wasn't it fine?

Jag bara jobbar och står i. Antar att det är därför bloggen får stå åt sidan lite grann. Dock är det ingen som har klagat än, så det får jag väl se som positivt. Nej, men jag ska nog försöka ta tag i det här lite bättre. Kanske kan bli ett litet nyårslöfte? Ett löfte till ska jag minsann avge, men det är inget jag kommer dela med mig av i bloggen.

Juldagen var primabra emd fina vänner. Pappa har tyvärr åkt iväg med kameran nu, så jag får bjuda på bilder en annan dag. Men det är sånt som händer.
Om en timme börjar jag jobba, så jag ska snart hoppa på cykeln så att jag hinner i tid. Eftersom jag inte börjar förran fyra så har jag och mamma varit i Norrköping idag. Och nej, jag hittade inte ett skit jag ville ha. Kom hem med ett par trosor och träningsskor för inomhusbruk. Ja, jag skaaa börja på Friskis. Hmf. Köpte även en jacka till Marcus. Hoppas den blir bra. Ikväll ska den provas.

Jaja, nog om det. För att börja träna på mitt löfte får jag väl försöka återkomma ikväll.

this is the life

Jaha, nu var julafton över. Det var en bra julafton här hemma. Det var bara familjen och mormor som kom på besök. Det blir väl så när man inte har mycket nära släkt, antar jag. Fina och bra julklappar fick vi allihop och kanongod mat hade vi förstås. Den roligaste julklappen var väl Playstation 3, som vi syskon fick. Igårkväll sjöng vi singstar för hela slanten (när vi lyckats få igång ljudet, som ännu inte är helt korrekt). Erik fick ett Spiderman-spel som han blev arg över igår för att det var till Ps3 och inte till datorn. Men nu har han spelat i snart fyra timmar, så det kanske inte var så tokigt ändå.
Annars fick jag mest bara bra flytta-hemifrån-grejer. Det är väl sånt som är bra att ha, antar jag. Tror minsann att jag ska få en tv också, när vi hittar någon bra. Det har det iallafall varit snack om. Vi får väl se hur det hela slutar.

Om fem timmar kommer Marcus hem. Jag har längtat efter honom! Det vill jag lova. Då ska vi öppna julklappar och vid halv 7 kommer våra vänner. Det ser jag verkligen fram emot!

Neej, nu ska jag kila iväg och hitta på något annat.
Säger man God Jul nu också? Eller God Fortsättning? Äh, ha det bra!

you look great!

Jajo, lite julkänsla infinner sig faktiskt. Dock är det inget höjdarväder. Iallafall inte för att vara vinter. Men granen är klädd och julklapparna ligger där under på sin plats. Lite grann vet jag vad jag får, men några saker har jag verkligen ingen aning om. Det ska bli spännande. Har precis slagit in Marcus julklapp, vilket var ett helt äventyr i sig. Men ja, det gick till slut. Vi ska öppna våra julklappar tillsammans när han kommer hem till mig på juldagen. Och efter det kommer våra vänner! Har nämnt det ett antal gånger redan, men det gööör inget. Den lilla skaran som kommer hit har ökat med ett par personer också, vilket bara är trevligt. Det ska bli så skoj! Min fina kjol från Halika ska invigas också. Hurra!

Nu ska jag nog kila iväg och krypa ner i soffan och äta lite smaskiga saker. Har redan smakat på julskinkan. Apgod var den. Det var dock inget jag tvivlade på. Hur som helst, God Jul alla! :)

we can not come closer than this

Egentligen har det här varit en mycket lyckad dag. I och för sig har Marcus åkt till Dalarna idag och kommer inte tillbaka till mig förrän på juldagen. Men det är faktiskt bara tre dagar dit, och så länge kan jag faktiskt stå ut. En positiv sak var ju att familjen kom fram lugnt och säkert till Älvdalen. Dom dog inte. Det var en väldig tur det!
En annan bra sak med dagen är att jag fått kontakt med Tilda, vilket faktiskt gick snabbare än jag trodde. Så nu behöver jag inte bekymra mig över det mer. Dessutom stötte jag ihop med Mari och bjöd henne på festen också. Hon tillhör också dom där udda som inte använder sig av Facebook. Jag säger inte att man MÅSTE ha Facebook, men det är ju ett väldigt bra sätt att kontakta människor på.

