happy new year

Ikväll smäller det. Och jag älskar dom här, av hela mitt hjärta. <3


domdomdomdomvivividomdomboemoafridavifridafestmmmmmm

we could live tomorrow

Får se om jag orkar med någon krönika. Orkar iallafall inte lägga ner någon tid på den. Bara jobbigt. Jag hänvisar till Boesans blogg så länge.

Nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon är det nyårsafton. Då är det dags! MAAAH! Jag älskar't.


do you want to be my baby?

Nu är all shopping avslutad. Jag och Rebecca hittade precis allting + lite till. Vi körde även hem lite av maten till vår kock Felicia, så att hon kan förbereda potatisgratängen. Resten av maten och pyntet (med mera) ska imorgon köras till Tilda. Och på söndag är det liksom dags! Maaaah! Love it. 

Ikväll skulle det bli fotboll. Men jag orkar inte. Juniorerna liksom. ;) Jag tar tag i det där imorgon istället. Sorry chicks.

nothing else matters

Klart att den snart är dags fan. :) Aldrig har det längtats så mycket till en fest som våran på nyår. Det är fruktansvärt. Men det blir greeeeat!

Idag har jag varit i Norrköping med min mamma. Inte var det mycket till rea. Men jag kom iallafall hem med ett par röda ankelboots, en vinterjacka och två tröjor. Alltid nåt. Tack mammi.

Imorgon blir det ytterligare nyårssnack. Jag och Bellan ska handla all mat och sånt där. Sen blir det väl fotboll. Antar att det blir en del snack då med. Haha. I'll be prepared.

i'm so lost without you

Eftermiddagen spenderades med Rebecca Bäck, vilket uppskattades. Det finns ingen man kan prata med som hon. Och viktiga saker diskuteras också. Inget meningslöst skitsnack här inte. Vi har samma syn på det mesta, och det är en klar fördel. Nyår pratades det givetvis om. Vi gjorde även ett par schyssta (stavning? haha.) inköp. Vi är extremt nöjda och jag hoppas att nyårsafton kommer till oss med stormsteg. Det behöver jag verkligen. Mina brudar alltså. :)
Har dock en del att kirra innan det smäller. Men det mesta är alltså uppstyrt nu, och det gillar vi. Ingen stress.


I'll be safe and wanted

with or without you

Jag hade en mycket trevlig kväll och natt tillsammans med Flisan. :) America's funniest homevideos är sjuuuuuk! Tårarna bara rann. Dessutom gjorde vi en smarrig kladdkaka som var inte en aning för kort tid i ugnen. Haha. Men inte klagar vi för det. Sen planerades nyår ytterligare, samtidigt som vi spelade biljard och airhockey. Kvällen var alltså riktigt nice, so far.

Och bättre blev det. Vi begav oss ner på stan. Satte oss på donkan och käkade lite. Det var vi och dom fulla ungdomarna. Haha. Jag och Flisan tog det lugnt och skrattade mest åt besökarna. Haha. Maten var god, men jag blev mätt på tok för fort! Sedan begav vi oss ut för att kolla läget. Vi träffade otroligt mycket skönt folk, varav alla inte var helt nyktra. Men det är bara skoj. Och ojoj, vad vi skrattade! Haha. Ingen idé att berätta allting. Men roligt var det. När det roliga var slut och vi började frysa började vi traska hemåt. Jodå, vi gick från stan hem till familjen Andersson på Grävlingsstigen. Haha. Vansinne, men det var trevligt.

Höörs.

sometimes you can't make it on your own

Igår var det julafton. Och den var väl ungefär som alla andra julaftnar i mitt liv. Trevlig, helt enkelt. Mina syskon överöstes av julklappar, som vanligt. Jag blev nöjd med mina, som vanligt. Och jag fick det jag önskade mig, som vanligt. Maten var god, som vanligt. Och tomten var här, precis som vanligt. Jag har helt enkelt ingenting att klaga på.

Jag är sjuuuukt nöjd med U2 18 Singles. ALLA bästa låtarna + ALLA låttexter. OCH dvd med livekonsert från Milano. Hur bra som helst. Pride förfan! In heart.

Idag har jag varit hos den söte farfarn som har födelsedag idag. :) Love him. Goda kakor och tårta, givetvis. Imorgon bär det av till mormor på middag. Julen är familjens högtid, right?

