show me heaven

Ja, idag går jag omkring och bara alldeles förälskad igen. Ungefär som varje dag. Och ja, en vacker dag ska jag nog kunna sluta tjata om det också. Men det är bara alldeles underbart att vara kär! Jag hoppas att det aldrig slutar!

Idag har jag och Marcus haft en mysdag i Stockholm. Detta innebar en hel del lyckad shopping för mig. Det är värt varenda krona, även om Marcus högt och tydligt flera gånger har berättat hur otroligt fula ett par av skorna jag köpte är. Kan tilläggas att det är svarta tygskor från Monki, som ser ut som vilka skor som helst. Men han gillar dom inte. Äh, det är väl hans problem. Jag kom även hem med ett par blå pumps, en bikini från H&M, en vit och en röd klänning från Gina Tricot (Ja, dom där som nog ska likna Ameican Apparel. Och jag tycker det är töntigt, men dom är sjukt sköna.), en mörkblå klänning från Gina, en grön tröja från Adidas (kind of VCT-jacka) och det var kanske allt. Jag återkommer om det är något jag glömt. Det var förmodligen inget viktigt iallafall. Men ja, det var den lönen det. Inte mycket kvar nu. Får glädjas åt att studiebidraget kommer på måndag. Men nu är jag ju inte i så stort behov av kläder längre, så jag ska nog försöka hålla i dom här pengarna lite. Vi får se hur det går med den saken.
Annars har jag bara myst runt, kramats och pussats idag. Wonderful!

Imorgonkväll står 20-årsfest på programmet. Får se imorgon om det bli all in eller lugnt. Känns faktiskt som att lugnt vore skönt. Den som lever får se.

there's no love like your love

Marcus Adrelius är den underbaraste jag vet och han är det bästa som hänt mig. Ingenting jag någonsin känt förut kan ens jämföras med det här. Det finns ingen som ser mig som han gör och jag vet att han alltid vill mitt bästa. Jag kan inte annat än vara världens lyckligaste.
Jag hör hit och dit om att folk anser att dom lever som i en saga, och jag tror att jag ansluter till den skaran jag också. Jag svävar på moln. Lämna mig aldrig, älskling.

we can make it

Och så var det ju det här med balklänning. Och studentklänning. Haha. Fan. Jag och mamma håller på och styr. Det går som vanligt. Sådär.

Nu ska jag åka och hämta Marcus.

hold on

ABBA i bakgrunden. Själv sitter jag med ett Word-dokument och ska försöka göra en uppgift om STIM som vi fått i musiken. Kan inte påstå att det gör en överlycklig. Nu ska jag iallafall ta en paus och äta våfflor. Återkommer!

i don't know what i did to deserve

Världens finaste ligger i soffan och tittar på första semifinalen mellan Färjestad och Linköping i ishockey. Alla som är förvånade räcker upp en hand? Nähe, det var ingen. Det förvånar inte mig det heller. Vi har hunnit med både mat och efterrätt och jag är riktigt mätt. Får se om jag orkar proppa i mig något mer senare. Jag låg faktiskt framför tv:n och sov förut. Jag tyckte jag låg riktigt skönt i famnen på Marcus till katten fick för sig att förstöra. Hon väckte mig genom att sätta klorna i låret på mig. Underbar varelse det där. Men vi är vänner nu.

Jag skrev precis ett par andra saker, men eftersom Marcus laptop är helt fuckad (eller jag, som inte vet vad jag gör för fel. Fuckad var det ja...) så försvann allt. Och jag har inte tålamod att skriva om allt. Så jag går och kramas istället.

Tjaa.




vulnerable

Finns inte mycket att säga. Bloggandet uteblir på grund av att jag går omkring och myser hela dagarna. Har i och för sig hunnit med att jobba både fredag och lördag också. Ja, det var väl det jag hade på hjärtat.