Nog om sånt där tjaffs! Jag funderar starkt på att hoppa i säng. Imorgon är det julmorgon som gäller på ICA Kvantum. 05.40 blir jag upphämtad. Det är faktiskt ingen höjdartid.

Övriga familjemedlemmar klär granen. Vi har en väldigt fin gran i år. Det hade vi förra året med. Paketen ligger redan där under granen och myser. Dock är det inte så många till mig. Vad har jag gjort för fel?

Neeej, godnatt var det va?

this is close

Tilda S-L, om du läser det här kan du väl lämna en liten rad eller två i kommentarsfältet, jag måste nämligen bjuda dig på min 20årsfest, men du har ingen Facebook och det är där jag har bjudit. Om du inte läser det här får jag väl styra upp det hela på annat sätt. Jag saknar dig, för övrigt. Så att du vet.

work it out

Det finns faktiskt inte så mycket att säga. Utgår från att jag tappar läsare på grund av mitt uteblivna bloggande. Men fan, det spelar inte så stor roll. Jag har ju ändå inget vettigt att komma med.

Idag har jag och Annika planerat lite och bjudit in folk till festen vi ska ha tillsammans med Robert när vi alla fyller år och hon tar sin lärarexamen. Om folk tar sig i kragen och kommer blir det nog riktigt skoj faktiskt! Idag har jag varit ledig och vi har varit hela dagen ute i Vingåker. Nu har det precis lagats tacos, vilket var på tok för längesen jag åt senast. Hur som helst, inatt är sista natten på ett par dagar jag får sova bredvid Marcus. Imorgon åker han till Dalarna för att fira jul, men egentligen går det väl ingen nöd på mig. Han kommer hem igen på juldagen och då ska vi ha fest med våra vänner. Det ska bli riktigt roligt och jag längtar jättemycket.

Men nu är det dags för lite städning. Dålig tidpunkt, jag vet. Men alla små prylar jag har i mitt rum ligger för närvarande i sängen och dom kan inte placeras ut förrän jag dammat och dammsugit så det kanske vore idé att styra upp det nu innan det är läggdags. Imorgon är det nämligen uppgång vid kvart över sex eller liknande. Jobbet börjar 7.45 och det blir nog till att cykla faktiskt. Det löööser sig. Hoppas det inte regnar.

Jag skrev ganska mycket skit ändå. Håll till godo!

hold on

Nu tar jag med mig mina kära syskon ner på stan och kirrar dom sista julklapparna. Det blir nog mysigt. Om vi kan hålla sams. Men det tror jag nog vi ska kunna åstadkomma.
Ikväll är det säsongens sista avsnitt av Nytt Läge. Inte bra. Det är mitt favoritprogram.

can you handle me?

Precis som många andra måste man ju konstatera att det bara är en vecka kvar till julafton. Nu när snön smält har jag ännu mindre julstämning än jag hade innan, och den julstämningen var näst intill obefintlig. Idag ser det ju ut som vilken vanlig vårdag som helst. Och vår är väl inte direkt rätt benämning på årstiden som råder.

Imorse åkte jag från Marcus halv nio helt i onödan. Var hos tandläkaren i en halv minut, fick skenan jag måste ha i överkäken när jag sover och sen fick jag gå. Fick dessutom reda på att tråden bakom mina tänder har lossnat lite, vilket tandläkaren inte hann åtgärda idag. Det innebär att jag måste dit igen klockan åtta imorgonbitti. Det är jag inte direkt pepp på. När ska jag få sova egentligen?

På måndag åker Marcus till Dalarna. Det är jag inte heller direkt pepp på. Men tre dagar utan varandra ska vi väl kunna stå ut kanske. Sen blir det mys och fest med våra vänner på juldagen. Det ska bli riktigt skoj faktiskt.

Nu är det jag som slänger mig i soffan med Vi på Saltkråkan tror jag bestämt. Måste kanske smaka på sockerkakan jag och Erik knåpade ihop igårkväll. Den ser riktigt god ut faktiskt. Sen blir det sushi till lunch. Jag gillar egentligen inte det. Men det ser så fräscht ut att det är värt att pina i sig. Kanske är det godare än förra (och enda) gången jag åt det.

i've never seen you shine so bright

Jag antar att vissa av er funderar över huruvida jag är vid liv eller inte. Men jodå. Jag lever så gott det går. Det är bara det att jag jobbar för fullt, så det här med att blogga försvinner tyvärr lite ur tankarna. Men idag bestämde jag att det var dags. Fast egentligen var det nog inte det. Jag vaknade för 20 minuter sen och behöver nog ge mig iväg mot jobbet om ytterligare 15 eller 20, vilket gör att jag känner mig en aning stressad. 12-19 idag. Det är inte min favorittid. Men jag bytte faktiskt till mig den för att få vara ledig igårkväll.

