save my pride

Midsommar blev en riktig hit, precis som förväntat. Min och Sofies cykeltur var absolut en av höjdpunkterna, precis som att höra Pontus Hallén dra av en låt på serbiska.  Oj, vad jag skrattade. Annars var det mest trevligt sällskap, god mat och en massa garv. Speciellt när dom stora grabbarna slängde sig i poolen. Haha. Igge med kläder på? Guuud. Små grodorna runt grillen kirrade vi också. Underbart.

GBG-gänget in my heart. Haha. Gillar uttrycket faktiskt.

Tre dagar kvar på den här arbetsveckan, och sen är det bara två veckor kvaaar. Låt tiden går fort. Jag älskar redan vecka 29!

Annars hängde sig min iPod så fort jag satte på den imorse. Blev inte så nöjd med det, eftersom radion på jobbet spelade P3 hela dagen. Imorgon tror jag bestämt att det är dags för Rix FM. Like it.

you know i can't get over

Tre jobbdagar avverkade. Och ja, jag saknar internet förbannat mycket. Haha. Men det verkar dock som att jag överlever ändå. På fredag blir det att snylta lite på Flisan. Jaja, tre dagar är avklarade och imorgon är sista arbetsdagen för veckan. Sen blir det midsommarafton. Idag eller imorgon blir det en visit på stan med mammi. Har lite grejer att fixa inför fredagen, om man säger så. Vad jag ska äta? Mah, måste bestämma mig.

Nu ska vi åka hem, och senare ikväll blir det till att titta när laget spöar Eskilstuna United igen.

Tjaaa.



Even if it takes a lifetime to get over you

hello hey

Hallåååå. Var helt enkelt tvungen att författa nån sorts rast-blogg. Utan internet hur länge som helst fungerar inte. Jobbet har dragit igång för fullt, och det duger. Men nu är det dags att kila tillbaka igen. Kom på blogg-idén för sent. Kan bli mer under dagarna/veckorna som följer.

Vad sägs om att festa med favorittjejer på midsommar (GBG-gänget). Gaaaah. 4 veckor kvar!

she doesn't live here anymore

Nu är det utflyttat. Jag bor inte på Furugatan längre. Det sista håller på att flyttas och på måndag börjar städningen. Den 14 juni flyttar det in andra här, och själv får jag bo runt lite överallt till slutet på september. Men jag ska nog kunna överleva det också.

Planer inför imorgon? Jaaa, dom är rätt så obefintliga. Köpa studentpresenter och crap idag, sen får vi se hur studentkvällen artar sig. Ikväll kan det bli pizza med Cilly. Yeah.


We grew up together
We've been here forever
Barefoot in the summer
Cold in stormy weather

But now she doesn't live here anymore
She's off and she's gone

She dressed just like a painter
A female strees Picasso
And I, I will remember the heaven in her laughter

She took off and left home

Det där är magi för mig. P.G

relax, take it easy

Jag klarade det! Maaah! :D 60 poäng och godkänt trafikteoriprov. Precis vad jag behövde! Lite shopping blev det också, och nu gäller det att spela varenda kort rätt så att mamma och pappa betalar alla köp. För annars blir det inget festande för mig i helgen. Och det vore ju ett öde värre än döden.

tell me, baby, how do you do?

Ja, hela tiden ska man uppdatera och uppdatera. Men vad gör man om man inte har tid då?

Igår hade jag en mycket trevlig kväll tillsammans med min klass, SP2EEI. Like it! Vi började hos Mimmi med pizza, fotografering och mys i trädgården. Underbart väder var det och det var verkligen jättetrevligt. Sen promenerade vi bort mot Järven där vi tänkte spela brännboll. Och fan så bra vi var! Haha. Det var sjukt. Sådär bra har vi aldrig varit förut. Alla slog som kingar. Måste varit alkoholen... Bollen gick dock sönder efter ungefär en kvart, så vi fick avbryta spelet. Snopet. Vi hade egentligen inget annat alternativ än att sätta oss och umgås lite. Det var ju roligt ändå. Sen begav jag mig tillsammans med Ellen och Cilla mot Rednecks. Känns som vi är där rätt ofta? Haha. Kompisar med alla vakter, samt såklart Mange i baren. Vi drack goda drinkar och shots och var allmänt nöjda med tillvaron.

Kvällen avslutades med att jag träffade en relativt packad Bellan. Det var ju spännande.

Idag är det trafikteori som fan. Dessutom bjöd pappa hela familjen på mat i Stadsparken. Välbehövlig paus i mitt plugg. Sen blir det fotboll. Jag får svika Järngänget och Snygg-Erik. Forgive me!

don't you feel that it's burning inside?

