hold on tight

Nej, jag har verkligen inte haft lust att blogga. Jag har inte ens orkat berätta om min och Flisans roliga utgång i fredags! Fy skäms! Allvarligt talat så får väl alla andra bara acceptera att man inte orkar sitta och blogga hela dagarna. Jag har faktiskt ett annat jobb. Idag ska jag till det jobbet och jobba mellan 15 och 21. Det blir säkert bra. Sen är jag ledig i två dagar.

Jag och Marcus ska inte åka till Kroatien. Det blev krångligt och dyrt. Vi ska nog åka till Turkiet istället. Så får det bli!

Varför blåser det typ storm ute? Jag blir ju fruktansvärt omotiverad för en promenad. Jag skiter i det, helt enkelt. Trots vikten. Jag ska träna med Sofie imorgon. Hoppas hon inte glömt det.

Nu ska jag sminka mig och sen fixa käk. Yeeees.

love is a burning thing

Nu ska jag iväg till jobbet för första gången på en evighet. Ja, så känns det iallafall. Jag var i och för sig där i måndags men det är ju flera dagar sen.
Efter jobbet blir det att stressa en del innan det bär av på kvällens aktiviteter förfest hos en kompis till Fiffi och sen blir det till att dansa på Safiren så mycket vi orkar. Är riktigt taggad!

Förut hörde jag Sarah Dawn Finers Moving on på radion när jag åkte bil. Jag började gråta. Bra.

För övrigt suger ju vädret väldigt hårt.

you better knock

En snabbis får det bli. Känner mig som en äkta proffsbloggare när jag skriver såhär i farten, mitt i något annat. Jag har precis ätit kycklingvingar från Speceritjänst och om fem minuter är det Felicia som hämtar upp mig. Då blir det volleyboll. Min andra volleymatch för dagen. Linden spelar nämligen Skol-SM idag och det är ju skoj att titta på. Marcus är med i laget men han spelar inte så mycket. Volley är ju inte hans huvudsport om man säger så.

Jaa, och efter matchen blir det stan för att uträtta ett par ärenden. Jag och Felicia ska ju göra Safiren osäkert imorgon när grabbarna i Scotts kommer på besök. Vi har ju gjort det där stället förut och det är absolut värt att göra det igen!

Nu måste jag verkligen rusa!

it's like thunder

Jag hade bestämt mig för att inte träna idag. Det passade helt enkelt inte in i schemat när alla andra skulle iväg på diverse aktiviteter och det samtidigt skulle bli någon sorts middag i det här huset. Jag insåg alltså att middagen skulle bli min uppgift och att den skulle vara färdig att ätas vid 18 för att alla skulle hinna. Jorå, våfflor blev det Våffeldagen till ära. Och efter två våfflor med både vispgrädde, socker och jordgubbssylt bestämde jag mig. Spinning fick det bli! Jag har ont i stjärten nu...

start living my life for me

Idag pallrade jag mig upp 07.50 för att det skulle komma en kille/man/grabb/gubbe/karl för att besikta vårt hus eftersom det sprängdes på tomten mitt emot våran för ett tag sen. Det hade inte uppstått några fel och nu, efter en smarrig frukost, tänkte jag faktiskt lägga mig en stund igen. Så får det bli!

what am i without you?

Imorse var jag minsann uppe med tuppen för att köra mina syskon och Marcus till skolan. Snällfaktorn ligger alltså på en mycket hög nivå idag. Nyttighetsfaktorn är också ganska hög hittills. Jag åt frukost (bestående av en smörgås med ost och skinka samt bäryoghurt med boveteflingor) samtidigt som övriga ungdomar i familjen strax före halv 8 och nu när jag blev hungrig igen gjorde jag mig en smoohie bestående av mango, ananas, banan, naturell yoghurt och tropisk juice. Inte illa pinkat! Till lunch ska jag försöka mig på att göra egen Flygande Jacob. Det har jag aldrig gjort förut, så det kan bli spännande. Dock är väl inte det så himla nyttigt eftersom såsen består av vispgrädde. Men då äter man en mindre portion istället, så det göööör inget!

Vilket humör jag känner mig på! Imorse hann jag dessutom med att åka iväg och sola så slipper jag göra det ikväll. För ikväll är det träningsfritt från Marcus håll och jobbfritt från mitt. Det innebär umgänge! Jag ska dock smita iväg nån timme för träning på Friskis. Blir nog bräda. Men kan inte riktigt bestämma mig. Mitt största problem nu är att jag fick vidrig träningsvärk i vaderna efter Step som jag var på i söndags. Jag ska stretcha ordentligt ikväll!

Nu ska jag nog testa mitt nya Singstar som jag (eller kanske hela familjen) fick i fredags. Queeeen! Någon som förstår lyckan?

