Design by: Josefin

helgen

Tiden bara springer iväg och är jag inte på språng nånstans så vilar jag. Inte så spännande att berätta om kanske.
 
I lördags var vi på dop för Emmy och Johans fina Walter. Dom hade ordnat så fint och det var mysigt att sitta och fika med ett gäng kompisar. Vi trodde vi hade ont om tid, det skulle nämligen komma någon och titta på/köpa vår bil men smsade strax innan utsatt tid att han fått förhinder. Så istället hann vi fika lite mer, prata om den kommande förlossningen (och lite annat såklart) och vara med på presentöppningen. Walter fick så fina saker!
 
 
I söndags var vi på utflykt med Tove och Erik i Stockholm. Vi brummade dit i vår nya fina Volvo, åt lunch på Svenska Hamburgerköket (sååå gott) och åkte vidare till Solna för att titta på AIK-Kalmar FF. Jag och Marcus har faktiskt varit på flera fotbollsmatcher i våras och i sommar men nu har vi ju sällskap och det var himla trevligt! Det gör vi gärna om!
 



 
Igår var väl i och för sig helgen slut, men även då var det någon som skulle kolla på bilen. Det kom förbi ett par från Linköping efter jobbet och dom verkade nöjda med provkörningen. Dock skulle dom kolla på ett par bilar till innan dom bestämde sig, och dom har ännu inte hört av sig. Hoppas dom gör det och att dom vill köpa den. Vår bil alltså. Dom var himla trevliga och det skulle kännas bra att sälja bilen till dom. Så håll tummarna! 
 
Var även hos barnmorskan igår på morgonen. Får göra en liten update om det senare. Ny vecka och magbild väntar också. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Spara uppgifter

Din mailadress:

Din blogg:

Din kommentar:

Trackback