jaatack


27 september

Godmorgon!
Har sovit i soffan sen sju imorse eftersom målarna skulle komma hit och tapetsera om en vägg i sovrummet. Har dom kommit än? Skulle inte tro det va. Nu tänkte jag trotsa vinden och ge mig ut for a walk i det ändå ganska fina vädret. Det får väl egentligen klassas som väldigt fint eftersom det varit alldeles för grått dom senaste dagarna. Och eftersom det ser ut att inte bli något friskis den här veckan på grund av jobb får jag väl ta varje tillfälle i akt!

Nej, om jag skulle ta och dra på mig skorna och kila ut. Vore ju inte helt fel att äta lunch i lagom tid. Ikväll stänger jag på jobbet så det räcker väl om middagen blir kaos i regelbundenheten. Eller nåt. Haha.

Tjing!

friday

Om jag skulle ta och göra mig iordning för jobb kanske? Stängning ikväll precis som många kommande fredagar i rad. Så kan det vara! Kanske eventuellt försöker smita lite tidigare efter som jag ska upp tidigt och jobba på frukten imorgon. Önska mig lycka till! Fast det kanske inte är så svårt att plocka fram frukter och grönsaker? Hoppas inte.

Tack och hej!

onsdag

Så himla skönt att vara igång med träningen igen! Idag har jag i och för sig bara varit ute och gått men det får duga det med. Mina ben är inte tillräckligt tränade än för att köra för många dagar i rad. Friskis passar mig så himla bra. Hög musik och ledare och andra som ger en energi så att man orkar kämpa på ännu mer. Det blir lite dåligt med sånt om man är ute och springer. Jogga är inget för mig. Skönt också att jag jobbar lite mindre för tillfället. Då är det bara att välja och vraka mellan passen. Jobbar jag ofta får jag ju gå på det jag hinner och det är inte säkert att det är lika roligt.

Imorgon blir det upp tidigt för då kommer målarna och tapetserar i vårt sovrum. Äntligen blir det klart här! Det är ju en bra anledning till att gå upp tidigt. En annan bra anledning är att mamma och Malin kommer och hämtar upp mig strax efter 8 för en tripp till Eskilstuna. Malin ska till tandläkaren och efter det blir det lite shopping och så hoppas jag på smarrig lunch. Jaaa, mamma jag gillar mat!

Klockan börjar bli mycket så nu är det dags att stänga av tv:n och hoppa i säng! Kanske ska försöka borsta tänderna först också. Låter som en bra idé.

Godnatt!

feelings

Såhär känner jag mig just nu.




Och såhär glad är jag att jag är ledig i helgen och ska dricka vin med fina väninnor imorgon!
(Jaaaa, jag står högst upp på den olympiska prispallen från Sydney 2000!!!)

hello!

Alltså, jag lever. Gjorde lite uppehåll mitt i flytten när vi inte hade internet eller ordning på någonting. Vi har inte världens ordning nu heller, men det går att blogga. Vet inte om jag är sugen iallafall, men ett par rader kan jag väl ta mig tid att skriva ner. Nu blir det lax med sallad på spenat, äpple och tomat sen blir det lite handling innan Idol. Måste handla lite till lördag då ett gäng väninnor kommer hit och äter tacos och dricker vin. Kan bli lite trångt vid soffbordet, men vi har inte så mycket val. Köksbordet är ju inte färdigt än. Vi överlever nog.

Dessutom hade det blivit "missförstånd" vad gäller tapetseringen i vårt sovrum. Fattar inte var kommunikationsmissen uppstod (antar att någon glömde komma hit) så därför ligger våra kläder fortfarande huller om buller i trådbackar i sovrummet. Inte så lätt att bringa ordning när det inte finns någon garderob. Men för er som inte vet det är det omtapetserat och ljust och fint i köket och vardagsrummet, ny parkett är lagd(?) och nya fina möbler är på plats. Kalas! Kanske skulle bli en aning mer hemtrevligt om vi kunde få upp gardinstänger och gardiner. Hmm. Men det kommer!

Tack och hej! Lovar att återkomma snart!