Sofie, jag är ändå tuffast för jag kan ju välja om jag vill vara hockeyfru eller fotbollsfru. Det kan variera lite beroende på årstid. Men egentligen är det ju hockeyfru jag är. Nu var det utrett.

Börjar känna en väldig längtan till sommaren. Jag ska bo på Värmbols IP. Som vanligt.

heroes never die alone

Det blev ju inte mycket av den här eftermiddagen faktiskt. För att vara ärlig så har jag sovit bort den. Nu funderar jag över vad som vore skönast, en promenad i det fina(?) vår/vintervädret eller en dusch innan jag åker upp och hälsar på laget som har träning. Själv har jag ont i halsen, vilket inte direkt är till min förtjusning . Men lite umgänge med laget skadar väl aldrig.  Från träningen tar jag även med mig hockeyspelaren.  Och ja, han har tränat fotboll, men det känns mycket bättre att säga hockeyspelaren. Det är liksom tuffare att vara hockeyfru än fotbollsfru. Och jag är ju rätt tuff.

all i can taste is this moment

Idag var jag och Åsa ensamma i skolan, ur Järngänget alltså. Jag blev överlycklig på matten när jag upptäckte att jag faktiskt kan det vi håller på nu. Jag och exponentialfunktioner är såhääär tajta! Första grejen på matte c som jag faktiskt kan innan jag ens har försökt lära mig. Fick även tillbaka det förra provet. Det stod klart och tydligt att jag klarade godkänt. Och det känns ju också väldigt bra. Sen hade jag och Åsa roligt på psykologin. Vi pratar som Bill och Bull...

Nu har jag varit hemma i en och en halv timme och har faktiskt inte åstadkommit så himla mycket, förutom att måla naglarna. Haha. Ska nog lägga mig och vila lite och bara längta till kvällen. Marcus kommer efter sina träningar, vilket blir hur bra som helst.

Och ja, nu är det lov. Det skriver ju alla i sina bloggar, så varför inte haka på den nya trenden?

i just want you close

Jag sitter i en datasal och försöker skriva klart textanalysen som påbörjades igår. Men jag har verkligen ingen ork! Dessutom har jag fått ont i halsen. IGEN! Därför vågar jag inte träna ikväll. Var nog, trots allt, bra att jag tränade igår, även om det nog var det som gjorde att en ny förkylning bröt ut. Förhoppningsvis blir det här ingen långvarigt. För långvariga förkylningar är något jag verkligen har tröttnat på.

Jag har några småplaneringar för mitt lov. Jag gillar lov. Mestadels har jag tänkt umgås med min älskling och hitta på mysiga saker. Det kan inte bli bättre. Ska även jobba lite grann. Långfredagen, Påskafton, onsdagen (eller vad det nu var för dag) och nästa lördag. Tänk på pengarna!

Öland närmar sig också. Gah, det ska bli skoj! Dock innebär det att högskoleprovet ska skrivas. Men vafan, det går väl som det går.

out of the light

Efter min och Åsas shoppingtur har jag hunnit med att jobba, titta på Mello, pussas med Marcus och spela match. Kändes som en helt okej helg, även om jag faktiskt inte hann sova ut ordentligt. Därför ska det blir skönt med ett påsklov som jag kan göra vad jag vill med. Ett som är säkert är iallafall att mitt projektarbete ska börja ta form ordentligt och efter löning väntar ett besök i huvudstaden med Marcus. Jag ska nog försöka släpa med honom på bio också. Vi vann ju, trots allt, varsin biobiljett på Safiren förra veckan. Inte illa.

Igår när vi var på match, som vi vann med 4-3, i Köping så träffade vi Tobbe från En annan del av Köping. Han drack lite kaffe, frågade var fan Värmbol ligger och bad oss hålla käften. Det var underbara ögonblick.

