21.54

Jag får väl se premiären av Top Model en annan dag. Här hemma var det liksom hockey som gällde. Tur att AIK vann mot Växjö till slut. Då kanske vi till och med kan avsluta dagen med en puss eller två.

Imorgon är det skola som gäller igen och efter det hade jag tänkt träna. Men under dagen idag har nån sorts förkylning inklusive nåt som liknar feber (fast såklart inte på termometern. jag har aldrig feber..) infunnit sig. Jag får helt enkelt vänta nån dag till med att gå till Friskis. Men idag blev det ju en promenix iallafall!

Godnatt!

promenad

Dags för en promenad i det fina vädret! Precis som när man är hos mina föräldrar i Värmbol (dvs, i utkanten av stan) är det dåligt med alternativ på rundor att gå. Här går man samma runda varje gång och varierar liksom håll att börja gå åt. Vi får väl se vad det blir idag!


120131

Tänk för att nu har vi börjat träna! Vi på bilden alltså, jag och Johanna! Vi var på ett jobbigt och roligt medelpass igår och ett flertal pass ska det bli under veckan. Idag är det skolfritt och det är väldigt fint väder så jag och Marcus ska snart gå ut på en promenad och senare i eftermiddag blir det kanske ett pass på Friskis igen. Det är bara det att dom ska komma hit och göra besiktning på lägenheten och eftersom det är fullt med möbler kan det vara bra att vara här ifall något måste flyttas och så.
Imorgon är lägenheten vår alldeles egen och förhoppningsvis blir det omtapetserat snarast möjligt. Hejdå gula väggar!

Pusss

teamet

Idag har vi tvättat, bytt sängkläder och (hmf!) tagit ner julgardinerna och satt upp andra fina...
Nu blir det kycklingtacos!

söndag

Till söndagsfrukost blev det LCHF-pannkakor som blev godkända även hos min andra halva som för närvarande är i Norrahammar och dömer ishockey. Han har blivit tilldelad ganska många matcher och det är verkligen toppen eftersom det är lite tomt på jobbfronten just nu. Nu har jag nyss ätit lunch som blev köttbullar och champinjoner i gräddsås med röd pesto och till det kokade jag broccoli och blomkål. Gott! Och jag blev supermätt. Ikväll ska vi laga något med strimlad kycklingfilé. Återstår att se vad vi kokar ihop.

Måste snart styra upp och mobilisera inför tvättid senare idag. Ska tvätta en full tvättkorg och dessutom sängkläder och handdukar. Det går nog bra! Annars får jag väl boka en ny tvättid i veckan!

Pusss!

juldagen/nyår

Fantastiska vänner!

nya skor

Har haft sånt himla missflyt med skorna jag köpt till höst och vinter. Först köpte jag fina höstskor från Monki som jag fick vidrigt skoskav ifrån, så dom har jag bara använt två gånger. Skit också. Sen klickade jag hem ett par höstskor till från Nelly som klacken gick sönder på. Eller, det gick liksom hål i klacken så det kom in stenar som låg och skramlade runt. Sist köpte jag ett par varma vinterskor i typ konstskinn från Stadium men skinnet sprack i sömmen längs med hela hälen så det blev ett stort hål så dom fick jag minann reklamera.

Nu har jag iallafall klickat hem (och fått) ett par fina, sköna, bra skor från Nelly White Label och hittills älskar jag dom! Dom är tyvärr lite för stora så eventuellt ska jag lägga i en sula, men så långt har jag inte kommit än. Det bästa av allt var att dom var på 70% rea! 240 kronor istället för 799! Kap va?

Borde verkligen fota mer med min systemkamera..

iPhone 3gs håller inte riktigt måttet vad gäller kameran..


god mat

Nu blev det här så himla typiskt för jag skulle visa er den smaskiga förrätten jag och Marcus åt igårkväll. Han kom hit när det var min födelsedag och allt så vi firade med smaskig hemmagjord middag. Problemet som nu uppstod var att jag fotade lite men nu verkar bilderna inte alls vilja samarbeta, så bilder på just maten får det bli en annan gång.

