this is where we belong

I vanliga fall brukar jag vakna och gå upp någon gång mellan 11 och 12 när jag är ledig eller jobbar kväll. Givetvis förväntade jag mig något liknande idag eftersom jag gick upp fem igårmorse. Men icke. 09.36 vaknade jag. Pigg som en nötkärna! På förmiddagen har jag varit ute och gått. Gick förbi Specce och skickade iväg klänningarna som inte passade och passade samtidigt på att köpa något att äta till lunch. Så nu ska jag kila iväg och slänga ihop lite pasta och räkor. Ska bli smaskigt. Ikväll blir det att stänga butiken, trots att det är Valborg. Det är väl ingenting jag sörjer precis. Samma visa varje år. Det finns ju ändå inget roligt att göra här, utom att träffa vänner. Och det kan man ju faktiskt göra vilken dag/helg som helst.

Har köpt tågbiljetter också. På onsdag ska jag till Stockholm och där ska jag minsann inhandla en balklänning. Sådäså.

give yourself a chance

Hur kul är det att gå omkring och känna sig tjock? Inte så himla roligt, kan jag tala om. Vissa dagar är värre än andra och idag är en riktig skitdag. Mina klänningar från Nelly kom och jag kunde inte ha en enda. Det blir till att skicka tillbaka allihop och åka till huvudstaden på onsdag. För något måste jag ju faktiskt ha på mig på balen. Har dock gråtit och tänkt skita i skiten. Men fan, jag har ju biljett. Lika bra att försöka göra det bästa av situationen. Men hittar jag inget där kasserar jag biljetten och stannar hemma. Då är det inte roligt längre.

Nu sitter jag här med en stor burk Red Bull och ska alldeles strax bege mig till jobbet för andra gången idag. Imorse var det uppstigning 05.00 för att ge sig iväg och inventera! Och så stängning på det också. Puuh! Tur att det inte är såna dagar varje dag.

Jaja. Imorgon börjar jag inte förrän 15, så då ska jag minsann sova ut!

here comes another

Bilderna såg så himla sköna ut att jag inte ville flytta ner dom med ett nytt inlägg. Haha. Nej, kanske inte riktigt så. Jag har bara inte haft någon direkt blogglust. Men mer än någon gång i veckan ska man väl kanske åstadkomma. Jag vet ju själv hur det är att klicka in på en blogg jag brukar läsa för att upptäcka att den inte är uppdaterad på ett par dagar. Urtrist.
Om sanningen ska fram har jag faktiskt inte mycket att meddela. Jag jobbade varje dag förra veckan och är inte ledig förrän på fredag. Livet är hårt. Men pengarna bara rullar in och det ska man faktiskt inte klaga på. Jag är väääldigt tacksam och nöjd över att jag har ett jobb. Så länge man har det ska man nog inte klaga.

Student och bal närmar sig även med stormsteg. I veckan får jag hem tre klänningar i olika modeller och färger. Om inte någon av dom blir bra att ha kommer panik infinna sig. Då får jag kanske sy något eget. Fast det var ju inte så troligt. Men jag måste komma på en nödlösning i panik och jag vet inte om jag är beredd på det riktigt. Så, jag håller tummarna för klänningarna jag tittat ut!

Nu ska jag smälla i mig lite frukost och sen cykla iväg till jobbet!

here we go

Nu har jag och Marcus äntligen bokat resan! Vi har velat sjukt mycket fram och tillbaka vad gäller både länder och hotell. Men till slut valde vi att boka för att få slut på alla osäkra tankar. Haha. Den 24 juni blir det Side i Turkiet i två veckor. Det ska bli riktigt skönt och jag längtar som en galning. Men innan dess ska vi hinna med att jobba svinmycket, studentbal, studenten, Marcus 18-årsdag och kanske en liten puss för att fira ett och ett halvt år tillsammans. Man vet inte. Men ja, sådär är planeringen och det känns roligt att allt det där händer på bara två månader.


kiss me

Det kanske vore något att börja plugga ändå. Kanske inte till hösten, men kanske nästa vår? Annars får det bli hösten efter det. Det stora problemet är bara vad jag ska läsa för något. Jag vill att det ska slå ner i hjärnan som ett blixtnedslag. Tänk vad skönt det vore om allt bara klarnade och jag visste exakt vad jag vill hålla på med. Men det är väl för mycket begärt.

