vilket äventyr

Kom precis hem från jobbet. Var tvungen att tanka bilen vi hade idag till Örebro och sen svängde jag förbi och köpte pizza som ska ätas när Marcus kommer hem från sin fotbollsmatch. Jag har hunnit med mycket idag! Klockan 7 imorse packade vi in oss, Annika och lilla Nova (med allt vad det innebär, vagn och diverse) i bilen och åkte till Örebro där Media Markt och Elgiganten hade öppning och stor premiär. FAN VAD FOLK DET VAR! Jag gillar inte stora folkmassor när det blir trångt och skit, men det gick hyffsat. Vi fick med oss en tv hem (billig!) och Marcus köpte även ett Playstation 3, så nu är det sluttjatat om det iallafall. IKEA fick sig också ett besök och där blev det köttbullar till lunch. Jag älskar att äta köttbullar på IKEA! Tyvärr fick jag kall potatis, vilket såklart gav ett litet minus i kanten.

Nu ska jag spara pengar resten av månaden. Försöka iallafall. Det kan ju räcka långt.

Ska titta på ytterligare ett mysigt och roligt klipp med Maria Montazami. Min nya älskling. Hon är helt underbar. Sen ska jag heja lite på Anna Bergendahl och hoppas att Mackan kommer snart så vi kan mumsa i oss lite pizza.

Pussipuss!

god mat och mys

Middagen är inskjutsad i ugnen och nu väntar jag bara på någon att äta med. Hoppas han kommer hem i tid annars äter jag upp allt själv. Känner på mig att det kommer bli galet gott. Satsade på baconlindad kycklingfilé fylld med mozzarella, krossad vitlök och grön pesto. Rena lyxen! Är inte helt säker på att min middagspartner kommer jubla över peston, därför valde jag pommes frites som tillbehöv och inte ris. Ris är inte heller någon favorit. Vi äter pasta typ varje dag så det är skönt dom dagar man kommer på något annat bra.

Nu får Gagan göra mig sällskap medan jag slänger ihop lite sallad. Vinglaset hänger också med såklart!

firaaa

Nu är jag superglad! Kirrade mitt MVG i Företagsekonomi! Har dessutom varit nere på stan och köpt lite kosttillskott för både hy och taskig sinnesstämning. När jag kom hem plockade jag undan lite i köket och nu tänker jag fira med ett glas vin på balkongen. Lillördag hörde vi?

För övrigt längtar jag som fan till lördag.

onsdag

Stunden är kommen. Jag ska strax åka till Duveholmsgymnasiet, träffa Dag och göra en muntlig redogörelse för hur man konterar och sen kommer min dom. 500 spänn har jag betalat och jag hoppas jag gjort tillräckligt bra ifrån mig för att förtjäna ett MVG i Företagsekonomi B. Håll tummarna!

När jag är klar ska jag svänga förbi hos mamma och pappa och hämta lite post och kanske hinner jag med en sväng på stan också. Jag är ensam hela eftermiddagen så något vill jag hitta på. Marcus är på väg till Scania i Södertälje där han ska på arbetsintervju. Hoppas det går bra! Ett jobb för hans del skulle verkligen inte sitta i vägen. Igår fick vi dessutom reda på att vi måste flytta härifrån senast sista augusti. Det ska flytta in någon annan i lägenheten, så vi är helt enkelt på jakt efter ett nytt ställe att bo på. Den här lägenheten är verkligen superbra, men om vi hittar nånstans där vi trivs ska det bli skönt att ha något helt eget och köpa egna möbler och så så att vi riktigt kan känna oss hemma. Nu känns det lite som att bo hemma hos någon annan, eftersom vi inte har våra egna grejer. Men det är bra ändå. Vi har ju hela sommaren på oss.


bakslag

Regn som vräker ner efter många fina dagar med sol och värme kan man verkligen kalla bakslag. Givetvis ska jag jobba och Marcus tog bilen till Vingåker imorse medan jag låg och sov. Han kunde ju haft bättre tajming. Men jag slog en signal till pappa som kommer och kör mig sen. Tur! När det regnar känns det helt plötsligt som vägen till jobbet r oändligt mycket längre. Knepigt.