Hur som helst åt vi gratinerade havskräftor till förrätt och till varmrätt blev det helstekt hjortfilé med rotsaker i ugn med en hemmagjord sås. Åååh, det var så gott! Men bilder på varmrätten kan ni glömma för vi blev så hungriga att jag liksom inte hann fota innan maten var uppäten. Rackarns!

grattis till mig på födelsedagen!


torsdag

Efter skolan åkte jag ut till A6 och passade på att gå in på IKEA och äta kycklingfilé med grönsaker och bea. Gott! Och precis som planerat har jag plockat undan lite och dammsugit här hemma. Nu ser det iallafall skapligt ut. Egentligen skulle jag behöva plocka ur diskmaskinen men det hinner jag inte nu. Det är dags att hoppa in i duschen och sen välja kläder och greja inför kvällen. Vid halv fem ska jag iväg till Åsa som har födelesdag och där ska vi laga mat tillsammans med Johanna. Det ska bli gott och mysigt! Lite senare dyker även några fler tjejer från klassen upp och vi ska dricka vin, dansa och eventuellt drar vi vidare till någon pub. Lite synd att ingen nattklubb är öppet den här torsdagen, för då hade det verkligen blivit klackarna i taket!

Tjing!


godmorgon!

Är på väg till skolan för exercise session i macro och sen ska vi gå till Systembolaget. Premiär för Åsa som fyller 20 år idag! Grattis raring!
Innan det blir firande ikväll ska jag göra ett par ärenden på A6 och försöka hinna städa undan lite hemma. Som vanligt när jag varit själv ser det ut som ett bombnedslag. När jag blir rik måste jag nog ha nån som kommer och städar nån gång i veckan. Det säger vi!

Puss!


när vi åkte skridskor som pippi!








ledig dag

Har inte satt i mobilen i datorn på typ tusen år och därför har jag inte lagt upp några nya bilder på senaste. Skäms! Jag får helt enkelt köra lite på bilder i dom kommande inläggen. Jag ska iallafall ge er en med en gång. Idag tog vi nämligen ett väldigt bra initiativ jag, Åsa och Johanna. Vi tog bussen tillsammans till Ica Maxi och handlade. Och välbehövligt var det! Vi kom alla upp i ungefär 800 kronor och riktigt så mycket brukar jag faktiskt inte handla. Men nu är det proppfullt i både kyl och frys så det kommer räcka ett tag! Dessutom köpte jag en mascara för 139 spänn och det bidrog också såklart.



Som tur är var inte alla påsar mina. Fick stanna flera gånger på väg från bussen hem till lägenheten för att det var så tungt. Och då är det bara två pappkassar som är mina och jag har typ 100 meter att gå från bussen och hem. Haha.
Nu ska jag bara lägga in lite ny musik i min telefon och sen blir det en promenix!

tips!

Ikväll är det en hel drös med grejer jag vill se på tv men ett program föll mig lite extra i smaken. Så om jag får in tv3 (har haft lite problem med kanalerna i veckan) ska jag se Livet blir bättre kl 21. Där ska den här grabben berätta om hur det var att komma ut som homosexuell i fotbollsvärlden!

Hur snygg!?

Synd att jag har pojkvän. Och att Anton Hysén är bög...


så olika det kan vara

Jag är sååå inte avis på er som läser på universitet där terminen liksom inte är slut när terminen brukar ta slut, det vill säga när det är dags för lov. Jag vet i och för sig att det innebär att man är ledig några dagar vid ett annat tillfälle, men finns det något bättre än att vara helledig över jul och inte behöva tänka på allt vad plugg, tentor och högskolepoäng heter. I flera bloggar jag läser och såklart bland vänner jag känner har det varit uppgifter att göra över jul och nyår och det är tentor i mellandagarna, i princip, och fullt ös direkt efter nyår för att sedan ha nån vecka ledigt i mitten på januari. Men det är klart, ledigt är ju ledigt.

På min skola däremot hade vi tentaperiod fram till den 21a december (och jag hade min sista, av två, tentor den 19e december) och sen började vårterminen inte förrän den 16e januari. How awesome?! Nästan en månad helt ledig för mys, umgänge, någon utflykt och ja jo, jag hade till och med hunnit med en lång semesterresa och viljan hade funnit och (framför allt) plånboken hade tillåtit.

Nu har dock allvaret börjat igen och om ungefär två veckor ska jag skriva omtenta i Microeconomic Principles och hårdplugget inför den börjar på måndag. Sen är det fullt ös på Macroeconomics och Management accounting där tentorna ligger i slutet på mars. Great!