För igår var det minsann Marcus och min ettårsdag. :) Det firades kanske inte med buller och bång, men vi var iallafall ute och åt lite grekisk mat. Man fick lite vibbar från Kreta, vilket var en resa vi nog inte skulle tacka nej till en gång till. Men nästa gång blir det nog inte samma ö. När vi kom hem badade vi iallafall i mitt badkar. Det var skönt.

Nu måste jag göra mig iordning fort som fasen och sen hoppa upp på cykeln. Jag kommer förmodligen slå ihjäl mig. Puss!

well, take me to heaven

Utom min vetskap kom tydligen min kjol från Halika igår. Den är gaaalet snygg och satt som en smäck. Det betyder att jag är happy girl idag! Bilder finns på bilddagboken.

Nu ska jag titta på veckans sista avsnitt av Andra Avenyn, städa lite och sen bege mig iväg mot jobbet!

three is a magic number

Jaa, neej, vad ska man säga? Jag har nu en aning rakare tänder utan tandställning på. Det är ganska fint. Det kommer ingen bild eftersom jag för närvarande inte är speciellt snygg i övrigt. Mitt i all glädjeyra och stora leenden dök en försäljare från Tre på mig på stan, så jag tecknade helt enkelt ett abonnemang (hur fans stavas det?) hos dom och fick en ny mobil på köpet. Gårdagen var en ganska bra dag, med andra ord.

 

it felt so wrong

Ändrade planer. Det blir bil till jobbet. Mest skönt för att det känns ovärt att betala 21 spänn för bussen. Rena rånet.
Ganska skön vecka det här. Var ledig igår och kommer även vara ledig imorgon och på lördag. Mysigt med lucia också. Marcus mamma fyller år också, får se om jag hinner med ett besök där ute eller hur det blir.

Julen närmar sig faktiskt med stormsteg. Känner mig rätt nöjd med att jag är klar med alla julklappar. Kanske kompletterar jag med något extra i sista sekund, men det är inget måste. Tur det.

it felt so right

Nej, nu tror jag minsann det är dags att knalla iväg mot bussen. Idag blir det dock ingen panik med promenad i ösregn upp mot Kvantum. Vädret ser ut att vara (iallafall lite grann) på min sida, och dessutom står min cykel nere på stan och väntar, därför tar jag den upp till Lövåsen. Det känns ganska bra faktiskt.

En annan bra sak är att jag ska till sjukhuset och ta bort tandställningen imorgon. Det klingar ganska skönt det. En tredje lite skojig sak är att det bara är en vecka kvar till ettårsdagen. That's great!

i am on your side

Har precis klickat hem en alldeles underbar kjol från en tjej som designar, syr upp och säljer kalasfina kläder som UF-företag. En riktigt bra webshop har hon lyckats åstadkomma också. Ni hittar henne här!  Hur som helst  hoppas jag verkligen jag kan ha kjolen! Den är nämligen alldeles perfekt för antingen juldagen eller nyår. Det beror lite på. Jag har dock noll planer inför nyår. Någon som vill berätta om sina kanske? Kanske bjuda med mig också? Haha. Usch, lite jobbigt är det faktiskt att inte riktigt veta.

never let them see us fall

Jag känner mig verkligen som världens mest sura och tvära person. Kalla mig bortskämd men jag känner mig totalt ute på hal is när jag inte får som jag vill eller något inte blir riktigt som jag tänkt mig. Ikväll är det ingenting som blir som jag hade planerat och tänkt mig. Jag antar att det inte är mycket att göra åt. Och det är väl bara att svälja stoltheten och låta saker och ting rinna ut i sanden. Jag är ändå så dålig på att tala om vad jag känner och hur jag hade velat ha det. Det kommer bara ut helt fel och jag törs inte ens tänka på hur många gånger jag blivit misstolkad och missuppfattad (är det samma sak?) Hur som helst ska jag iallafall laga thaimat ikväll. Hoppas det blir populärt hos familjen. Förhoppningsvis blir det lite över som jag kan ta med mig till jobbet imorgon. För jobbar, det gör jag var och varannan dag numera. Men fan, man håller sig ju sysselsatt. Imorgon står 7.45-15 på schemat. Kanske inte den roligaste tiden världen skådat. Men sju timmar en söndag sitter ju faktiskt inte fel på kontot. Tidiga morgnar är väl smällar man får ta.

