OS

Alltså, jag har spenderat ett par timmar i soffan och tittat på hästar. OS gör någonting med en som gör att så fort det är en, eller flera såklart, svensk med måste man bänka sig framför tv:n. Jag måste iallafall göra det och idag är det medaljläge i fälttävlan så vad göra? Till mitt försvar kan jag dock säga att jag bara har en tv att titta på och zappar möjligen lite emellan olika kanaler. Jag har inte riggat upp med datorer och grejer så jag kan se fler sporter samtidigt. Ett friskhetstecken!
 
Om en stund ska jag åka till Vingåker där det ska grillas med Marcus systrar och deras familjer. Nova, Annika och Robert har precis kommit hem från sin 25-dagarstripp till Spanien och jag ser mest fram emot att träffa Nova. Typ för att Annika och Robert kommer vara så himla bruna och fina. Barn jämför jag mig inte med. Haha.
 
Hej!

torsdag

Är i St Anna och väntar på sommarkonsert med Peter Johansson. Gööött!


sommaaar

Vilket väder! Är både glad och missnöjd med att jag strax måste åka iväg för att sitta i frisörstolen ett par timmar. Men skitsamma. Jag blir fin i håret och kommer undan solen när den står som högst. När jag är klar ska jag nog ta med mig mamma och mina syskon för årets första dopp! Jag har blivit riktigt dålig på att bada i sjön! Förra året blev det ett par gånger och sommaren innan det tror jag inte jag badade i Sverige en enda gång. Skyller på att jag var utomlands 6 veckor på våren och sen inte hade någon semester alls på sommaren. Då fanns det inte tid att ligga på stranden inte.
 
Nu blir det iallafall lunch och sen ska jag byta om och åka till Vingåker och besöka min braiga frisör.
 
Puss!

tisdag

Jobb på söndag också innebär att jag kommer få typ 3000 extra efter skatt för den här veckan. Gött! Synd att det inte blev på lönen för juni bara. Imorgon är jag iallafall ledig och då ska jag till fina Jenny och färga håret. :)


måndag

Strulig stängning idag på jobbet och jag kom inte hem förrän 21.45. Seeent! Tur att jag stängde med sköna människor så tiden gick lite fortare och det inte gjorde så mycket att vi blev lite sena. Imorgon jobbar jag 10-15 och efter det får vi se vad som händer. Beror väl lite på vädret!

Nu har Marcus precis kommit hem från Norrköping. Han var och tittade på fotboll. Så nu blir det godnatt!

some day


back

Hallå!
Jag har inte kunnat logga in för att blogga på ganska många dagar men nu verkar det funka! Great! Det har varit vardag i några veckor nu med mestadels jobb men även lite vin och annat skoj med mina bästa vänner. Den här veckan skulle jag egentligen vara ledig, men det blir jobb ikväll och även på torsdag och lördag. Skönt med ett par tusenlappar extra, speciellt med tanke på att London, Kick-Off Week och Spanien närmar sig. Sommaren har gått lika fort som tiden i skolan och det enda som är synd är väl att vädret inte har varit mycket att hänga i granen. Ska bli riktigt skoj att åka ner till Jönköping igen, möta upp mina fina och äga på nollningen och sen komma igång med vardagen med föreläsningar och tentaplugg. Tur att jag äntligen tog tag i mig själv och började skolan!
 
Ska förresten läsa en spanskakurs i höst också! Känns som att jag tappat precis allt jag en gång kunde, men antar att det kommer tillbaka ganska fort. Eller, jag hoppas det iallafall!
 
Nu ringde Linn igen och det blir jobb några timmar imorgon med. Tur att jag skrev en liten lapp med vilka dagar jag kunde jobba den här veckan! Det har nämligen blivit varje dag jag skrev upp utom söndag.
 
Någon som vill hitta på nåt på lördagkväll? Utgång typ?
 
Pussss!