Pussipuss.

fight for our rights

Igår berättade pappa för mig att han sett på tv4 när dom pratade om farliga ämnen som används i hudlotions och make up. Självklart var jag tvungen att titta i innehållsförteckningen på dom återfuktande produkter jag använder från The Body Shop och Aquolina. Och, jo. Båda innehåller ett flertal parabener, exempelvis propylparaben och methylparaben. Dessa är konserveringsmedel som finns på EU:s lista över farliga ämnen som är hormonrubbande (och används i exempelvis smink) och till och med kan försämra fruktsamheten. Det vill säga, det är ämnen som kan försämra ens chanser att få barn. Vad fan är det för skit!? Kolla era produkter allihop!

that makes me crazy

Jag funderar så mycket över framtiden att allt bara blir en enda röra. Tankarna har varken början eller slut och jag har ingen aning om vad jag vill komma fram till. En sak är säker och det är att jag börjar gå mig själv på nerverna. Varför måste jag få kalla fötter? Är det inte bara att gå omkring och vänta på att något ska hända? Nej, riktigt så enkelt är det inte. Om man väntar på att något bara ska hända så kanske det i och för sig gör det till slut, men det lär inte vara något du drömt om. Man är värd att få ut något man önskar ur livet, men för att det ska hända måste man lägga manken till (är det så man säger?). Vi förtjänar bättre än något som bara duger. Det duger att bo hemma och det duger (okej, det är mer än duger för jag stormtrivs) att jobba på Kvantum. Summan av kardemumman är alltså att det duger att tjäna pengar samtidigt som man inte betalar för sig. Men det är väl ändå inte det jag vill få ut av livet? Nej, det är det inte. Därför går jag omkring här och tänker, tänker, tänker. Och fan. Det händer ingenting.

through the dark times

Förutom att allt varit så himla bra idag har jag haft en fruktansvärd huvudvärk. Marcus är på volleybollträning nu, och på hans rekomendation har jag varit ute på en promenad och rensat huvudet lite. Hoppas jag slipper huvudvärk resten av kvällen då. Tänkte nog faktiskt sätta på en film nu. Det hinner jag precis med innan det är dags att hämta upp Marcus.
Nu har jag inte ont i halsen längre, så imorgonkväll tror jag faktiskt att det blir aerobics!

Hur som helst. Dags att välja film!

we're halfway there

Imorgon kommer familjen hem. Detta innebär att jag och Marcus för tillfället håller på att städa lite. Inget märkvärdigt. Sopar lite golv, skurar lite i badrummet och snart ska vi åka och slänga tidningar, kartonger och glas. Duktiga, visst?! Det låter som att vi samlat på oss en hel del trots att familjen bara varit borta några dagar. Men allt har vi faktiskt inte fixat själva. Nejdå, det fanns faktiskt en del hemma redan innan som vi nu tänkte göra oss av med för att vara snälla. När vi åker iväg ska vi dessutom handla något smaskigt att äta ikväll och efter det ska vi ta oss ett bad. Det är en bra dag det här. Fint väder också!

Är det något bra på tv ikväll?

i've never had someone

Nu sitter jag här med en ansiktsmask som alldeles snart ska tvättas bort och sen ska jag bege mig mot ishallen för att hämta upp en nytränad pojkvän. Det börjar bli väldigt stelt nu, för masken är en sån där man ska dra bort. Känns lite lustigt, som att man har gips i ansiktet eller något. Men det kanske inte är bra för hyn?

Nåväl mitt paket från Gina kom idag och allt passade kanon. Främst är jag vansinnigt nöjd med ett par helt vanliga svarta långa leggings. Dom gamla jag hade har spruckit allihop. Jaaa, jag försöker gå ner i vikt, men det går ju lite sådär just den här veckan på grund av halsont. Fick också hem ett vitt lång linne med ett stort tryck på, en vit body och en söt skjortklänning.

Nej, dags för rengöring nu!

Förresten, grattis älskade Ellen Lindar på 20-årsdagen!

when i get you alone

Sjukdomen hänger fortfarande över mig, vilket innebär att det inte blir jobb idag. Jag har nog ingen feber längre, men halsen räcker för mig. Och blir över. Ska strax se om det finns något ätbart i kylen eller frysen, annars får det väl bli Specce. Måste ändå lämna tillbaka filmen vi såg igårkväll. Patrik 1,5. Den var bra! Se den vetja!
 


Jaa, dessutom ska jag bege mig ut till brevlådan för att få lite frisk luft samt se om något av mina paket har kommit! Igår kom en söt liten kuvertväska jag beställt från Nelly. Vad skoj det är med paket!

nothing will break me down

Idag känner jag mig som en riktigt hemmafru. Familjen är ju, som bekant, bortresta och Marcus är i skolan och ska därefter träna och kommer hem vid 17 kanske. Då ska det planeras mat och antar att det måste handlas också. På tal om att handla tyckte jag så synd om mig själv och min onda hals igår att jag nätshoppade lite. 600 kronor på H&M och 600 på Gina. Underbart! Haha. Och typiskt mig.