Tänkte hoppa in i duschen innan det är dags att få sig lite mat i magen. Egentligen är det onödigt att tvätta håret eftersom jag ändå ska ha keps på mig hela kvällen. Ska stänga i förbutiken och då brukar tiden faktiskt gå lite fortare än i kassan. Hoppas Marcus kan komma upp och hämta mig när jag slutar. Regnar det fortfarande tänker jag ju inte gå hem.

Dags att dra sig mot duschen då kanske?!




Dagar som denna hade ju det här varit skönt att fortsätta med

ny vecka

Måndag innebär ny vecka och för min del betyder det sovmorgon varenda dag, jobba kväll alla dagar fram till helgen utom onsdag som är min lediga dag, göra klart Företagsekonomi B, åka på utflykt till Örebro med Marcus, tagga som fan till Emelie Lindmans tillställning på lördag, vara ledig hela helgen så jag kan festa hur mycket jag vill.

Insåg precis att jag förmodligen ska spela match på söndag. Fotbollsmatch. Kanske är det här min sista vecka i livet?

friday

Dagen har bestått av solning på balkongen, tvättning av kläder, företagsekonomi-plugg med mamma, jobb och nu fredagsmys. Har faktiskt hunnit med ganska mycket! Imorgon är det jobb och fest som står på programmet och jag är riktigt taggad. Det är en jobbarkompis som har inflyttningsfest och vi är ett gäng från jobbet som ska dit. Och vi har köpt en prima inflyttningspresent!

Har inget bättre för mig än att bjuda på några Sydney-bilder. Håll till godo!


min kompis


jobbat klart

Nyanländ från jobbet. Det luktar citron och rengöringsmedel i hela lägenheten. Tror inte det ligger många dammråttor kvar nu inte. Misstänker att Marcus till och med har tvättat fönstren(!) och jag ska snart ställa mig vid spisen och slänga ihop lite middag. Fisk och potatis får det bli och det ska bli riktigt gott.

Antar att resten av kvällen spenderas framför tv:n. Det är ju Ryssland-Kanada ikväll och det får man ju verkligen inte missa. Tycker iallafall Marcus.

Nej, usch vad varmt det är här inne! Måste öppna balkongdörren!

mycket bra dag!

I högtalarna skrålar Lady Gaga och jag kom precis hem från en heldag i huvudstaden. Det var ingen kurs vi var på, utan med lite inspirationsdag där vi utbytte erfarenheter med personal från andra butiker och coachades av våra personliga säljcoacher från Svenska Spel. Dagen har verkligen varit superbra och jag är hur taggad som helst att komma tillbaka till förbutiken och göra mitt allra bästa! Det stora problemet är att jag knappt ska vara där alls i sommar. TYVÄRR! Verkligen. Ville verkligen det, men man kan ju inte få allt. Tommy Söderberg, fd förbundskapten i landslaget i fotboll, numera i U21-landslaget var där och föreläste hela förmiddagen. Vilken underbar människa! Jag beundrar människor som brinner för att lyfta fram och stärka andra till att göra sitt bästa istället för att bara se till sin egen vinning. Vi pratade om att man själv väljer hur man vill se en situation, positivt eller negativt, och vi tjänar aldrig nånsin på att inte göra vårt bästa.

Jag tycker så vansinnigt mycket om mitt jobb. Jag älskar att vara glad, trevlig, tillmötesgående och få kunderna att gå ifrån butiken nöjda. Tror fan jag ska jobba inom sälj alltså. Det passar mig.


PS. Vi fick svingod lunch. Älggryta med svamp och färskpotatis. Jag älskar mat. Och tillbringade dagen på ett jättefint hotell. Nordic Sea på Vasagatan i Stockholm. Dom har en isbar med is från ishotellet i Jukkasjärvi. I like.

godmorgon

Godmorgon!

Sitter och knaprar på en macka med leverpastej. Borde egentligen skita i den, går och borsta tänderna, sätta om håret och knalla ner till tågstationen. Skönt att det är nära! Vid tåget ska jag möta upp rara Patricia från mitt jobb. Vi ska spendera dagen i Stockholm på någon form av kurs. Det blir säkert jättebra. Svårt att veta vad man ska ha på sig när det är sånt där. Tog inte jobbarkläderna iallafall. Hade känt mig en aning obekväm då. Haha. Och fleecetröja ser ut att bli svettigt en dag som denna.

