It doesn't matter

Jaja, kul med silver för damerna i sprintstafetten ju! Trött som jag var efter gårdagens bravader slumrade jag till lite under herrarnas lopp. Och ja, dom kom ju ändå bara sexa. Nu har jag tagit mig en power nap och tänkte sminka mig med blixtens hastighet. Om 38 minuter är det jobb som gäller!

can't waste my time

Igår gjorde jag minsann en spännande utflykt med Marcus och hans hockeylag. Match i Nacka var det som stod på programmet och den enda förhoppningen jag hade var att jag inte skulle drivas till vansinne genom att sitta på bussen med grabbarna i två timmar. Eller ja, fyra blev det ju men på hemresan sov vi. 01.15 var vi hemma. Skön tid. Verkligen. Hur som helst så blev det inte katastrof, utan det var faktiskt ganska roligt. Väl framme upptäckte jag en ENORM galleria som låg 300 meter från ishallen. Där tillbringade jag två timmar och det var definitivt ett bra ställe att fördriva tiden på. Ett par klänningar från Gina Tricot, body butter med cocos från The Body Shop och en t-shirt till Marcus från MQ fick jag med mig därifrån och det är verkligen tur att det är löning idag.
När jag väl begav mig till ishallen, som egentligen var ett tält, hjälpte min närvaro galant, precis som förväntat. Grabbarna vann den första matchen i kvalet med 5-2. Det satt ju fint. McDonalds fick besök på vägen hem. En gammal god tradition i KHBJ. Jag tog en El Nacho Chicken Jr. Svingod.

Nej, nu är det sprintstafetter! Och ja, jag vet att Vickan och Danne har förlovat sig. Det är ju skoj. Orkar inte kommentera det mera. En liten rolig grej angående detta kan dock läsas här.

i'm safe

Nu har jag varit hemma ett par dagar och det känns faktiskt inte helt fel. Och efter gårdagens snöande är det ju mycket snö även här. Inte lika mycket som i Älvdalen, men ändå. Dock är det ju inte lika kallt här så det blir inte lika fint med snö på träden och grejer för den har ramlat av för längesen. Huur som helst, ikväll ska jag jobba för första gången på vad som känns som en hel evighet. Men det ska bli roligt. Och pengar sitter ju aldrig någonsin fel. Det börjar faktiskt eka på kontot nu. Tur att det är löning på onsdag.

Det jag skulle komma till var att höra om någon har lust att hänga på och se Pink! på Hovet den 10 november?

you can turn to me

Nu börjar dagen närma sig då det är dags att lämna Älvdalen för den här gången. I och för sig är det inte förrän lördag men dagarna går så himla fort så det känns ändå nära. Idag har jag och Marcus sovit ut, tittat på skidskytte och varit på en liten skotertur och efter det grillade vi korv med Annika och Robert. Tanken var att vi skulle grilla ute men det blev för kallt så vi grillade i den öppna spisen inne i stugan istället. Men det blev lika gott för det. Annars börjar jag bli en riktig höjdare på att tända brasor och nu är det snart dags för tacopizza. Dessutom börjar jag även bli en ganska bra djurvän. Mia och Martins hund Tessie är ju med här uppe och vi kommer ganska bra överens. Men jag blir lite rädd när hon naffsar en i fötterna.

Igår var vi i Orsa och åkte skidor och det var faktiskt ganska roligt. Det var jättefin snö i backarna och inte alls isigt. Då trivs jag bra. Imorgon blir det nog skidor i Wäsa, som är ganska litet och ligger utanför Älvdalen. Det blir nog bra det med. Nu är det käk som gäller!

the sun will shine

Smörgåstårtan Mia hade gjort igår var verkligen inte fy skam! Riktigt god var den och vi fick en riktigt trevlig kväll med drinkar och kortspel. Vid ett kände vi att det nog var dags för sängen och vad känns skönare än att gå och lägga sig i svinkalla lakan med 10 grader i rummet. Jo, det finns nog skönare saker faktiskt. Och tack vare många långa kramar och mycket mys blev det varmt under våra dubbla täcken iallafall. Tur var väl det.

Idag är det precis lika fint väder som igår. Massor med snö, klarblå himmel och cirka fem minusgrader. Heeelt perfekt. Det sämsta med dagen hittills är att vi sov för länge och missade när Helena Jonsson tog guld! Så himla typiskt. Vi får hoppas att det blir bra i herrarnas slalom istället.