Nu: Frukost med turkisk yoghurt, hallon, kanel och ett par cashewnötter!

20.23

Innan jag åkte till skolan skrev jag ett lite längre och bra inlägg om nötter. Typ cashews och valnötter. Men precis när jag skulle publicera slutade internet fungera och allt försvann. Score! Så nu blir det inget inlägg om nötter. Men kom ihåg att naturella nötter är bra mellis eller att ha i yoghurten på morgonen. Imorgon ska jag äta turkisk yohurt med hallon, kanel och krossade cashewnötter. Gott!

Imorgon är det dessutom ingen schemalagd tid i skolan, men jag ska möta upp Johanna och Åsa iallafall. Först och främst ska vi åka tillsammans till Maxi och handla. Alla behöver bunkra i kyl och frys och dessutom ska vi ha middag och fest på torsdag för att fira två födelsedagar. Åsa fyller 20 år på torsdag så hon firas före midnatt och sen är det min tur att bli kalasad för eftersom jag fyller 23 år på fredag. Skönt att Isabelle kommer som också är 89a, så att jag slipper få ångest... Haha. Hur som helst ska det bli trevligt och kul!

16-19

Idag är det föreläsning på den oerhört sköna/osköna tiden 16-19. Skönt för att det innebär obegränsad sovmorgon (klart någon skulle kunna råka ut för att försova sig men risken är ju minimal) och dagen i princip fri. Den här dagen innebar dock inte så mycket vettigt så jag hade lika gärna kunnat ha lektion när som helst. Det osköna med tiden är ju att man kommer hem så sent! Värdelöst att vara i skolan så länge. Hoppas vi slutar lite tidigare. Vet inte om det är vi som är bortskämda med lite kortare föreläsningar, men man kan ju inte ta in information i tre timmar! Iallafall kan inte dom jag känner det. Vi är mer av den sorten som tycker att två timmar med en rast i mitten är alldeles lagom.

Kvällens middag blir med andra ord inget långkok. Kanske blir så att jag tar fram lite köttfärs (har massor i frysen!) och helt enkelt styr lite tacos och köttfärssås. Skitsmart att slå två flugor i en smäll när man är själv hemma och bara har lite större förpackningar i frysen. En portion till ikväll och ett par portioner köttfärssås till senare i veckan. Toppen!


frukost

Har börjat dagen med att äta rester från igårkväll och det satt verkligen inte fel, eftersom jag har lite lättare för att äta varmt på morgonen. Är liksom ingen frukostmänniska rikigt. Därför är det också så himla bra med ägg som man kan laga många olika varianter på. Jag gillar äggröra bäst!

Hur äter ni helst era ägg?

svar på tal

Fick en anonym och lite syrlig kommentar om vad jag tror att broccoli är om inte en kolhydrat. När man äter LCHF ska man helst hålla sig till livsmedel som innehåller mindre än 5 gram kolydrater per 100 gram och som riktlinje inte äta mer än 20-50 gram kolhydrater per dag beroende på hur strikt man vill vara. Vad gäller broccoli innehåller 100 gram cirka 3 gram kolhydrater och är alltså ett utmärkt livsmedel för någon som äter LCHF. Den innehåller dessutom ungefär lika mycket protein och annars mest vatten som många andra ovanjordsgrönsaker.

Kolhydraterna i broccoli kan jämföras med till exempel:

  • Avokado, ca 1g per 100g
  • Skalad banan, ca 18g per 100g
  • Potatis, 15g per 100g
  • Kyckling 0 gram
  • Köttfärs 0 gram
  • Hallon, ca 4g per 100g

Jag kommer förmodligen inte vara världens mest strikta LCHF:are den här gången heller men jag ska absolut ge det en chans och kämpa på och jag anser att jag har hyffsad koll på vad man ska äta och vad man ska hålla sig undan ifrån.

Får väl ta tillbaka att jag inte ätit några kolhydrater alls, för det är ju inte sant. Att vara helt utan kolhydrater är väldigt svårt, men det jag menade med uttalandet är iallafall att jag inte ätit något kolhydratbaserat livsmedel som ris, pasta, potatis eller bröd. Och heller ingenting med socker såsom godis eller frukt.

