100714

Gött att prata av sig lite med Bellan. Vi hann med lite hemmagjord jordgubbssaft, muffins och en liten promenad med Tessi (min och Marcus lånehund) också. Nu har dagen avslutats med lasagne och Lyxfällan. Medan Marcus är och tränar hockey tänkte jag ta en dusch och sen förbereda för lite mys med film och jordgubbar. Ja, han är på hockeyträning mitt i sommaren. Jag är ju inte förvånad, men förstår om vissa kan tycka att det låter lite udda. Vilken tur för grabbarna att det finns is nästan året om!

Tar nog en sväng på Blocket också och ser om jag hittar något kul.

Hejhej!

besök

Snart kommer Rebecca hit. Det var inte precis igår vi träffades. Jag har köpt lite jordgubbar och fika och så tänkte jag bolla lite framtidstankar med henne. Hatar att det blev såhär. Haha. Jag sökte för skojs skull, ville liksom se hur långt ifrån jag var. Nu har jag gjort allt jag kan för att få vara kvar på jobbet i höst, vi har skrivit på kontrakt för en ny lägenhet och så kommer antagningen som en blixt från klar himmel.

Nämnde jag att min kropp inte gillar stress?

what to do?

Handelshögskolans ekonomprogram, Inriktning språk spanska
240hp, Dagtid, Helfart (100%)
Utbildningsprogram
Normal undervisning
Göteborgs universitet,
Göteborg
Grundnivå




Antagen



värmeeen

För ett par dagar sen när det skulle bli sol och bad. Det blev lite sol och jag doppade mig. Dog av att det var så kallt i vattnet. Det var verkligen svinkallt. Paradoxalt nog överlevde jag och fortsätter denna värmebölja blir det nog mer bad i år. Förra året tror jag faktiskt inte att jag badade i Sverige. Jobbar man har man ju knappt tid och på min semester var jag två veckor i Turkiet. Men där badade jag minsann!

Igår var vi nere vid Luvsjön och lånade mamma och pappas hus. Vi grillade, gjorde egen potatisgratäng och åt i soffan framför bronsmatchen. Det var en bra kväll. Får se vad vi hittar på för smaskigt ikväll. Det är ju finaldags! Och jag har chans att vinna en liten (läs: jaaa, liten) slant både på turneringens segrare och skyttekung. Något säger mig att båda spelen kommer gå i stöpet, men jag kan ju vara glad änså.

Nu ska jag bara borsta tänderna och sen cykla iväg till jobbet. Lär ju svettas som en gris om det ens är i närheten av lika varmt som igår. Det visar sig.

ledig

Idag är jag ledig och har varit uppe i typ två timmar eftersom jag hade telefontid med en dam på sjukhuset imorse. Och inte kunde jag somna om inte. Har hunnit titta på lite Maria Montazami, ätit frukost och nu ska jag nog gå in och hoppa lite på Marcus så att han vaknar. Efter lunch blir det utflykt till Lyttersta för sol och bad med min mamma och mina syskon. Förhoppningvis. Mamma sa att det ser molnigt ut bort mot Vingåker. Hoppas att dom försvinner! Det skulle ju inte bli dåligt väder idag så förmodligen bär det av om ett par timmar.

Jag har inte badat i svenska vatten i år. Jag har ju badat jättemycket. Men jag säger ändå till alla att jag inte badat än i år. Det är ju om man badat i sjön eller inte som är intressant. Att jag låg och glötte i turkost vatten varje dag i mars i Thailand är ju inte så intressant. Men nu vet ni det. Kan bjuda på en bild om ni inte tror mig. Sådäså.


100706

Såklart halvdant väder när jag är ledig på dagen. Men det är skönt att kunna ligga inne utan krav och måsten också, så det är precis det jag ägnat dagen åt och nu börjar det bli dags för lite smink och sen är det jobbet som gäller ikväll. Jag gör inte mycket annat än jobbar och sliter, men det är väl lika bra. Det är inte gratis att skapa sig ett eget hem precis. Måste snart börja leta möbler lite mer på allvar. Nu känns det så dumt att köpa på sig grejer när vi ändå inte har plats att ställa dom på. Men vi har planerat in en tripp till IKEA och ett par andra ställen i slutet av månaden. Måste välja tapeter snart också. Spännande!

Nej, dags att lämna datorn och syssla med lite annat. Dock finns det inte så mycket annat jag kan ta mig för, eftersom vi redan städat lägenheten idag. Vi är så duktiga! :)

en mysig dag


som utlovat


dagen efter

Har repat mig nu. För en halvtimme sen, när jag gick upp, ville jag mest bara ligga kvar i sängen och dö. Inte dö kanske, men det var seeeegt. Men nu äter jag frukost och har äntligen tvättat av mig sminket. Borde verkligen gjort det igår men jag orkade inte. Hur som helst så känns hela tillvaron mycket bättre. Strax ska jag kleta på ett nytt laget smink och sen cykla iväg till jobbet.

Det blir inga details nu om gårdagens bravader, och det blir det nog inte senare heller. Men bilder blir det!

Tjing!

waka waka

Känns som att jag är på rätt väg nu! Jag har både ätit, duschat, dammsugit och haft ett välbehövligt snack med fröken Mokvist. Skönt när man bara kan slå en signal, snacka ett par minuter och sen känna sig lite bättre till mods. Marcus brukar få ta den smällen, men nu när jag är ensam hemma får någon annan agera axel jag kan luta mig mot en stund.

Dags för smink, föna hår och en drink kanske?!

party up!

Kom precis hem från jobbet och trots att jag är stressad som ett djur valde jag att sätta mig ner i soffan och varva ner lite. Jag har faktiskt ganska gott om tid på mig. Men snart blir det dags att sätta fart! Jag måste dammsuga, plocka undan alla smågrejer som ligger överallt, duscha, välja kläder, laga mat, äta och sen är jag nog redo för gäster. Kanske ska sminka mig också. Har inte riktigt bestämt mig än. Hehe.

Det jobbiga är att jag inte ens vet när dom första kommer. Har jag två eller tre timmar på mig? Det kan ju innebära en viss skillnad i planeringen. Men fan, jag bor ju bara på 64 kvadrat. Tar ju typ en kvart att städa, så det är luuugnt.

Bilder lär dyka upp!

jag och mitt hår

Vaknade, drog på mig en klänning, tryckte i mig en smörgås och nu måste jag sminka mig sen cykla ner till Idas salong. Här ska klippas och färgas!

Over and out.