För övrigt innebär ju den här sjukdomen att jag inte ens kan hitta på något annat heller. Inte träna, inte umgås med någon rolig person. Nej, det blir helt enkelt jag och tv:n idag. Grattis!

be strong

Jaha, och vad har hänt den här dagen? Jodå, under hela dagens lopp har det sakta men säkert utvecklats en grym smärta i min hals. Just nu är jag inte världens mest nöjda och glada person. Halsont är något som kommer till mig med jämna mellanrum och det brukar sluta med förkylning och vidrig nästäppa. Och jag som gör mitt allra bästa för att bli av med mitt nässprays-beroende. Det är ju inte så himla lätt när man drabbas av täppt näsa titt som tätt. Jag klarar inte att sova utan nässpray då.

Med andra ord, det blev ingen träning för mig idag. Och det lär inte bli någon imorgon heller. Jag som kommit igång ordentligt! Får se om det kan bli jobb på tisdag. Beror helt på hur den här sjukan utvecklar sig. Återkommer angående detta!

Annars är jag inte överförtjust i att bikinin jag beställde från Nelly är restad i min storlekt. Det vill säga, den är slut på lagret och vet inte när eller ens om den kommer in igen. Bra jobbat. Det borde vara omöjligt att beställa en storlek som inte finns.

Tack och hej!

i can be who i wanna be

Ja, det var ju det här med Melodifestivalen. Sarah Dawn Finer vann inte. Trots att jag röstade typ 10 gånger. På slutet gick det ju inte att rösta alls. Dock hade inte mina röster hjälpt henne mer eftersom hon inte fick så många poäng av oss tittare. Men Malena Ernman var väl ett bra val då. Även om jag inte vann en enda krona på hennes seger. Ja, när jag gick hem från jobbet i eftermiddags var jag helt enkelt tvungena att tippa lite på hur spektaklet skulle sluta. Tre olika segrare tippade jag samt vinnarna av tittarnas respektive juryns röster. Och som sagt, jag vann inte ett skit. Tur att jag inte satsade mer!

Nu ska jag och Marcus ha några dagar för oss själva här hemma, eftersom min familj ger sig av mot Sälen imorgon. Det ska bli trevligt. Ska inte jobba mycket heller så det här kommer bli prima!
Nu betalar jag Marcus med att titta på fotboll eftersom han tittade på mellon med mig. Vi får se hur natten gestaltar sig.

Puss!

i'm nothing without you

"Men jag vill ju ha ett knull!"
"Skippa whinet, du ska få!"
Haha, jag trodde jag skulle skratta ihjäl mig.

Igår gjorde jag något jag kanske inte trodde jag skulle göra. Men jag beställde iallafall dagens vara från Bellme som var yoghurt bodylotion från Aquolina. Jag hoppas jag blir nöjd med köpet och blir jag det inte har jag en del att lägga i presentlagret. Haha. Det vill säga hyffsade grejer att ge bort i present. Nu kan jag i och för sig inte ge bort det till någon läsare som därmed kommer veta om att jag inte gillade produkten. Men om nu Blondinbella tycker detta är bra så måste det väl vara det? Right? (Känn ironin)

Nu ska jag snart ner på stan för att träffa Marcus. Det ryktas om en fika. Eller lunch för mig kanske, till och med. Hade även tänkt smita in en sväng på Safiren där det är någon sån här utbildningsmässa idag. Vet ju inte hur mycket jag kommer jobba till hösten och det kanske är läge att läsa upp ett eller annat slarvigt VG på Viadidakt? Den som lever får se. Jag har ju faktiskt sökt ett annat spännande jobb också! Det kommer säkert inte bli något med det. Men skoj vore det. Berättar mera om det skulle bli aktuellt.

Nu, smink!

well, take me to heaven

Idag har jag gjort smoothie till frukost. Det blev väldigt gott och jag tycker att jag var väldigt duktig. Även om jag använde färdig smoothiefrukt. Men någonstans måste man ju börja. När jag tog studenten fick jag faktiskt en smoothiebok med hur många recept som helst på fräscha smoothies, hälsodrycker och juicer. Nu är det dags att börja använda den!

Ikväll ska jag återigen stänga på jobbet. Jag trivs så galet bra med mitt jobb! Tänk vad många det finns som verkligen lider när det är jobbdags. Jag är inte en av dom! Nu har jag dessutom väldigt mycket tider från och med nu och till slutet av sommaren. Jag ska spara så mycket pengar jag bara kan! I och för sig kommer jag bränna en hel del på min och Marcus resa till Kroatien som han ska få i student/födelsedagspresent av mig. I och för sig vet han redan om det så det är ingen bra överraskning. Men han är, hur som helst, värd varenda krona. Den 26 juni bär det av och två härliga veckor blir vi borta. Suveränt!