Tjing!


inköpslista

Att köpa så fort som möjligt:

  • Massor med ägg
  • Bacon
  • Kyckling
  • Lax
  • Brie
  • Aubergine
  • Vispgrädde
  • Frysta grönsaker (exempelvis broccoli och blomkål)

Här hemma har jag redan: köttfärs, creme fraiche, smör, grönsaker, räkor, hårdost, kokosmjölk, turkisk yoghurt, frysta hallon och diverse annat. Är taggad som fasiken nu och hoppas lchf och träning ska ge resultat!


17.43

Precis som många andra har jag också en tendens att fastna framför internet och bloggar när jag egentligen borde typ duscha, städa eller kolla igenom anteckningarna från dagens föreläsning. Nu var det väl främst den välbehövliga duschen som kom i kläm så den tänkte jag ta tag i nu. Efter det ska jag sätta igång med kvällens middag som blir korv stroganoff med kokt broccoli. Har inte ätit korv på väldigt länge och det beror mest på att Marcus inte är någon korvfantast. Jag får helt enkelt passa på nu när jag är ensam hemma. Hade faktiskt en bit falukorv i frysen så inte behövde jag handla heller. Toppen!

Lite senare tänkte jag lägga upp en shoppinglista inför min verkliga LCHF-start. Egentligen kan jag väl säga att jag börjat. Inga kolhydrater idag! Men för slutet på veckan och nästa vecka har jag gjort en matlista och även en tillhörande inköpslista som jag iallafall till viss del tänkt dela med mig av. Håll utkik!

längtan

Den här hade jag ju inte tackat nej till på en sommarvarm balkong!

120123

Imorse var planen att jag skulle gått upp vid 7 och gå en promenad, men jag somnade så sent att jag helt enkelt valde att somna om nån timme till innan det var skoldags. Nu har jag däremot klarat av både skola och lunch bestående av kyckling med en sås på creme fraiche och sweet chili samt lite grönsaker och det får väl bli dags att röra på sig nu istället.

Det är lite halvsvårt att veta var man ska gå för vi har fått vinter i Jönköping nu och det är både snöigt och halt på sina ställen och det är inte överallt det är sandat. Höll på att halka ordentligt ett par gånger igår. Hur som helst, jag har iallafall bestämt mig för en runda och skulle tro att den är ungefär 5 kilometer men vi får väl se.

lchf

Nytt år, ny termin, en 23e födelsedag som närmar sig och en rätt taggad Sara. Det ska ni veta! På onsdag kör jag igång med LCHF igen och den här gången ska jag verkligen ge det en riktig chans. Om inte annat för att min mage mådde så himla mycket bättre. Kan utan läkarhjälp konstatera att min mage inte pallar med gluten och därför passar lågkolhydratkost mig så himla bra eftersom det innebär uteslutning av bland annat bröd, pasta och annat som innehåller gluten.

Att jag väntar till på onsdag med att köra igång beror på två saker. Dels att jag har vissa råvaror här hemma som måste ätas upp först. Det är ju onödigt att slänga och Marcus är ju inte här den här veckan så därför väljer jag att vänta några dagar innan jag utesluter kolhydraterna. Anledning nummer två är helt enkelt att jag måste vänta tills det rullar in lite pengar på kontot eftersom LCHF kräver vissa varor i kyl/frys och skafferi och just nu har jag inte råd att storhandla.

Jag ska iallafall smygstarta lite och bara äta kolhydrater ett mål om dagen. Igårkväll åt jag fläskfilé i en sås på grädde, bladspenat, sweet chili (inte helt optimalt) och sambal. Till det kokade jag broccoli och hade även lite gurka och tomat på tallriken. Och ikväll blir det fisk med stuvad spenat. Gott!

Var ute och gick en sväng förut och passade på att kila in i affären och köpa lite basvaror som är lite billigare och som tur är har jag en del kvar sen jag körde LCHF i höstas, typ LCHF-vänligt mjöl och fiberhusk.
Det jag kompletterade med idag:

  • Smör
  • Majonnäs
  • Turkisk yoghurt
  • Tonfisk
  • Avokado

Återkommer med en lista på vad som ska inhandlas på onsdag när pengarna kommer!


120120

Marcus har åkt till Katrineholm för några domaruppdrag och förhoppningsvis snöröjning. Hoppas det kommer skitmycket snö! Här i Jönkan kör vi på med management accounting innan vi tar helg med för mycket vin och utgång på Akademien (also known as Aka), vår studentnattklubb/kår. Kind of.