Idag hände inte mycket alltså. Jag kom till skolan 11.50, för innan det hade jag besökt den kära tandläkaren. Vi fick reda på betygen i Geografi A och sen spelade vi brännboll mot FP2 på idrotten. SISTA IDROTTSLEKTIONEN EVER! Fan så nöjd jag är med det. Aldrig mer. Maaah!

Imorgon börjar vi klockan 12 och från och med då är det umgänge med klassen som gäller. Först har vi några sorts muntliga redovisningar, som inte direkt är seriösa. Ska se om jag orkar göra nån PowerPoint ikväll eller om jag gör det imorgon innan jag åker till skolan. Efter det ska vi göra nån sorts klassaktivitet. Vi har inte bestämt vad ännu. Hoppas på bowling! Imorgonkväll blir det mys och ölbrännboll också. Det blir förmodligen riktigt roligt. Mah, älskar sista veckan.

Onsdag går i studiernas tecken och jag ska råååplugga trafikteori eftersom jag har uppskrivning kl 8.30 på torsdag! Shiiit! Så är ledig då, och sen är det bara en dag kvar!

once upon a time i was falling in love

Ja, nu kan man väl säga att flyttlasset har gått. Det är väldigt tomt här på Furugatan 10 och det ekar i stort sett i varje rum. Men det kan ju vara trevligt det också. Det enda som är kvar är väl egentligen den här datorn, Eriks tv, alla sängar och köksprylar så vi kan överleva. Köksbordet står också på sin plats och så ligger det givetvis småprylar i tusentals lite överallt. På onsdag är det tänkt att vi ska flytta sängarna och säga tack och hej till mitt barndomshem. Erik har redan konstaterat att han kommer sakna det här stället. Efter studenthelgen blir det till att städa hela huset noga och länge. 14 juni flyttar dom nya in och då är det tack och adjö. Fram till september blir det adress Djulöbadet 2-8. Jag ska bada varje daaag. Om vädret tillåter förstås. Efter sommaren, nån gång i september eller början på oktober står vårt nya hem färdigt. Stenblocksvägen 25(?) blir det, och jag längtar!

För övrigt kommer hela den här sommaren symboliseras av ingen dator. Eller jo, dator, men inget internet. Vi får väl se hur det går. Lär väl flytta runt och utnyttja ett antal vänner.

Jobba 18 juni - 13 juli och sen är det dags för vecka 29! Ge mig 16 juli och mina allra bästa vänner! <3

we will bring it home for you

Vad fan hände? Danmark-Sverige, vilken sjukt underlig match. Bra fotboll presterades och jag älskar Johan Elmander. Min pappas grabb. Annars är ju avslutningen helt obegriplig. Det är så pinsamt. Bara att vara stolt och tacksam över att ingen svensk är inblandad. Power till oss.

do you know what it feels like?

Igår var det skoj skoj skoj! Började hos Amanda med lite presentöppning och tårta. Jag var stammis på balkongen där det befann sig en hel hög sköna människor. Bjöd Frida på pizza gjorde jag också. Stackarn har ju bara 58 kronor på kortet och hungrig var hon, och jag ville undvika den berömda karatefyllan. Hon åt pizzan utomhus i godan ro, medan en katt såg på. Och ja, hon matade den lite också.
Vid 10-snåret tackade jag för mig och fick skjuts till Amanda nummer 2. Inte lätt inte. Där hittade jag Cilla, Ellen, Emelie och Linnéa. Gaah, det kan inte bli bättre. Snabbt som ögat drack vi klart och gick ner till stan. Besökte Rednecks, där vi nu klassas som stammisar. Trevligt och gott att dricka blev det. Resten av kvällen höll jag mig mest till Ellen. Vi dansade så mycket vi orkade. Och ja, vi fick tvååå stämplar. ;)

Idag är det flytt som gäller. Även imorgon. Då är det stora flyttardagen. Då ska i princip alla möbler utom sängarna ut. Hmm.

Nu tror jag att jag ska kirra tacos som familjen kan mumsa i sig under fotbollen.

Dessutom ska jag spela match imorgon. Kan bli väldigt roligt.

in the name of love

Uppdatering hörde vi. Idag har jag haft engelskaprov och matteprov. Klarade matten. Känns sjukt bra. :) Var väldans nervös innan. Engelskan gick, trots inget plugg, väldigt bra. Sen tittade vi på mösspåtagningen, vilket var rätt skoj. Nu ska jag snart till Mandie. :) Grattis! Sen blir det krogen och dansaa med Cilla och gänget. Jag gillar det.

Tjaa.