Inser nu att jag inte har någon aning om hur det gick i mellon igår? Jag får ta och undersöka saken.

i can't remember

Idag har Marcus, jag, Mia och Martin tagit vårt pick och pack och dragit till Älvdalen. Det är ganska kallt och myyyycket snö! Vi har precis varit på skotertur upp till någon sorts utkiksplats. Det var mysigt men jag är glad att vi är hemma. Tårna var nog nära att lossna av köld, skulle jag tro. Eller så illa kanske det inte var, men efter att ha varit ute i typ två timmar kändes det inte helt fel att komma in i värmen igen. Nu tror jag minsann det blir en grogg och sen Alla Hjärtans Dag-Middag. Det blir säkert kanon. Och imorgon kommer resten av familjen Adrelius. Vi får väl se hur den här veckan artar sig. Den som lever får se.

guess you couldn't care less

Ansiktsbehandlingen var alldeles underbar. Det är verkligen underbart skönt att bli ompysslad sådär. Jag konstaterade att man borde ha någon som tvättar, smörjer in och masserar en i ansiktet varenda dag. Kanske hela kroppen också. Vem som nu skulle ha tid med det. För nu nöjer jag mig med den lilla vardagslyx jag unnade mig idag. Fast eftersom det var en present så var det snarare Moa, Moa och Rebecca som unnade mig. Tusen tack!
Rebecca förrsten. Hon är i Thailand nu. Och jag som struntade i att hänga på. Jaa, jag antar att livet har sin gång. Det blir min tur en annan gång, helt enkelt. Och som det känns nu gjorde jag helt rätt i att stanna hemma.

Efter ett antal vanliga pass på F&S hängde jag idag på min syster på Aerobics. Riktigt jobbigt och roligt var det. Vi bestämde att göra det till en fin torsdagsvana.

Nu blir det sängen och imorgon är det jobb 9-15!

i am by your side

Jaa, sent igårkväll eller snarare inatt vågade jag äntligen rensa luften lite. Och helt plötsligt är huvudvärken borta och det tar inte emot att andas. Allt känns mycket bättre och Marcus är, utan tvekan, det bästa som någonsin hänt mig.



Idag blir det ansiktsbehandling. Gaah, så skönt det ska bli! Träning efter det och ikväll ska jag bara mysa! Ska kanske försöka komma igång med packningen också. På lördag bär det nämligen av till Älvdalen. En hel vecka ska jag vara där med Marcus och hans familj. Gud så skönt det ska bli.

do you wanna be mine?

För övrigt undrar jag varför Mozilla kraschar varje gång jag ska lägga upp bilder på Facebook. Det fungerar helt enkelt inte. Jag får helt enkelt be om ursäkt och det ser inte ut att bli fler bilder i det där albumet. Iallafall inte just precis idag. Jag kan också tillägga att det inte är första dagen jag provar. Trött på tekniken är vad man blir.

Sen har jag en liten fundering över känslor också. Men det är nog inget jag ska ta upp nu. Men vad gör man när man inte kan släppa något ur tankarna? Det spelar ingen roll vad det är. Men jag kan bara inte släppa det...

you know it's true

Mitt hår blev skönt och bra och Marcus blev korthårig och fin. Det innebär att alla är nöjda och glada. Dessutom köpte jag ny foundation och bokade ansiktsbehandling som jag fick presentkort på i födelsedagspresent. Imorgon är det dags. Det ska bli himla skönt! Vad gäller foundation så ska jag prova Kanebo istället för Lancome, vilket nog kommer bli väldigt lyckat. Det är iallafall den känslan jag har. Jaja, det här innebär iallafall att jag gjort av med alldeles för mycket pengar på alldeles för kort tid och min Stockholmstrip är därför uppskjuten på obestämd tid. Dels måste lite mer pengar rulla in på kontot och så är det kanske smart att vänta någon månad tills alla vårkläder har anlänt. Det känns onödigt att åka upp och bränna flera tusen och sen vilja åka tillbaka för att allt man ville ha inte fanns i butik än. Jag resonerar så vettigt.

Jaja, hålet i plånboken växte ytterligare när jag dessutom köpte ett par jeans. Dock var ju det det allra mest nödvändiga köpet eftersom jag inte hade några jag ville använda. 500 spänn pungade jag ut och jag ser dom väl mest som något att ha tills jag hittar något bättre. Inte för att dom är fula eller så, men inte precis som jag hade tänkt mig. Fick även med mig en jättesöt rosa/vit randig tröja. Hur bra som helst.

