140224

Tjingeling! Imorse tog jag bilen till Jönköping igen för några dagar med mycket plugg innan en mycket rolig helg väntar! Just nu sitter jag med en uppgift i Business Ethics som kanske inte är det roligaste jag varit med om. Själva innehållet i kursen är ganska intressant och säkert nyttigt men att skriva 4000 ord om teorier och skit och identifiera etiska dilemman med hjälp av en film vi sett känns inte så himla roligt. Vore skönare att bara kunna fokusera på uppsatsen just nu. Men när den här uppgiften är inlämnad och klar på onsdag är det bara en pyttegrej som ska skickas in om två veckor i den här kursen. Å andra sidan börjar ju en ny kurs sen, men då känns det som uppsatsen är lite mer på G och det är ju nu i början det är som jobbigast att liksom få fart på det hela. Vi har iallafall lämnat in våra första fem sidor som vi ska få feedback på på ett seminarie på onsdag. Då ska vi även själva ge feedback till en annan grupp, så det ska vi fila på tillsammans imorgon, jag, Åsa och Johanna. Det blir grejer det.
 
Men nu till helgens övningar! På lördag ska vi ett litet gäng på Avicii, vilket ska bli skitskoj! Det blir en himla mix då jag tar med mig Johanna, Åsa, Marcus, min lillasyster och min pappa. Spännande! Åsa har annat sällskap under dagtid när hennes kompisar från utlandsterminen kommer till Sverige, så hon ska bo på hotell och ha långhelg i Stockholm, men hon ska ändå vara med oss på konserten eftersom vi inte har likadana biljetter som hennes kompisar. Jag och Johanna däremot kör på en Katrineholmshelg med sightseeing (i den mån det går) och även ett besök på hittills obestämd ort tillsammans med Marcus för att kolla på kök och annan inredning till ett spännande och jättekul projekt som ni får veta mer om när allt är spikat och klart! Hihi. På lördag sen så blir det shopping och mys i Stockholm för mig och Johanna (och kanske Malin) innan vi möter upp Pappa och Marcus för middag och konsert. Det ska bli så himla kuuuul!
 
Nu ska jag styra lite med middag här och sen återgå till mitt skrivande.
 
Puss!
 
 

fullt ös

Hej alla tappra besökare! Kul att en och annan kikar in här även om jag är så himla dålig på att uppdatera för tillfället. Jag har varit i Katrineholm en vecka och mest fokuserat på OS och att vara med min familj, även om ett par pluggrelaterade grejer också kunnat bockas av på listan. Den här veckan däremot är det fullt ös tisdag-torsdag och sen åker jag till Katrineholm för att titta på ytterligare en lägenhet. Inget vi tittat på hittills har känts helt hundra, men nu ska vi titta på en med bra storlek och pris där det blir totalrenovering om det blir det köp, och det känns jätteroligt. Vi misstänker att det inte är så mångra som anmält sitt intresse till lägenheten i fråga och därför hoppas vi på ett köp om planlösningen och storleken på rummen faller oss i smaken. Berättar mer om det om och när det isåfall blir aktuellt!
 
Nu ska jag laga mat och äta framför en film och sen förbereda lite inför morgondagen då det blir en heldag i skolan.
 
Puss!
 
 

6 februari

Uppdateringen här var ju inte mycket att hurra för, men så är det ju i perioder. Sen sist har skolan hunnit dra igång ordentligt med föreläsningar och seminarier, och dessutom är vi precis i startfasen på vår c-uppsats (för oss kallad bachelor thesis). Idag har vi fått grönt ljus av en person vi önskat få information genom och det var mest det vi väntat på ett par dagar. Annars har vi det mesta under kontroll. Det ska bli riktigt roligt att dra igång!

Imorgon åker jag till Katrineholm och stannar till nästa måndag. Ska bli skönt att vara där ett tag i och med att jag inte var där nånting under jullovet. Vistelsen kommer innehålla både plugg, OS-tittande och dessutom både lägenhets-och husvisning. Spännande! Tänk att jag snart ska flytta hem igen. Okej, uppsatsen ska avklaras först så man får försöka intala sig att det är väldigt gott om tid. Ska liksom säga upp min lägenhet i slutet av den här månaden. Sinnes.


Idag är det dessutom min fina pappas födelsedag! Hurra hurra! :)