Hade hellre legat kvar i sängen. Det finns mycket att prata om. Men Marcus är varken vaken eller sugen på det så det är väl lika bra att jag åker.

tisdag och varmt

Jag och Anki gjorde sannerligen inte fel i att besöka Råsunda igår. Sällskapet var väl inte världens mest sociala, men man klagar ju inte på att sitta och titta på en hel fotbollsmatch i gassande sol och värme med solbrillorna i högsta hugg?! Inte gjorde jag det iallafall. Dessutom vann AIK med 4-1, vilket bidrog till en alldeles utmärkt stämning på hela arenan och jag längtar redan till vi kan åka upp och titta igen. Nu är det i och för sig VM-uppehåll och jag jobbar som en gnu i sommar, men någon fin dag med lite fotbollstittande ska vi nog kunna klämma in.

Rackarns, vad varmt det är ute! Det kan jag ju meddela till dom som inte noterat det, vilket i och för sig inte kan vara många. Riktigt varmt. Tror jag sätter mig på balkongen med Aftonbladet som jag inhandlade nyss. Köpte även med mig en present till Marcus som kommer hem ikväll. Aftonbladet börjar nämligen idag med en dvd-samling med tidernas bästa fotbolls-VM och första filmen var om VM 2006 i Tyskland. Förhoppningsvis värt!

Hämtade även ett paket från H&M. Kommer inte riktigt ihåg vad jag beställt, men det är bara ett par småsaker tror jag. Kul att nåt spännande händer iallafall. Om det nu är spännande med ett paket. Det är det väl?!

soooool

Sov som en stock hela natten tills Marcus ringde och väckte mig vid halv 10. Tyvärr var jag som en zombie då och var tvungen att sova någon timme till innan jag gick ut och la mig på balkongen. Solen försvann inte förrän nu! Skönt att det går att sola lite grann iallafall dom dagar jag är ledig på förmiddagen. Jag behöver alltså inte börja om på noll lagom till den riktiga sommaren kommer.

Nu ska jag värma lite lunch och fundera på om jag ska åka upp till Solna och titta på fotboll eller inte. Det lockar ju med det här fina vädret och eftersom jag jobbar så mycket i sommar finns det inte så många andra dagar att välja på.

Oavsett vad det blir måste jag styra upp mig själv nu. Det får bli lunch och sen en dusch!

myskväll

Eftersom Marcus beslutade sig för att överge mig ett par dagar (och nätter!) åkte jag hem till familjen och hämtade min lillasyster som fick bli kvällens sällskap. Vi har ätit lite god mat och tittat på Wallander och nu är det dags för tandborstning. Skolan kallar för henne imorgon och jag har inte riktigt bestämt hur min lediga dag ska se ut. Det visar sig!

Fick med mig Veckorevyn när jag var och handlade förut så ska nog läsa lite i den innan jag somnar. Gött att uppdatera sig med lite skvaller och skönhet. Precis vad man är ute efter en söndagkväll som denna.

Godnatt!

Marcus

stop calling

Vädret är underbart! För första gången på ett tag och det enda jag gjort idag är stått inne på jobbet och sålt korv och glass till lättklädda kunder. Typiskt att man jobbar första riktiga sommardagen. Förhoppningsvis blir det fler såna och dessutom har jag väl haft rätt mycket sol det här året, trots att det bara är maj. Men man får ju inte nog!

Ingen var hemma när jag kom hem heller så jag sitter i soffan med balkongdörren öppen och lyssnar på Lady Gaga. Anledningen till att jag inte sitter på balkongen är främst att vi inte har sol där nu. Hittills enda minuset med lägenheten - morgonsol. Inte har vi några möbler där ute heller, och sitta på golvet vill man ju inte. Får ta upp dom ur källaren sen.

Det blir en tidig kväll ikväll också. Jobbar samma tid imorgon, 7.30-15. Skönt att sluta tidigt och på måndag är jag ledig! Då kan jag ju hoppas på fint väder. Hoppas går ju alltid.

om kvällen

Jaa, jag hade ju tänkt att det skulle bli en lugn kväll (för mig) med grabbarna framför hockeyn. Just nu sitter jag med ett vinglas i högsta hugg, hockeykvällen gick över till poker-lir och snart är vi på väg mot öltältet. Så tokigt det kan bli! Men hur ska man stå emot trevligt och glatt sällskap?