Idag är också en ganska välplanerad dag. Jag ska hjälpa Marcus med ett par skolgrejer, besöka tandläkaren, träna och sist titta när Marcus spelar hockey. Jaa, jag är rätt nöjd med dagen. :)

i got my rock moves

Det jag egentligen var på jakt efter i mitt hemklickande av kläder igår var leggings. Mina favoriter har gått sönder, och eftersom det är det enda jag använder nu måste jag helt enkelt ha nya. Ja, detta leggingsberoende beror ju mest på att mina bästa jeans har blivit totalt utslitna och spruckit. Det jag vill komma till är iallafall att det inte fanns långa leggings att klicka hem från H&M. Det tyckte jag var både konstigt och knäppt. En sort fanns det i diverse färger, men dom var korta. Såå, inget för en vit vintervärld som denna alltså. Dock lyckades jag göra av med ett antal hundralappar ändå, så jag behöver inte vara ledsen.

Idag ska jag klippa mig. Det är verkligen en spontan grej. Jag ringde nämligen frissan för 3 minuter sen. Anledningen till att jag kom på det här är mest att Marcus ska klippa sig och då tänkte jag att jag skulle haka på. 13.30 är det som gäller för honom och 14.30 för mig. Hårstudion blir platsen. Ska bli spännande. Har aldrig klippt mig där förut.

Hur som, nu ska jag göra mig iordning. Finns det något värre än att sitta osminkad i frisörstolen och inte alls ha någon uppfattning om håret verkligen är snyggt eller inte. Nej, fy! Det tänker jag inte utsätta mig för. Efter make-upen ska jag undersöka vad det ska bli till lunch för min del. So long!

you better release me

Igår var en mycket trevlig dag. På eftermiddagen begav jag mig mot Friskis&Svettis för att träna. Alla utövande i familjen skulle gå på olika pass och jag skulle, med andra ord, få träna ensam. Det är väl i och för sig ingen katastrof. Men sen visade det sig att Moa och Moa också skulle på samma pass som jag och genast blev allt mycket roligare och lite lättare. Alltid något!
På kvällen var det dags för en liten re-union. Hela det gamla gänget fanns på plats och det var verkligen underbart roligt. Rhodos var platsen för vår middag, som varade i över två timmar. Guuud så mycket det finns att prata om. Det får verkligen inte dröja såhär lång tid innan vi hittar på något igen!

Nu ska jag klicka hem ett par välbehövliga grejer från H&M, sen ska jag ner till Duve och titta på tjejerna på FG som ska lira andra omgången i skol-sm. Och ja, efter det blir det stängning på Kvantum.

make my day

Mozilla strulade så himla mycket när jag skulle lägga upp bilderna från festen och dessutom skulle jag iväg, vilket resulterade i lite för få bilder. Jag lovar att fortsätta snart. Kanske imorgon.

Nu har vi precis varit på middag för att fira Annikas lärarexamen och Roberts 25-årsdag. Det var släktingar både högt och lågt och det är inte alltid lätt att hänga med i svängarna. Men jag hade iallafall träffat alla från Marcus och Annikas sida förut så det blev inga nya bekantskaper. Men det var god mat och trevligt sällskap. Vad kan man mer begära? Har dessutom hunnit med att se lite av dom fem låtarna som gick vidare till andra omgången i kvällens mello. Och det var minsann inget att hänga i granen.

Hur som helst, nu är det dags att bege sig mot Katrineholm, som är vår sovplats för kvällan. Vi, det är Marcus och jag det.

from the bottom of my heart

På väldigt många människors begäran ska jag nu lägga upp lite bilder från den underbara festen på Facebook. Dock finns det inte jättemånga för jag hade faktiskt annat för mig än att springa runt och fotografera. Gud vad svårt det är att mingla med alla! När man hittat några trevliga att prata med blir det liksom att man stannar kvar där och hänger. Men nej, är man värdinna är det bara att småprata lite för  att sedan bege sig vidare. Men ja, det är rättare sagt än gjort.

Nu ska bilderna iallafall upp!

i can catch the moon

Ja, okej. Jag ber om ursäkt för en pinsamt dålig uppdatering. Och ja, jag lever. Om sanningen ska fram har jag nog bara inte haft ord att berätta om hur underbart rolig och lyckad min födelsedagsfest blev. En miljon tack till alla som var där! Bilder kommer upp snart. Kanske imorgon. Då är jag ledig.

Idag fick jag ett sånt där obetalbart sug i magen. Jag såg annonsen med stort A. Ni vet, en sån grej som man inte kan låta bli att läsa varenda ord av och jag blev fruktansvärt pepp. Men nej, jag kommer inte söka något sommarjobb på Expressen. Även fast dom sökte typ hur många vikarier som helst, på precis varenda del av redaktionen, och trots att typ det enda jag velat göra i mitt liv är att resa och skriva. Men ja. Mitt liv kommer bestå av att bara vilja, men aldrig göra. Så jääävla typiskt.