söndag

Utgång med Moqan igår resulterar i en ofräsch Sara idag. Dock måste jag ta tag i mig själv nu och gå till jobbet. Är verkligen inte sugen på att jobba idag. Får väl tänka på att det är söndag och att pengarna tickar in när klockan går. Skönt med en timmes extra sömn också. Så borde det vara lite oftare.

Nej, nu ska jag sminka mig. Håller tummarna för att jag ser lite piggare ut när det är gjort. När jag kommer till jobbet blir det Hej Red Bull!

16 okt

Det känns väldigt mycket som att det är fredag idag. Men det är lördag och det är inget fel på det! Om ett par timmar ska jag iväg till jobbet och efter det blir det all in med några favorittjejer hemma hos Moa Stenegard. Prima!

Om inget oförutsett händer ska jag vara ledig söndag-onsdag och det ska bli skönt. Har tänkt ta mig i kragen och på allvar få ordning i lägenheten. Egentligen är det väl ganska klart men jag måste ta tag i min klädsituation. Det funkar inte att ha kläderna i diverse trådbackar utspridda över hela lägenheten. Jag hittar ju ingenting! Skulle dessutom behöva sätta upp alla grejer på väggarna och införskaffa gardiner till sovrummet. Måste bara vänta på lönen först. Om jag ska köpa gardiner alltså.

Puss!

fredag

Börjar bli jävligt trött på den här saltlösningen jag sprayar upp i näsan och får snart psykbryt på att inte få använda nässpray. GALEN BLIR JAG! Det är ju som vilket beroende som helst, jag får abstinens!

Och nu måste jag göra mig iordning för jobbet.

jag döööör!

Peter Johansson fortsätter hylla Queen med stor arenaturné
Efter succén med över 20.000 sålda biljetter 2009, är Peter Johansson etablerad som Sveriges Queen-profil. Nu lyfter han sin passion för den legendariska gruppen till nya höjder. I 8 av landets största arenor tolkas 30 av Queens stora hits i en tät, fartfylld och sprakande konsert. I år tillsammans med Jessica Andersson och Jenna Lee James, den kvinnliga huvudrollsinnehavaren och Peters motspelare från Queen-musikalen ”We Will Rock You” i London. På scen har Peter också med sig det namnkunniga engelska rockbandet från de över 1500 föreställningarna på Dominion Theatre i London.

Två veckor kvar!

party up!

Vi som bara skulle bli ett par stycken ikväll och helt plötsligt ändras det till att vi blir ett helt gäng. Kul! Har plockat undan en del här hemma medan Harry Potter och Halvblodsprinsen visas på tv. Jag längtar så himla mycket till sista filmerna kommer. Gaaah!

Har precis duschat och målat naglarna och försöker motivera mig själv att fixa lite hår och smink. Har noll fantasi så det blir nog inget avancerat. Har inte riktigt bestämt outfit heller så jag kanske borde sätta fart!

Nämnde jag att det blir singstaaaar?


Part of the gang

tgif

Känns nästan som jag är lite ledig. Men det är jag ju inte. Ska sminka mig en gnutta och sen kila ner på stan och fixa ett par grejer innan det är lunch och sen får jag knata iväg till jobbet. Ikväll blir det stängning, som vanligt på fredagar, och sen ska jag hem och ha fredagsmys med nytt avsnitt av Gossip och bara fira att jag har ledig helg!

Imorgon ska jag slå klackarna i taket med fröknarna Lundberg och Lindar. Får se om några andra sugna själar hör av sig och annars blir de nog apkul ändå. Sådäså.

Dags att pysa!