Tummen upp!

Och grattis finaste Hilly på födelsedagen! Tråkigt att jag inte kan vara med dig och tjejerna ikväll. Puss!


120118

Känns som att management accounting är ungefär lika kul som financial acc. Skönt att det åtminstone går lite hand i hand så att man inte bara sitter här som ett fån. Och läraren är ju hästlängder bättre, sååå plus i kanten!

Nu: return to the slides!


back in jönkan

Efter ett par timmar tåg och buss är jag hemma i Jönköping igen. Svårt det där med vad som är hemma. Men jag bor ju i Jönköping nu och trivs så himla bra så givetvis är Jönkan hemma för mig! :) samtidigt är Katrineholm såklart också hemma eftersom jag bott där i hela mitt liv. Knepigt det där!

Alla kläder är upplockade och trots att mamma varit så snäll och tvättat flera omgångar medan vi varit där blev tvättkorgen smockfull direkt! Ska strax kila ner och boka tvättid. Hoppas det finns någon den här veckan! Måste dessutom gå bort till affären och handla lite. Just nu syns det verkligen att det är en student som bor här. Det ekar i kylskåpet. Iallafall med mina mått mätt. Brukar försöka ha ganska välfyllt kylskåp så det finns lite att välja på. Ikväll blir det iallafall kycklingpaj. Det har Marcus bestämt och jag tror faktiskt han har tänkt laga den också. Inte illa!

Puss!


barhäng

Nu: barhäng på O'Learys Norrmalm med Marcus, Anki, Jocke och Simon.

Började kvällen med smaskig asiatisk middag och har fortsatt med handboll, drinkar och nu Milan-Lazio. Imorgon blir det förmodligen ett besök på huvudstadens centrala gator, kanske bio och middag innan vi intar Globen för årets idrottsgala. Vilken helg!


120114

Det blev ingen bio igår. Däremot smaskig egengjord kycklingsallad framför På Spåret. Just igår var det väl inte askul eftersom mamma kunde för mycket och vann storstilat. Inte så att vi antecknar poäng men om hon kan typ 8 frågor och vi andra typ ingen så fattar man ju vem som vann. Dock tog jag Selma Lagerlöf innan dom på programmet så jag är nöjd ändå!

Det där kanske blev lite nördigt så jag får väl lämna det för nu. Igår eftermiddag var jag ute hos Emma, Christian och Astrid ett par timmar. Jag blev bjuden på god tonfisksallad och gott te och det blev en del kackel om min skola, hur det är att ha blivit föräldrar och mys med lilla tösen. Har ingen mobilsladd precis här, så kan inte lägga upp nån bild. Det kommer vid ett annat tillfälle!

Nu kommer jag nog vara lite frånvarande över helgen. Kan hända att det blir nåt mobilinlägg om jag kommer ihåg. Annars får vi höras nästa vecka när jag är tillbaka i Jönköping!

Puss!

oops!

Det är visst fredagen den trettonde idag! Inte läge att köpa trisslotter med andra ord. Hade i och för inte ens kommit på tanken. Om det inte vore för att det är kittlande att veta att man iallafall har chansen att vinna lite pengar skulle jag aldrig mer köpa skiten. Jag har sån himla otur med trisslotter! Enda gången på senaste tiden jag vunnit på en trisslott var samma dag som jag skrev tentan i microeconomics. Då vann jag 75 kronor! Shit, tänkte jag och hoppades att turen skulle infinna sig på tentan också. I helvete heller. Den var skitsvår och jag fick underkänt på tentan, och det händer inte mig ofta! Att jag inte ens blir godkänd på ett prov.

Nu ska det iallafall bli skönt att komma igång med skolan igen. Jag trivs så bra och känner att jag lär mig saker. Jag känner att jag tar mig framåt och det är verkligen en av poängerna med att börja plugga! Mina två nästa kurser är Macroeconomic Principles och Management Accounting och mitt nyårslöfte är att verkligen ha diciplin och plugga i veckorna inför och efter varje föreläsning. Alltså, jag ska läsa tillhörande kapitel i boken i anslutning till lektionerna så jag är förberedd! Det kommer ge mig jättemycket och jag slipper läsa som en gnu inför tentorna. Toppen! Det där med framförhållning har aldrig varit min starka sida, men nu på högskolan är det ett måste! Sååå, dags för skärpning!