Nu ska jag åka upp till jobbet och ikväll blir det Vingåker.

i would catch a falling star

Nu har jag precis varit ute på en promenad och sitter och funderar över varför jag inte tar mig ut oftare. Hur svårt kan det vara att gå ut nån timme varje dag? Inte speciellt svårt. Men vet ni vad? Jag är lat. Fruktansvärt lat. Känns bra att jag kan erkänna det åtminstone. Har tagit mig en (sen) frukostmacka med mjukost med soltorkade tomater och feta. Kanske inte världens nyttigaste, men ack så gott! Tänkte blanda en wildberry shake, men hittade ingen shaker så det får jag fixa en idag på jobbet. ikväll är det jobb 16-21 som gäller. Ska klara mig helt själv i förbutiken sista timmen. Hoppas Maria skriver en väldigt noggrann lista åt mig så att jag inte glömmer något.

Nej, om det skulle bli duschen nästa kanske?

Har hittat en balklänning förresten. Hoppas den är lika fin i verkligheten som på bild.

my hands are cold

Dagens topp tre:

  1. Det gick väldigt fort att jobba 9-15 och eftersom jag ska göra det varje tisdag fram till sommaren känner jag mig mycket nöjd med detta faktum!
  2. Lövbiff och pommes till middag. Sitter väl aldrig fel. Ska strax kila och fixa ihop en smaskig sallad också.
  3. Jag och Marcus har fyndat idag som aldrig förr. Eller, det är inte riktigt sant, för man gör ju faktiskt bra fynd då och då. Hur som helst intog vi Önska (som gått i konkurs). Bestick, ljushållare, champagneglas och nån vattenkaraff med två fina glas till kom vi hem med. 50% på köpet. Inte illa pinkat!

Nu kurrar min mage! Dags att hjälpa till med maten, tror jag bestämt!

have you ever seen the rain?

Dricka vin med goda vänner sitter ju aldrig fel. Det var dock skönt att gå hem istället för att joina statt. Både för mitt huvud och min plånbok. Statt hade nämligen blivit döden för den!

Nu är påsken på upphällningen och idag är jag ledig. Har precis varit ute på powerwalk. Gud vad varmt det är idag! Trots att inte solen är framme. Man får ju sommarvibbar. Men redan imorgon är det väl dags för svalare vindar igen. Så kan det gå. Vi hoppas att vårvärmen återkommer snaaart!

what a wonderful world

Gud så underbart att det fina vädret håller i sig! Nu tänkte jag snart sminka på mig lite sen ska jag hjälpa till med påskmiddagen. Efter maten bär det av mot Grävlingsstigen där fina vänner befinner sig. En vinare på det i det här fina vädret kan knappast bli bättre. Och imorgon börjar jag inte jobba förrän 15. Underbart! Sitter ju aldrig fel att jobba på en röd dag egentligen.

Neeej, dags för klädval nu. Det finns en del att välja på, men jag vet nog vad jag tar.
Kanske skulle ha tagit en promenad idag. Men jag har jobbat och sen vilat. Vad gör man?

Om man skulle börja twittra?

it's a love story

Jag lever. Jag har levt varenda dag sen jag bloggade sist. Mitt liv just nu ser ut så att jag jobbar nästan varje dag och mellan passen försöker jag träna och träffa Marcus så mycket jag hinner. Påsken närmar sig med stormsteg också. Eller ja, den är ju faktiskt här. Detta innebär att alla tokhandlar på stället där jag jobbar (och säkert på alla andra ställen också) och då blir man trött på kvällen! Jag känner på mig att jag kommer stupa i säng  ganska snart, för imorgon är det jobb hela dagen som gäller. Jag tänker på pengarna!

take my body close

Igår åkte jag och Marcus till Norrköping på vårshopping. Jag jobbar ju hela tiden så jag har helt enkelt inte tid att bege mig till huvudstaden, så för tillfället fick Norpan duga. Jag kom iallafall hem med en jacka, en body, ett linne, en klänning, leggings och ett par skor. Det känns bra.

Nu blir det lunch och ikväll ska jag se Tallås musikal.

Och jo, jag och Boekan tränade igår. Det var trevligt.