Imorgon är det jobb 12-19 som gäller och det ska bli rätt roligt att gå till jobbet. Kanske kommer jag få äta upp det där eftersom mitt jobbande börjar nu på allvar. Jävlar vad skönt det är med semester. Men det är inte lika roligt när det blir 0kr i lön. Som det blir den här månaden. FATTAR NI?! 0 SVENSKA KRONOR! Det svider lite. Och 10 öre är vad som finns på sparkontot (det kostar att vara på 6 veckors semester!!). Det svider lite extra när börsen dessutom sjunkit som en sten hela veckan. Det innebär att det inte är läge att sälja varken aktier eller fonder just nu. Usch, det är jobbigt att bli vuxen.

Det här blev ju ett lite seriösare inlägg än jag tänkt. Dags att klunka upp vinet och på allvar simma in i dimman.

PUSS!

slödag

Hade underbart roligt igår! Fick besök av fina tjejer och vi drack vin och spelade ett roligt "hur väl känner ni varandra-spel" som garanterat kommer spelas fler gånger. Tjejerna tyckte vår lägenhet var jättefin och det blev en hel del snack om hyresrätter, bostadsrätter, lån och sånt där vuxensnack som tidigare inte alls var lika skoj att prata om. Att Sanna kom, nästan direkt från Hong Kong, bidrog såklart till en hel del snack om resan och hon fick berätta massor om hur hon hade haft det efter att jag och Ellen åkt hem. Och hon hade klarar sig så bra så!

Trots att min fina systemkamera låg på samma bord vi satt vid tog vi inte en enda bild. Så några bilder kan jag tyvärr inte bjuda på. Funderar däremot på om jag ska äta lite lunch och sen göra mig iordning. Ikväll är det Marcus tur att bjuda hit sina vänner och hockey står givetvis på schemat. Tre Kronors sista gruppspelsmatch i VM är ikväll och jag tror minsann att jag ska hänga med killarna i soffan jag också.

fundering

Nu är ju frågan om jag ska ta mig i kragen och åka ner till Friskis och träna eller inte. Jag har en tvättmaskin igång där nere och en tumlare och dessutom lite kläder i torkskåpet. Skulle egentligen vilja ta tag i det där så det blir färdigt istället för att slippa stressa med det innan mina gäster kommer. Han den där sambon vet jag inte när han kommer hem, så det är inte mycket och lita på att tvätten ska bli fixad av honom. Han skulle försöka hinna hem och fix mat så det är klart när jag kommer hem från träningen och bara det vore ju guld värt.

Jag får nog ta en sväng med dammsugaren, sen kila ner och kolla statusen i tvättstugan och sen bestämma mig. Passet börjar om en timme så jag hinner ju fortfarande. Fast jag hämtade inte mina böcker på förmiddagen så jag kanske skulle kila ner till Coop och göra det istället?

Känns som jag hela tiden hittar bortförklaringar till att slippa träna. Men jag kan tala om att jag gärna skulle, men jag kan knappt röra mig på grund av träningsvärk. Förmodligen skulle det kännas lite bättre om jag tränade lite och sen stretchade. Gaaaah, jag blir galen!
Det blir nog dammsugaren nu, sen tvättis och sen se vad klockan är och hur jag känner. Ja, så får det bli!

ge mig era telefonnummer!

Det verkar som att alla mina kontakter försvann när jag satte i mitt sim-kort i iPhonen. Så ni kan väl vara så snälla att langa iväg en kommentar med mobilnummer? Vore super!

Nu ska jag rusa ner i tvättstugan!

dagens


  • Hämta ett paket från Adlibris som innehåller bland annat Michaela Fornis En bok om kärlek
  • Åka hem till mamma och pappa och hämta en avi så att jag kan hämta min iPhone
  • Besöka Systembolaget eftersom några fina väninnor kommer hit och dricker vin med mig ikväll!
  • Äta en gooood lunch (som jag nog köper med mig någonstans ifrån)
  • Jaaa, i eftermiddag har jag tvättid. Eller, VI har tvättid. Men Marcus jobbar så lägligt så jag får tvätta själv. Var det här uttänkt?
  • Hinna träna, duscha, äta och göra mig iordning innan redan nämnda väninnor gör entré. Det fixar jag lätt!


skrutten

Oj, läsarrekord. Tror jag iallafall. Spännande!

Den här söta damen var på besök förut idag.