Nu ska jag aktivera mig lite!

can i have this dance?

Jag vet inte om det faktiskt var Sofies tanke, men jag blev ju helt enkelt tvungen att blogga när hon gav mig en så motiverande utmaning.

Tre jobb jag har haft: Slå in julklappar på Team Sportia, montera matare på De La Rue och kassörska på ICA
Tre platser jag har bott på: Det gula huset på Annebergsgatan, det vita huset på Furugatan och nu mitt fina röda på Stenblocksvägen
Tre saker jag gillar att se på TV: Alla dom här nya om reseledare, Sanningens ögonblick samt alla inredningsprogram
Tre favoriträtter: Pasta med köttfärssås (ohotad etta), räkmacka(!) och lasagne
Tre platser där jag helst skulle vilja vara just nu: I värmen (typ Thailand), ett shoppingställe (typ New York), någon annan mysig stad med någon mysig person (typ Venedig)
Tre personer jag utmanar: Moa Mokvist, Cecilia Hill och Emelie Lindman


Jaa, det blev ju en anledning att skriva ett inlägg iallafall.
Jag är så vansinnigt sugen på att åka och bränna rejält med pengar på nya fräscha vårkläder! Har alla vår/sommargrejer kommit ut i butik än? Jag menar, det känns så ovärt att åka iväg och handla får tusentals kronor för att sen vilja åka iväg en månad senare och ha lust att köpa lika mycket igen. Man kanske inte ska tänka så? Jag vet mycket väl att man aldrig blir nöjd, men man måste ju åtminstone försööööka tänka lite smart ibland.

you make me feel good

Nu har jag alltså varit på ansiktsbehandling hos Maria Linder på Skin&Beauty, och det var alldeles underbart skönt! Det är den bästa behandlingen jag varit på. Helt klart. Hon använder sig av Matis produkter och dom var det absolut inget fel på. Maria har precis startat Skin&Beauty och tackar definitivt inte nej till kunder. Eller, det gör väl ingen... Hur som helst, 90 minuter låg jag där och bara hade det skönt. 390 kronor fick jag punga ut, eftersom hon det är 25% rabatt på alla behandlingar under mars månad.

Det här är verkligen något jag rekomenderar, så om det är någon som är sugen är det bara att höra av sig för att få Marias telefonnummer. Hon sa dessutom att det kommer en annons i Kuriren på lördag. Alla tjejerna som är i Wenströmska Villan var i tidningen för ett par veckor sen eftersom dom precis har öppnat där uppe. Förutom Maria finns det dessutom frisörer och ytterligare en hudterapeut.

Mycket reklam nu, men det är Maria värd!

Och nu ska jag göra mat.

we belong

Nu ska jag iväg till Wenströmska Villan (Solkullen) på ansiktsbehandling hos Maria som även jobbar på Kvantum. Det blir nog riktigt skönt och trevligt och jag berättar vad jag tyckte sen när jag kommer hem. Hon har 25% rabatt på alla sina behandlingar under hela mars och lite vardagslyx är aldrig fel!

Nu pyser jag!

my life would suck without you

Jag ska snart åka och jobba. Men just nu längtar jag mest till att klockan blir strax före midnatt och Marcus kommer hem från Enköping och kryper ner under mitt täcke och håller om mig. Jag längtar!

we are stars

Ja, nog har det hänt grejer sen sist. Problemet blir ju att man inte riktigt vet vad som är värt att berätta. Det är inte alltid jätteskoj med monster-inlägg som alla bara vill kräkas på redan vid första blicken. Igår var det iallafall hejdå-middag för Åsa som åker till Australien imorgon och inte återkommer förrän den tredje juni! Det är verkligen jättelång tid kvar dit. Men jag är säker på att hon kommer få det kanon, precis som vår kväll. Det gamla Järngänget öste på för fullt och jag hade verkligen underbart roligt. Det är så himla skönt när man inte för ett ögonblick kan klaga på sällskapet. Det brukar jag i och för sig inte behöva göra, men igår var det helt perfekt. Vi gjorde lite premiär på Statt också och det var inte helt fel. Främst var det väl sällskapet som höll klass, men Statt hade verkligen gjort en uppryckning och det var riktigt mycket folk där också. Mycket folk brukar innebära ett bra resultat.

Idag har jag bara slöat framför tv:n tills det var dags för träning med Moa. Puls/Bas blev det idag och det var skoj. Imorgon blir det träning igen, och jag måste välja mellan Kibox och hockeymatch. Väljer jag hockey blir det nog puls/medel istället. Det lär räcka och bli över.

Hur som helst. Nu ska jag mysa lite med min älskling. Det känns som att det var längesen.