Ikväll blir det nog träning och sen får vi se.

tears never dry

Jag och Åsa gör alltid sånt här. Vi avslutade dagen med att göra en utflykt till Norrköping, där vi gjorde slut på pengar. Åsa gjorde (nästan) slut på lönen hon fick IDAG, och jag gjorde slut på allt jag ägde och hade (utom 75kr), plus 300 kronor som jag skrapade ihop i övriga familjemedlemmars plånböcker innan jag åkte. Typiskt. Det blir alltså till att leva på mindre än existensminimum i en och en halv vecka, innan den mycket efterlängtade lönen kommer. Ge mig nu!

För övrigt:
Nu blir det pizza och Så ska det låta. Det blir bra. Jag börjar jobba 08.00 imorgonbitti. Kul.
Min älsklingpälskling är i Stockholm och spelar hockeycup. Det är ju skoj för honom.
Jag vet inte om jag ska spela match på söndag? Kan man få be att bli kallad isåfall?
Jag har ett par skolgrejer som skulle behöva bli klara i helgen. Det blir nog inte så.

would i lie to you?

Är väldigt sugen på att göra några förändringar på min bloggdesign, men det största problemet är att jag inte har varken tid eller tålamod att sitta och pilla i stilmallen. Vi får se om jag tar tag i saken någon dag. Kanske får lite tid över på det mycket efterlängtade påsklovet? Den som lever får se. Och jag har ju faktiskt ändrat lite smått längst upp. Säkert ingen som lägger märke till ändå. Haha. Så, jag gjorde det väl för min egen skull då.

Nu har en stor tyngd precis avlägsnat från mina axlar, eftersom jag blivit klar med marknadsföringsrapporten som ska vara inne och redovisas på fredag. Mycket bra framförhållning för att vara jag. Och det känns faktiskt bra. Kanske något som jag skulle ta vara på?

Nu ska jag iallafall snart åka och hämta Marcus. Jag har tänkt att pussas lite, och ikväll ska vi på ishockey. Sådäså.

that's love

Eva ringde från jobbet och påminde mig om att jag har sagt att jag kan jobba på torsdagkväll, det vill säga direkt efter skolan. Och där fick mitt redan onda huvud ännu mer att tänka på. Det blir helt enkelt till att göra klart så mycket jag bara orkar idag. Fan så trött jag blir på mig själv. Det här hade jag helt glömt bort. Dessutom jobb halva dagen på lördag med tidig uppstigning. Tänk på pengarna, Sara!

love will survive

Jag blir sur och irriterad. Faktiskt allra mest på grund av mig själv. Och jag vet inte om det gör saken bättre eller sämre. En av anledningarna till detta är skolan som bara hänger över mig som ett mörkt regnmoln som det när som helst kommer börja vräka ner hagel ifrån. Ungefär så är det det känns. Förutom att det skulle innebära att man har en grymt jobbig del kvar av livet skulle jag gärna bli typ 7 år igen. Första klass here I come! Och när skoldagen slutat där vid ett-snåret är man fri att leka hela dagen. Borde inte livet få bestå av enbart sådant? Jag skulle iallafall blir grymt nöjd och tillfredsställd av detta. Iallafall den här dagen. Jag beundrar verkligen dom som orkar vara, så kallade, pluggisar. Jag vill också vara sån. Men det är inget jag har diciplin till. Och inget jag strävar efter, eftersom jag har bra betyg. Men fan så nöjd jag vore med mig själv om jag bara orkade ta tag i skolan för en gångs skull istället för att sitta och beklaga mig i den här, totalt meningslösa, bloggen. Men nejdå. Den slöa delen av mig tar hela tiden över hand och det enda jag har gjort den här eftermiddagen är att ha ont i magen, tycka synd om mig själv och vara svartsjuk(?!). Och var kom den känslan ifrån om man får fråga? Hur som helst, så infann den sig. Det bådar inte gott.

