10/4 -14

När man väl skriver ett inlägg är det ingen som ser det. Haha. Jag skrev inlägget igår sent på kvällen och ändå har jag fler besökare igår än idag. Aja. Kan väl skriva lite här ändå, även om det kanske bara är som att elda för kråkorna.
 
Dagen har spenderats i skolan med fullt ös med skrivande på uppsatsen. Vårt mål är att vara ganska klara på onsdag, så att påsken kan spenderas med nära och kära på annan ort. På påskdagen ska vi skicka in ett dokument som är relativt färdigt. Alla delar ska finnas med och det ska mest återstå mindre tillägg och justeringar. Jag ska mejla vår handledare imorgon för lite feedback på en viktig del i researchen och även passa på att fråga hur många ord vi förväntas skicka in till seminariet, samt hur många ord +- vi får ha från dom 20 000 ord som den färdiga versionen ska innehålla. Det känns bra att veta om 18 000 är okej, eller om man måste upp över 19 500. Hoppas kunna få klarhet i det under helgen iallafall.
 
Imorgon kommer det bli en välförtjänst skön hemmakväll med god middag, och på lördag tänkte jag, Johanna och Åsa gå ut och äta på ett favvisställe vi har. Gott, kul och mysigt ska det bli!
 
Puss
 
Vilket gäng va? Hehe. Lite bränna hade man kvar också...

eko

Ja, här var det ju verkligen dött som i graven och jag har bara mig själv att skylla. Rimligtvis borde det ju vara så när man har en blogg, att uppdateringarna bara är ens eget ansvar. Jag får helt enkelt skylla på trytande ork och brist på intressant att skriva. Jag har ju lovat att uppdatera om lägenheten, renovering och så vidare, men fram tills nu har det liksom inte hänt så mycket. Marcus har rivit, dragit massa el och varit superduktig. Själv har jag varit hjälpreda och målat garderober. Det har varit mitt lilla projekt. Insidan av garderober, ska tilläggas. Med fasta hyllplan. Blev sååå lycklig dag 2 när jag köpte en roller och en liten pensel jämfört med endast en större pensel dagen innan. Tror ingen målat vidare efter att jag åkte tillbaka till Jönköping, så jag får väl fortsätta med det projektet när jag kommer till lägenheten nästa gång. Däremot, medan jag spenderat all vaken tid (typ) med c-uppsatsen, som är en annan anledning till brist på blogginlägg, har renoveringen tagit lite mer visuell fart. Golvet i vardagsrummet är färdigt, dörröppningen till köket har blivit större och det är nya väggar och nytt, nedreglat tak i köket. Wohooo! Bilder får ni helt enkelt se en annan gång. Men vi har verkligen försökt vara duktiga på att ta bilder så det finns från hela processen, så så småningom kommer det lite före-, under tiden- och efterbilder. Kul va?!
 
Runt påsk ska vi bestämma klart hur vi ska göra med tapeter. Jag blev så himla velig och ångrar vårt tapetval i sovrummet och eftersom vi inte får lämna tillbaka då det var en beställningsvara försöker jag sälja rullarna, men det är dåligt med napp hittills. Känner ni någon som vill köpa vit/beige-randiga tapeter till en rabatterad penning, säg till! 6 rullar har vi! Dessutom har vi bestämt oss för att tapetsera istället för att måla vardagsrummet helt vitt. Nu återstår bara att bestämma om vi ändå ska ha det vitt, någon annan färg, eller vitt med en enfärgad fondvägg. Hmm. Tur att vi är färdigvalda i hallen iallafall! Kakel till köket ska också väljas och köpas, för efter påsk levereras köket och då ska ju det börja monteras. Spännande!
 
Jaja, men först väntar en stenhård vecka med plugg från morgon till kväll. Uppsatsen börjar verkligen ta form nu, och textmässigt har vi åstadkommit ungefär hälften. Det som återstår är främst sammanställning av vår undersökning, analys av datan och diskussion kring resultatet. Hoppas det flyter på och att vi kommer fram till något vettigt. Förutom detta ska jag även göra klart mitt nya CV och knåpa ihop en cover letter till ett jobb jag ska söka! Sjukt att examen är mindre än två månader bort!
 
Puss och godnatt.