Nej, nu hoppas jag att det bär av till fröken Felicia. <3

look somewhere above him

Om två timmar är det dags för julafton. Jag vinner ingen bil på Bingolotto. Det gör mig lite smått besviken. Det får duga med wienernougat och 5.0%.

GOD JUL!

he's as damned as he seems

Skulle vara ett klart plus i kanten ifall man hade fantasi som en gud. Det har inte jag. Därav denna långa tid mellan inläggen.

Ikväll festar några av mina brudar, och jag hoppas av hela mitt hjärta att ni har roligt utan mig. Jag tvivlar dock inte. ;) Åsa, Cilla och Ellen in my heart. Maaah!
Det kan inte sägas för många gånger - Nyår kommer bli fantastiskt. Ser ut som att hela planeringen klaffar, och nu återstår väl egentligen bara min och Bellans shoppingrunda ett par dagar innan det smäller. :) Jag är nöjd som ett barn på julafton. Och appropå julafton så är det dags om lite drygt 24 timmar. Jag gillar julafton. Det är mysigt. Jag gillar julklappar, och till skillnad från många andra så uppskattar jag även julmaten.

Sofie, GOD JUL. Jag tar nämligen åt mig av din god jul-hälsning. Haha. Rätt eller ej, sånt där tar jag alltid åt mig av. ;) Kanske inte den bästa egenskap jag har, men garanterat den roligaste. Ta åt dig av allt (positiva grejer givetvis), så blir livet roligare.

Som sagt, nyår står för dörren. Och allt är klappat och klart. Rebecca har till och med köpt en ny klänning. She must fit in.

Ciao.

that's right

Nu är jullovet här. Och som jag har längtat! Blev en trevlig avslutning, både med klassen och sen hemma hos Åsa med järngänget. Lite glögg, lussekatter och julklappsutdelning var precis vad som behövdes för att skapa, åtminstone en gnutta, julstämning. Nu ska jag baaara vila. Har redan startat med en rolig julfilm. Tvingade ner lillasyster framför tv:n och såg Tomten är far till alla barnen. :) Rolig rolig.
Imorgon ska jag försöka orka ta mig till ett solarium och sen får vi se vad som händer. Lutar nog att jag stannar hemma dagarna som är kvar fram till julafton. Julen är väl, trots allt, familjens högtid. Haha. Nyår, däremot, firas för fulla muggar med brudarna såklart. Jag längtar snart ihjäl mig.

OS-krönikan ikväll. Som jag har längtat!

Adjö.

every word i say is true

Cilla, jag har redan sagt att jag bangar. Men jag kommer förmodligen ångra mig. =/ Gah! Jag tror ändå att jag kommer stanna hemma. Vill hjälpa till lite hemma. Vara lite gullig mot mammi. :)

Julen är snart är. Kallt ute idag. Men var är snön och julstämningen? Är iallafall klar med julklapparna. Inget stressande här inte. Men för tillfället hatar jag skolan.

we're the love generation

Nyårssnacket är verkligen här för att stanna. Det pratas och planeras dagarna i ända, och den här lördagen är givetvis inget undantag. För tillfället sitter jag och diskuterar klänningarna och lite smått och gott med min kära vän Sofie.
Dagen i övrigt har spenderats med andra kära vänner, det vill säga Flisan och Tilda. Vi begav oss till Norrköping och tittade och planerade. Felicia hittade iallafall en klänning, så nu är nyår räddat. Iallafall för hennes del. Jag har också en klänning, så jag oroar mig inte. Inte för det iallafall. Haha. Tilda provade också ut en klänning. Det blev riktigt riktigt fint. Fast hon kanske inte tyckte det själv. men där ligger ju iallafall min röst. Vi får se hur det blir för henne.

Allt ser ut att bli perfekt. Kungligt sällskap, som alltid. Jag längtar verkligen. Nästan mer än till julafton. :)


Emma, Bellan, Tilda, Flisan, Boe, Frida, jag och Moa. I like it.

i can't stand the pain

Helt plötsligt är det torsdag. Redan?! Dagarna flyger iväg och det är bara 10 dagar kvar till julafton. Det lockar verkligen. Men inte är det nåt vidare väder. Var är snön liksom? Men äh, det är ändå rätt skönt. Fast även om jag inte gillar snö så skarpt så blir det ju lite mera juligt om snön finns närvarande.
Idag har jag varit hemma och tagit hand om min mamma. Likaså igår. Vi har haft det mysigt. Tittat på lucia och handboll. Lucia var väldigt fint, precis som jag hade förväntat mig.