Nova är världens sötaste lilla skruttunge :)

shopping

Det blev lite ändrade planer för dagen så eftermiddagen och kvällen spenderades med mamma och lillasyster i Norrköping. Fick massa fina grejer av min snälla mamma eftersom min plånbok inte direkt är välfylld för tillfället. Fick bland annat den fina klänningen här nedanför som jag velat ha sen jag såg den första gången på H&M's hemsida. Visste bara inte vilken storlek jag skulle ha och båda storlekarna som var aktuella skulle ta flera månader att få hem. Det är verkligen det sämsta med H&M's webshop. Att man kan beställa saker som inte finns i lager så man ibland måste vänta hur länge som helst på att få hem grejerna. Väntar på en leverans just nu faktiskt. Var ett par veckor sen jag beställde och får nog vänta på kläderna 4 veckor till. Suck!


Fick dessutom med mig en kavaj från Monki, tre nagellack, jeans, leggings, underkläder och ett par tröjor. Känns bra! Jag gillar att shoppa. Ganska mycket faktiskt.

tisdag

Vaknade upp till finaste dagen på länge och har precis ätit frukost med öppen balkongdörr och det känns som att det är lite varmare ute idag också! Att jag inte satte mig på balkongen med frukosten beror främst på att det inte finns några möbler där ute. Det finns nere i källaren men killen vi hyr av hade tyvärr glömt att ta med nycklarna till Katrineholm när han var här sist och vi fick lägenhetsnycklarna.

Om en stund kommer Moa förbi en sväng. Hon drar till Bali imorgon, vilket inte hade suttit helt fel, men jag har väl fått min del av sånt där i år, kan jag tänka mig. Vi ska försöka hinna med lite lunch och lite mys innan hon ska iväg till tandläkaren och det tror jag vi kan åstadkomma.

Kan bjuda på några bilder jag tog i lägenheten igår, dock blev dom inte så fina. Gillar inte riktigt ljuset här inne och dessutom har vi inga gardiner så det släpps in hur mycket ljus som helst. Skönt i och för sig, men inte så vackert. När Moa varit här är det nog jag som cyklar ner på stan och tittar efter fina gardiner till vårt fina vardagsrum. Sådäså.



the view



Den fina utsikten från hotellet i Bangkok. Tog bilderna utan blixt, därför är det inte världens bästa kvalitet.

sunday

Nu har vi äntligen fått lite ordning och behöver egentligen bara åka iväg och slänga massa papper och kartonger. Just nu gör det inte så mycket för all skit står i köket där köksbordet ska stå och innan såg det så tomt ut, så eventuellt får det stå kvar ett par dagar. Haha. Skönt att få bort allt från vardagsrummet iallafall. Kan kanske bjuda på några bilder ikväll då? Som utlovat.

Ikväll blir det söndagsmys med tacos. Tacos för andra gången den här veckan, men vad gör det? Vi får bli lite mer påhittiga veckan som kommer. Jag ska inte jobba igen förrän på fredag kväll så vi har all tid i världen att hitta på spännande luncher och middagar. Sen är ju en annan femma ifall detta inträffar. Jag tvivlar lite på det nämligen.

Snart kommer Marcus föräldrar på besök och vi har både dammsugit och dammat. Duktigt!

utflykt

Om någon timme är lugnet över i lägenheten. Då kommer Marcus hem från jobbet och vill ha mat innan det bär iväg på utflykt. Norrköping och Linköping ska besökas. I första hand är det IKEA som gäller, men vi behöver lite andra grejer också som inte finns där (prio 1 = microvågsugn och strumpor!) så därför måste vi kika in i ett antal andra butiker också. Förhoppningsvis kommer vi hem med det mesta vi behöver utan att bli helt ruinerade. Det är tyvärr något som jag tvivlar på. Har numera 0 kronor på mitt sparkonto och börsen verkar sjunka som en sten så det är inte läge att sälja fonder heller.  Tur att vi har kyl och frys fulla!


en solig dag

Blev glad när jag vaknade och såg att det var soligt ute. När jag gick ut på balkongen blev jag dock lite besviken eftersom det är svinkallt, trots solen. Jag vill börja gå i shorts! Jag förstod i och för sig att det inte skulle vara shortsväder än, men man kan ju hålla tummarna på att vädret går ett steg i rätt riktning men det verkar som att temperaturen tänker stanna på "för kallt" ett tag till.

