hold on

Jenny kommeeeer! Gaaaaaaaaah. Jag har längtat till den här dagen i ett år nu, och idag är den här. Crap, det finns inte ord. Tårarna rinner redan. Shit.

Annars hade jag en väldigt trevlig utekväll i fredags. Dock behövs ett besök på banken eftersom jag råkade fucka upp koden. Hmm. Typiskt.

Jaja, grattis lillasyster på födelsedagen.

Och crap, Indien idag ju. Hur ska jag klara mig?

we can be heroes

Och så var det det här med idéskissen till projektet. Kanske dags att börja eftersom det vore bra om jag kunde lämna in den idag. Annars vore det mest skönt att gå hem och titta klart på Lilla Sjöjungfrun, som jag började titta på imorse.

Många klassfester och liknande är under planering. Antar att inte så många av alternativen kommer bli av. Det brukar bli lite si och så med det där av någon anledning.

i'm yours

Redovisning i marknadsföring är på intågande och jag, Cilla och Åsa har jobbat som tokar hela morgonen för att få allt klart. Och vi klarade det faktiskt. Så nu är det bara att ladda. Eller nåt sånt. Dock behövs lite socker i våra kroppar för att vi ska palla detta, så nu kilar vi iväg och handlar lite choklad.

Tjaa.

don't you know

Klassblogg är på tapeten. Eller ja, vi ska fixa en nu. sptreeei.blogg.se

Keep up the good work!


let me

Alltså, skolan bara rullar på. Ingenting händer och alla dagar ser precis likadana ut. Ungefär. Marknadsföring, svenska b, filosofi och spanska idag. En lektion är avklarad och det känns som att hela dagen redan har gått. Tyvärr är det inte så.

Hmm, i helgen ska jag fira lillebror. Det blir bad och bus i Gustavsvik. Ska bli rolligt faktiskt. Annars blir det till att ta det lugnt. Match söndag och efter det kanske ett besök i E-tuna och kolla VFC-City.

Tjaa.

take your time

Jaa, nu håller vi på och gör oss iordning. Eller, Cilla och Ellen har redan duschat, och nu är det väl min tur. Så mitt gör-iordning-stadie har inte riktigt börjat än. Men det är hög tid nu.

Helt onödig skoldag. Hade endast matte c 14.10-15.20. Men jag och Cilla jobbade på och gjorde klart alla veckans uppgifter. Dessutom lärde vi oss något också. Inte illa pinkat.

Nej, duschen väntar. Tjaa.

I'm are

Ja, utgång imorgon hörde vi, och eftersom vi har kirrat en chaufför kan det hända att vi beger oss till en annan stad. Vore ju skoj, eftersom vi vid det här laget är lite småtrötta på Katrineholm. men före utgången blir det god mat på NiVå. Och jaja, sällskapet är i världsklass.

there's no easy way out

Jaani, en smaskig fika med Flisan igår var precis vad jag behövde. En räkmacka sitter aldrig fel. Dessutom köpte jag favoritörhängena. Tappade ju det ena på Kreta, och sen dess har jag haft lite panik över det.

Fint väder idag iallafall. Alltid något.

can you handle me the way i am?

Bra att man alltid får idétorka vid precis rätt tillfälle. Nu sitter hela klassen och skriver en bokanalys, och självklart har jag totalt hjärnsläpp. Jag läste ut boken i fredags. Den var bra och skapade många tankar, men givetvis kommer jag inte på ett enda vettigt ord att skriva. Jag kan inte påstå att jag är förvånad. Men varför förbereder man sig inte bättre när man vet att det är samma visa varje gång? Jag älskar det här.

Eftermiddagen får jag väl ägna åt att plugga filosofi och spanska. Kan inte påstå att jag längtar direkt. Men det får väl gå.

Utgång fredag hörde vi? Planer smids, men det blir ju ändå aldrig som man tänkt sig.