Puss!


120113

Sitter i Vingåker hos Marcus föräldrar och hoppas på att få åka ut till Emma och Astrid om en stund. Dom var lite sjuka, men jag är inte rädd för bebisbaciller så håller tummarna för ett kort litet besök iallafall. Annars lär det dröja innan vi ses eftersom jag åker tillbaka till Jönköping för skolstart nu efter helgen!

Ikväll blir det mys med På Spåret och nån god mat hos mina föräldrar eller så blir det kanske bio. Både Marcus och jag är sugna på Hamilton som har fått så bra recensioner. Vi får väl se! Annars har vi ju rätt mycket ledig tid i Stockholm i helgen eftersom vi är utan planer både hela söndagen och måndagen under dagtid. Ska även försöka träffa Ellen en stund. Det är så tråkigt att vi ses så sällan! Vi har iallafall bestämt att vi ska försöka ses iallafall en gång under våren! Hon är ju min partner in crime!

Om jag skulle ta och sminka mig kanske?


hihi


utflykt

Idag har jag varit på utflykt med Marcus, Nova och hennes pappa Robert. Vi var på Backavallen och åkte skridskor! Jag kommer inte ens ihåg när jag åkte skridskor senast. Det kan ha varit på gymnasiet, men det finns risk för att det till och med var på högstadiet. Hmm, eventuellt typ 8 år sen. Haha. Jag har varit ganska anti skridskor tidigare och det kanske säger mer om idrottslärarna än om mig. Har väl aldrig varit nån som gillat att bli tillsagd vad jag ska göra och dessutom är det ofta kallt och jävligt när skridskorna ska fram. Men idag var det kul och mysigt och Nova tyckte det var en riktig höjdare att testa skridskorna hon fick av oss sin första jul. Nu har hon dessutom sett sin idol Pippi Långstrump åka skridskor på tv så jag gissar att hon gärna ville vara som henne! Nova har inte ens fyllt två år men hon kan Pippi, Emil och Lotta på sina fem fingrar och jag är så glad att hon gillar Astrid Lindgren och inte nåt tecknat Cartoon Network-skit. Kanske beror det en del på hennes mamma och pappa. Who knows?


120109

Fick en påminnelse om att jag börjar bli gammal. En kallelse till gynekologiskt cellprov kom med posten och det innebär att jag närmar mig 23 år. Herregud. Känns iallafall skönt att jag äntligen bestämde mig för att börja plugga. Har ju varit lite stressad över att inte veta riktigt vad jag vill göra med mitt liv. Och jag vet väl inte än i och för sig, men att börja skolan igen är iallafall en bra bit på väg.

Puss!

comeback

Nu återstår drygt en vecka av jullovet och det innebär att min andra termin på högskolan snart drar igång! Bland det första som ska göras är omtenta i microeconomics eftersom tentan gick åt skogen. Riktigt åt skogen var det kanske inte, men det fattades iallafall några poäng för att nå ett godkänt resultat. Jag vet flera som gick samma öde tillmötes så jag har pluggkompisar iallafall!

Över helgen är jag i Jönköping eftersom Marcus varit på domarutbildning i ishockey i Växjö idag. Och medan han använde hjärnan lite grann har jag bara legat i soffan och tittat på skidor. Rättvist tycker jag! Nu har jag precis langat in rotsaker i ugnen och ska snart sätta igång med kött och annat smaskens, och Mackan ska visst styra muffins! Gott!

Jag tror minsann att jag måste skärpa till mig lite nu när skolan sätter igång igen. Måste ju uppdatera vänner, bekanta och andra med vad som händer här nere i Jönköping. Har faktiskt fått lite banning från mormor som inte tycker det är nån bra idé med så här lång blogg-frånvaro. Så, snart blir det på´t igen! Imorgon åker vi tillbaka till Katrineholm och i veckan blir det mys med familj och vänner och till helgen ska vi upp till Stockholm och gå på 40-årsfest. Det blir nog kul! Vi stannar i huvudstaden hela helgen eftersom vi fick biljetter till Idrottsgalan i julklapp och den går av stapeln på måndagen. Sååå, långhelg i Stockholm innan allvaret börjar igen alltså!

Pusss!