Har suttit i telefon med en trevlig kille från 3 och beställt en iPhone till mig själv och en Nokia X6 till min lillasyster. Hoppas det kommer vara till belåtenhet. Min sambo (fint det låter!) trodde dock inte att jag skulle tjäna på att ha ett så dyrt abonnemang mot vad jag brukar. Men jag litar på att jag kommer ringa mer nu när jag flyttat och att det kommer löna sig. Jag kan ju inte rå för att det inte finns 3G längre så att jag var tvungen att köpa 3GS:en som är både dyrare men också lite bättre. Och så kunde jag få en vit också. Precis som jag ville. Jag är, med andra ord, nöjd!

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen göra fisk, potatis och spenat till lunch och lite senare pallra mig iväg till jobbet. Och imorgon är jag ledig, vilket eventuellt innebär IKEA. Den som lever får se!

onsdag

Nu har internet kommit igång och jag har varit hemma från jobbet ungefär en timme. Har försökt gå och slänga soporna men fann att min nyckel inte verkar vilja samarbeta med låset till soprummet. Kan också vara så att jag är lite svag eller inte har den rätta knycken. Ska be Marcus göra ett försök när han kommer hem. Medan jag halvtittat på gårdagens Debatt som handlade om klass och klasskillnader har jag gjort lite mysigt här hemma och lagat tacos. Vilken bra flickvän jag är!

Och nu kom Mackan precis innanför dörren så nu blir det onsdagsmys!

bilder kommer

Jag lovar att bilder kommer så fort vi fått lite bättre ordning. Kanske i slutet på veckan! Ska ju försöka klämma in ett IKEA-besök också och efter det blir det säkert ännu bättre. Nu är det lite kalt och ekar faktiskt i vardagsrummet. Känns ju sådär. Så gardiner och ytterligare någon möbel att fylla ut med skulle göra susen.

Dagen har annars bestått av att plocka iordning kläder och jobb på eftermiddagen och kvällen. Kom hem till en fotbollstittande sambo och hans fotbollstittande kompis som gjort mat till sig själva och liksom glömt mig. Det blev jag i och för sig inte så missnöjd med eftersom pytt i panna är en av de få saker som jag inte äter. Så jag gjorde pasta och falukorv istället. Falukorv som Marcus inte äter. Nu blir det snart lite kvällsfika innan det är dags för sängen. Mer jobb blir det imorgon, och det går åt. Här kommer det gå åt pengar, vill jag lova!

Bjuder på en sommarbild så länge!


tove östman styrke

Sitter och tittar på detta:



Och jag älskar den här låten.
Och jag gillar den här versionen.
Och när hon sjunger "they could not take your pride" grinar jag.
Mycket.
Och det är inte första gången.

att flytta hemifrån

I eftermiddag ska jag köra mina och Marcus kläder till lägenheten och dessutom tänkte jag försöka handla mat så vi kan sova där inatt! Igår var vi där hela kvällen och plockade in tallrikar och glas i skåpen och placerade ut lite andra grejer för att få lite mysfaktor. Det är väldigt svårt varje gång man ska placera köksgrejer och mat i olika skåp och lådor innan man bott där. Man har ju ingen aning om var vilket ligger bäst någonstans och vad som kommer funka smidigast. Det kommer säkert bli en omplacering inom kort när vi märker att plastfolien inte alls kan ligga i lådan vi valt. Haha.

Har ägnat förmiddagen åt att skriva shoppinglista (tur att vi handlade torrvaror och sånt igår, annars hade listan blivit låååång!), med hjälp av reklambladen som kom i brevlådan idag. Coop, Willys och såklart mitt fina Kvantum ska få besök och jag har skrivit noggranna rader och tittat ut vad som är billigt på vilket ställe. Inte så att jag tänker åka runt halva stan för att köpa en påse nötter, men är man ändå uppe på Lövåsen kan man ju göra det bästa av situationen.

På fredag blir det IKEA och lite annat. Jo, det finns en inköpslista för det också.

Puss!

ska bli sambo

Orkar inte skriva någon roman. Har inget mer att säga än att jag och Marcus flyttar ihop på måndag. Great! Storgatan 10 it is och imorgon får vi nycklarna. Puss på det.

Tack och hej!