even when you don't know

Jag skojar inte om jag säger att regnet fullkomligt öste ner när jag gick från stan till jobbet. Men det var bara att knalla. Fem minuter sent kom jag, men det var inte mycket att göra åt.

Nu till det jag egentligen skulle skriva: Kevin är löjligt bra i Idol ikväll. Hoppas han gör nästa låt lika bra. Om inte han går till final funderar jag på att dissa den. Det kommer jag nog inte göra, men någon form av hot ville jag uttala.

Äter chips nu för första gången på hur länge som helst. Vet faktiskt inte när jag åt det sist. Problemet är bara att det inte ens var så himla gott. Bortkastade pengar. Verkligen.

no one knows me like you do

Ska för första gången ta bussen upp till jobbet. Hoppas man hinner i tid. Jag tror dock att jag satsar på att gå från stan. Eller ja, vi får se hur jag gör.
Ikväll ska jag iallafall bara vara hemma och mysa lite framför Idol. Det börjar ju dra ihop sig nu. För att vara ärlig har jag faktiskt inte följt Idol direkt slaviskt den här säsongen. Absolut inte lika ihärdigt som jag brukar. Men vad vet jag, man kanske växer ifrån det också?

Nej, nu måste jag göra mig iordning så att jag hinner med bussen. Synd vore det väl annars.

happy girl

Kanske är jag först med att berätta den glada nyheten. Kanske blir det dagens eko. Jag tror dock inte att någon misstycker, eftersom den glada nyheten är att H&M slår upp sina portar i Katrineholm under nästa år! Inne på Kvarnen kommer det att bli har det meddelats i ett pressmeddelande idag. Förmodligen kommer det i tidningen imorgon. Men kom ihåg var ni läste det först. Ja, om jag nu var först.

there ain't no better reason

Nu har jag nästan tittat klart på hela Mysteriet på Greveholm. Nästa avsnitt är nummer 22, vilket innebär att det bara är tre avsnitt kvar. Men spänningen är över. Greven är frätt till döds och nu återstår bara att utreda mysteriet med prinsessan. Men det hinner jag inte nu. Om 50 minuter är det dags för jobb och eftersom jag ska cykla är det snart dags att bege sig. Först ska jag dock bättra på mitt lite slitna nagellack och sen är det bara att hoppa på cykeln. Det sämsta med att cykla är helt klart att man blir så himla svettig. Det sämsta med den här dagen är i övrigt att jag ska jobba 12-19, vilket inte alls är något favoritpass plus(!) att jag ska sova ensam inatt, vilket inte alls uppskattas. Jag vet faktiskt inte när jag gjorde det sist. Men ja, det är bara att stå ut.

Jag återkommer nog ikväll. Då är det nog minsann dags att klicka hem julklappen jag tittat ut åt Marcus. Puss!

viva la vida

Idag kommer jag äta pepparkaksdeg tills jag får ont i magen. Mamma och Erik bakade pepparkakor igår och halva degen finns kvar. Det är verkligen underbart gott. Kanske uppskattar man det lite extra eftersom det bara är riktig pepparkakssäsong en gång om året? Egentligen är jag inget riktigt fan av pepparkakor, men tillsammans med sån där ädelost på tub blir det aaasgott. Jag hatar att man alltid fastnar för sånt där som kanske inte är helt nyttigt. Men jag antar att jag inte är den enda.

I lördags köpte jag Mysteriet på Greveholm på dvd. Världens bästa julkalender! Började titta på den igår men hann inte så långt, eftersom jag skulle till jobbet. Nu tänkte jag dock laga mig lite mat och sen krypa ner i soffan och titta lite. Jag ska nog tända ljus också. Något måste man ju göra för att få lite mysstämning när man är hemma själv. Det är inte lätt.

För övrigt har min pappa glömt sin jobbmobil hemma idag. Det är inte så lyckat om man har ett sånt jobb som, i princip, går ut på att