for your eyes only

Ännu en totalt meningslös dag i skolan står på programmet. Jag kom till skolan vid kvart i elva för att ha en lektion, sen åt vi lite mandelfisk, var en sväng på stan och nu sitter jag och Cilla återigen i en datasal för att vänta på en spanskalektion. Och det har faktiskt inte varit varken kul eller befriande någon gång, och det är det inte idag heller. Så vi spontanbloggar lite, snokar runt på Facebook och i andras bloggar. Och när vi inte kommer på fler onödiga saker att göra, så sitter vi bara. Det är så det fungerar på tisdagar.
Imorgon ska vi på en liten mässa, eller vad man ska kalla det, på Safiren. Vi ska vara där klockan 10 och är sedan fria att gå därifrån när vi vill. Efter det är skoldagen slut. Och jag trodde aldrig att man över huvud taget kunde känna såhär, men för en gångs skull vore det skönt med en eller ett par fullspäckade skoldagar. Dock utan läxor och liknande. Men iallafall lektion stup i kvarten, så att man åtminstone sysselsatte sig med något.

Förut på stan hittade jag Marcus, så jag fick pussas lite iallafall. Wonderful!


is it ok if i keep you?

Dags för ytterligare ett gästspel i den här bloggen. För det måste ju kallas gästspel när man bara yttrar sig lite då och då. Usch, så dålig jag är. Idag blev det ingen skola, men jag har att göra, så man behöver ju inte tycka illa om mig i onödan. Dags att börja med den första rapporten som ska in i den stora uppgiften i Marknadsföring. Ja, det är nog idé, eftersom den ska lämnas in och redovisas på fredag. Och idag, Sara, är det måndag. Heja!

Den här helgen har jag, dessutom, varit en mycket dålig vän. Jag har totalt glömt bort två MYCKET kära vänners födelsedagar. Åsas i lördags och Rebeccas igår. Det får aldrig mer upprepas! Grattis mina älsklingar! Även om det är lite för sent.

will i see suspicion in your eyes?

Idag meddelade min tandläkare att jag faktiskt, till min stora fasa, måste dra ut en tand iallafall. Det tänker jag minsann inte göra ensam, så hoppas jag får en morgontid eller eftermiddagstid så att mamma kan följa med mig. Och om inte det går så får det bli pappa, och om inte han kan så måste någon annan erbjuda sig att följa med eller så skiter jag i det. Jag gillar inte tandläkaren!

Vaknade upp bredvid Marcus imorse. Det gillar jag.

Resten av den här dagen ägnas bara till plugg. Får se om jag ska träffa Felicia ikväll kanske. Har en känsla av att hon kan behöva det. Lilla raringen.

Som sagt, plugg plugg plugg. Och om jag ska vara ärlig håller jag ett öga på tv:n också, eftersom det är skidskytte för tillfället. Ska snart ta en liten lunchpaus för att sedan återgå till Marknadsföringen igen.

why don't you like me?

Här går man omkring och tror att man är rik. Men det var man tydligen inte. För när man går in och ska kolla sitt gigantiska saldo så har man 699 kronor som disponibelt belopp. Man blir alldeles förskräckt och går in och tittar vad man egentligen gjort med pengarna sedan studiebidraget kom (för fem dagar sen). Vet ni vad? Man har inte gjort någonting utan det är VISA som roffat åt sig sin årsavgift på 250 spänn! Vafan, dom kan väl iallafall varna en först.

you can't go back

Nu fick jag dåligt samvete och ont i magen. Så himla typiskt. Jag antar att jag får skärpa till mig och sluta sakna så himla mycket. Men det är faktiskt inte så lätt alla gånger.

Lisa skickar en film till mig nu som hon har gjort alldeles själv. Hoppas den är rolig, annars blir jag besviken.

i can't let go

Sitter och jobbar med ett praktikfall i Organisation&Ledarskap. Sällskapet är ganska roligt, så det räddar den här lektionen en aning. Ska försöka bli klar med det här idag så att jag helt och hållet kan ägna mig åt Marknadsföring imorgon. Sen känns det faktiskt som jag är i fas. Eller, jag har ju ett par uppgifter i Psykologi som hänger över mig. Men dom kanske jag ska ta tag i så snart som möjligt så att inte läraren blir alltför irriterad.

