jag jobbar med, och det var ju spännande. Dom tackade så mycket för hjälpen.

Nej, eftermiddagen får väl gå åt att styra lite kanske. Hur blir helgen, någon? Finns numera på mobilen. Moha.

Tjaa.

i'm so lost without you

Har helt ärligt inte träffat Järngänget sen skolan slutade. Disaster. Kanske återser ett par av dom på lördag? Vore ju verkligen att föredra. Annars får det väl bli stora delar av GBG-gänget som gäller i helgen igen. Och inte mig emot. Vi laddar upp för fullt nu. 12 dagar kvar. Underbart.

Helgen var relativt lugn, utom fredagen då. Den var inte lugn. Blev, till min stora glädje, medbjuden ut till Tilda Forsgren där jag hade en riktigt rolig kväll. Underbart sällskap och både djupa och roliga samtal. Vi som tillhör GBG-gänget fick lite Gothia-feber och skrattade och drömde så tårarna grät. Vi dansade till låtar som är med på invigningen och då rann tårarna. I love it. Längtar sjukligt mycket nu alltså.

Jaa, annars är det ju mest jobb som gäller. Både på gott och ont. Har fått förlängd anställning, så det blir till att jobba två veckor till efter Göteborg. Men det löser sig. Jag ser bara fram emot pengarna. Och mycket blir det, till min stora förtjusning.

Jaaa, för övrigt så har jag lämnat in min mobil på lagning. Något som inte riktigt var meningen, eftersom jag förväntade mig en ny, och så kommer det nog i slutändan bli också. Så nu har jag ingen mobil! :S Helvete. Ni som vill mig ngt får ringa på mammas eller pappas. Mammas står väl på värmbols hemsida. Främst GBG-gänget som hittar dit, antar jag. ;) Nej, men ska försöka kirra en lånemobil. Får se om det blir idag eller en annan gång.

Såg Förortsungar igår. Lite efter, jag vet. Men älskade den iaf. :) Hon i IKEA-reklamen äger mitt hjärta.

Tjaaa.




Glömde att Alice Timander är död! Vad ska hända nu? Förmodligen ingenting, men det är ju väldigt tråkigt. Inga fler premiärer med Sveriges roligaste krutkärring. Ja, Åsa snackade med henne aplänge i telefon. Och bara det är ju roligt.