Jag har börjat slå in klappar. Det gillar jag. Skulle kunna stå dagarna i ända. :) Mysigt.

Men jaa, vad har hänt? I tisdags var det nyårsplanering som stod på programmet. Jag, Boe, Tilda, Rebecca och Frida åkte hem till damen Felicia och snackade lugnt och sansat om det hela. Familjen Andersson trodde att det satt minst 100 personer i deras kök. Jag förstår dom. Det läääät. Haha. Men det var skoj. Så nu är allting uppstyrt. Känns mycket bra.

På lördag blir det Norrköping med Flisan. Blir mysigt. Köpa lite klappar, samt hitta kläder så att Flisan passar in på nyårsfirandet. ;) Kan även hända att det blir god mat och fika. Brukar lätt bli så. Men inte mig emot.

Hörs då.

the odds are low

Idag är det måndag och på onsdag är det lucia. Jag gillar luciadagen. Det är mysig stämning och så älskar jag luciatåg. Ska även köra bil på körskolan på onsdag. Lite spänd på hur det kommer gå. Haha, men det ska man väl vara.

Nyår är under planering. Jag gillar nyår. Så enkelt är det. Jag råkar gilla sällskapet också.

Julafton snart. Men var är julstämningen? Vad är det för väder? Äh, frågorna är många alltså.

Do they know it's christmas time at all?

do you believe in magic?

Ibland blir det så djupt att jag bara vill kräkas. Helt ärligt. Ibland blir det verkligen för mycket. Och ibland tar man åt sig för mycket, tro mig, för jag vet. När man däremot väljer att inte bry sig över huvud taget, för det gör man ibland, då är det så skönt. Ibland är jag nog för stolt för att bry mig. Men det är inget jag lägger så stor vikt vid. Jag är jag, låt mig vara det. För jag tillåter er att vara det ni vill vara. Bara vi kan vara det på varsitt håll ibland.

Imorgon ska jag nog ge den där Frida en kram. Det var längesen. Och henne behöver jag. Henne kommer jag aldrig lämna, det är en sak som är säker.

Valla lördag? Trevligt sällskap, sköna brudar, mat och nåt smaskigt att dricka? Ärligt talat, vem kan säga nej?



Do you believe in falling at first sight?

could it be worse?

Om en kvart ska jag och Cilla ha spanskaprov. =/ Nu sitter vi och förbereder oss. Vi får massage i huvudet. Väldigt skönt.

Efter skoolan ska jag till sjukgymnasten. Jag håller tummarna.

you're always by my side

Nu är det slut på allas eviga klagande. Dags dra en update här. Finns inte mycket intressant att berätta. Jag har gått omkring och sjungit idag. Enda problemet är kanske att jag verkligen inte sjunger bra. Haha. Men är man mobbad så är man. Och det är jag. ;)

Snart ska jag och Cilla kila iväg och lira volleyboll. Ibland är jag ganska bra, om jag får säga det själv. Men volleybollbrudarna är såklart mycket bättre. Det är något jag får leva med.

Idag opereras min kära vän Mari. Jag håller alla tummar jag har för att det går bra!
Imorgon ska jag till sjukgymnasten. Hoppas att det är något fel, för såhär kan jag inte ha det.

Tjo!

in the name of love

Hur som helst, i fredags var jag på en riktigt kunglig fest! Jag hade sjukt roligt och det skrattades och dansades som aldrig förr! Vilket jääävla gäng! Deras fester borde man absolut inte gå miste om! Vilka sköna tjejer, och shit vilka sjuka diskussioner vi förde. Men ojoj, så roligt det var!

Var väl egentligen det som fanns att dokumentera. Dagen har tillbringats framför Idol och Bonde söker fru. Jag gillar sånt. Om det blir träning är ytterst oklart. Mitt knä är absolut inte vad det har varit, kan jag ärligt säga. Det finns risk för att jag stannar hemma och istället beger mig ut på en liten promenad. Känns lockande.

But, I love the team. ; )