Direkt efter skolan åker jag ut till min baby. Fick tillåtelse att ta bilen. Det är väl för underbart.
Tandläkaren imorgon. Får åka från Vingåker vid halv 8. Mindre skön tid. Vet inte om jag ska skratta eller gråta.

would you hold my hand?

Den här dagen är det ju inte mycket med alltså. Det får väl gå ändå. Psykologi, Organisation&Ledarskap och projekt väntar. Känns väl sådär. Nu är det väl iallafall snart dags att bege sig. Borde kanske äta något. Men har jag nu klarat mig (relativt) bra i typ 19 år utan att äta frukost speciellt mycket och ofta, så ska jag väl kunna göra det i fortsättningen också. När jag är sugen så äter jag ju faktiskt. Det ni!

thank you for what you've done

Har inte så mycket att säga. Det är fotboll ikväll...

Träningen ikväll var väl sådär. Hände inte så himla mycket, men det är roligt att träffa alla. Och det är ju positivt. Nu väntar plugg och jobb resten av veckan. Om jag bara klarar av det som är kvar nu, så blir det lugnt sen. Känns som att jag är värd en vecka eller två utan att det stormar. För även om jag faktiskt inte pluggar så mycket, så hänger grejerna över mig hela tiden. Och det är ett stressande moment. Tro mig.

i don't like to wait

Är hemma. Beslöt mig för att åka hit när övriga skulle äta på McDonalds. Jag åt faktiskt där igår, och två dagar i rad är väl lite att ta i. Så gott är det faktiskt inte. Är ju egentligen inte så entusiastisk över donken över huvud taget. Så jag har ätit Thaikyckling istället. Det var gott.

Ska snart bege mig tillbaka till skolan där en spanskalektion väntar. Efter det blir det plugg och sen träning. Det får gå.

i don't want to miss you tonight

Jag är så kär att det bara pirrar i kroppen hela dagarna. Och jag älskar det!

Har ätit med min syster nu, och ska bege mig tillbaka till skolan. Två järngänget-medlemmar åkte hem på förmiddagen så vi får se hur det blir med uppspelningen. Ska iallafall lyssna på alla andra grupper. Det blir spännande.

i'd give up forever to touch you

Jag tror att jag har blivit en bloggare som har väldigt svårt med att blogga på helgerna när jag umgås för mycket. Då hinner jag inte sitta speciellt mycket vid datorn. Och jag hoppas att folk inte klagar sådär jättemycket iallafall. Helgen har bestått av jobb, match, mys och inte sådär fruktansvärt mycket plugg. Får väl ta igen det den här veckan då.

Sitter nu och håller på med marknadsföringen, men ska snart bege mig mot skolan där klassråd väntar. Kanske vore idé att styra klassfest?! Ska ta tag i det där.

Familjen har dessutom bestämt sig för att inte åka till Åre, så det blir ingen ensam vecka för mig och Marcus. Men det ska vi väl kunna klara oss utan. Det har ju funkat rätt bra hittills.

Påsklovet närmar sig, sakta men säkert. Det innebär, för det första, att det snart är dags för träningsläger. Och det ska ju bli skoj. Träningsläger innebär även Högskoleprovet, som ska skrivas i Kalmar! Heja Heidi, Maddan och mig! Man blir ju nervös bara av att inte vara hemma vafan. Haha. Men det ska vi nog klara av. Efter påsklovet sägs det, dessutom, att tiden går av bara farten och att studenten kommer vara här på nolltid. Jag vill inte att tiden ska gå så himla fort. Eller jo, lite kan den väl kanske snabba sig. Men vi behöver absolut inte överdriva. Jag gillar umgänget jag har i skolan. Läxor, inlämningar, prov osv kan dö, men det andra med skolan gillar jag. Aja, jag får väl gilla att jobba och chilla också då. Tjaaa.

För övrigt har vi uppspelning på musiken idag. Haha. Succé hörde vi?! Eller, ja.