we were meant to be

Igår blev det plugg och sen åkte vi hem till Marcus och härjade. Nej, vi härjade nog inte, utan tog det mest lugnt faktiskt. Idag sov vi länge och när vi vaknade hann vi med att busa lite innan mamma kom och hämtade oss för en färd till Örebro. Jag är på jakt efter studentklänning och jag hittade ett par bra alternativ iallafall. Men köpte ingen. Däremot kom jag hem med en annan fin klänning. Varför känns det så bra att göra av med pengar? Marcus hittade också en del bra grejer, så ikväll är båda nöjda och glada.
Nu har jag precis visat var skåpet ska stå när det gäller bubbles. Alla som går på duveholm och inte nördat bubbles någon gång, räck upp en hand! Nej, det var visst ingen.

Nu är det Chelsea-Liverpool. Puss på det! Not.

well, now you know

Jag och Cilla sitter som vanligt och väntar på att spanskan ska börja. Vi har precis varit borta hos Roland för att hämta en cd-skiva så att vi kan göra läxan. Känns bra att den blir gjord, för en gångs skull. Efter skolan ska jag smygshoppa lite på stan och vänta till Marcus har slutat. Efter det blir det stenhårt jobb med projektet och sen åker vi till Vingåker. Och även där ska en del skolarbete kirras. Det märks verkligen att studenten är på ingång.

Nej, nu blir det spanskaläxa för hela slanten!

yes, i would

FUCK! Jag har glömt att det är trafiksäkerhetsdag idag! Men eftersom jag är lite sjuk, fick jag helt enkelt sjukanmäla mig, och hoppas att jag inte blir alltför hatad för att jag inte kom. Istället ska jag verkligen se till att kirra så mycket skolarbete jag bara orkar. Mest för att jag faktiskt inte kommer hinna annars.

i'd run right into hell and back

Jag vet inte vad jag ska ha på mig. Vet ju inte ens vad det är för temperatur och grejer ute. Och man kan ju glömma att jag går ut naken och känner efter. Jag skulle behöva shoppa. Fast jag nästan nyss har gjort det. Dessutom ska projektet vara klart om en vecka, vilket innebär att jag måste lägga på ett kol. Och för att inte göra saken alltför enkel för oss så har vi ju ett antal grejer till som behöver göras. Vad sägs om svenskaprov imorgon till exempel? Är det inte precis vad vi alla längtar efter?

Spelade match igår också. Det var skoj. 0-0 blev det. Ett helt okej resultat som vi ska vara nöjda med. Dock gjorde jag faktiskt mål men blev avblåst för offside. Det var inte offside. Samtliga värmbolare ville, i princip, döda den där domaren.

Dags att styra upp valborg också kanske?

you're everything i'm dreaming of

Den här dagen har det inte varit mycket med alltså. Vaknade bredvid Marcus. I Vingåker. Jag vaknade vid halv 9, och då var det minsann dags att stiga upp. Fick skjuts in till Katrineholm av hans mamma med hans syster, som skulle spela match. Otur ändå att inte motståndarna kom. Men det är väl sånt som händer kanske. Strax före 11 hoppade jag på cykeln och åkte till jobbet. Jag cyklar sjukligt mycket nu. Inte konstigt att jag fått lite ont i stjärten. Nu när jag tänker efter betyder sjukligt mycket att jag cyklade till skolan i måndags, till mötet på Värmbols IP i måndagskväll (dit är det 300 meter) och jag cyklade till jobbet idag (vilket inte heller är många meter). Heja mig! Sen jag kom hem från jobbet (ja, jag cyklade hem också) har jag inte gjort mycket precis. Hjälpte i och för sig till lite grann med maten. Styrde sallad, vitlöksbröd, sås och pressade potatis. Inte så dåligt för någon som är dyngtrött. Men jag är ju inte den som är den. Dessutom hade pappa grillen i högsta hugg, så det blev en riktigt lyckad middag.

En god middag blev jag även bjuden på igårkväll ute hos min älskling. Han åt dock inte så himla mycket eftersom han är sjuk. Han satt mest och såg lite söt ut. Jag, däremot, åt desto mer. Är man hungrig så är man.

Nu funderar jag på om det vore skönast med sängen för att sova, eller soffan med en film, chips och dipp. Kanske ska spara chipsen till imorgon? Då får jag nämligen besök av världens bästa. Men först blir det match i Eskilstuna och efter det ska jag mysa runt på herrarnas match. Våren är här och sommaren närmar sig, med allt vad det innebär. Hörde jag löva vagnen (jaja, dekorera lastbilsflaket) hos Cilla 13 juniiiii?! I love!

what if

Ärligt, jag är sjuk. Min grabb är sjuk. Och jag känner att det är precis värdelöst. Hittills idag har jag sovit, ätit en macka, sovit, tackat nej till jobb ikväll och ätit nötter. Funderar på vad nästa steg ska bli. Kanske lite arbete med projektet, som snart ska in. Annars kan det nog bli en film. Det lockar ju faktiskt lite mer.

För övrigt finns en del bilder från vår kryssning at Cecilia Hills facebook. Jag älskar oss.

look what they've done

Mina Favoriter
Ärligt, hur roligt är det på en skala? Svar: Rättså ändå.

INTERNETSIDOR

1. www.blogg.se (Går alltid in på min egen blogg det första jag gör. Borde ha den som startsida.)
2. Tjuvlyssnat.se (Fruktansvärt roligt)
3. www.laget.se/dfkvarmbol (Många besök även där, så man hänger med i svängarna.)

BLOGGAR (Jag läser apmånga bloggar, men dessa tre kollas flest gånger)
1. sofiep.blogg.se
2. camh.blogg.se
3. imoe.blogg.se

PRYLAR
1. Mobilen
2. Digitalkameran
3. iPoden (Används inte så mycket som den borde)

LÄNDER ELLER STÄDER (Som jag varit på och gärna åker tillbaka till)
1. Venedig
2. Göteborg
3. Grekland i alla dess former


SAKER ATT GÖRA
1. Skratta
2. Pussas och kramas
3. Grillkvällar (Med och utan alkohol. Ska grilla apmycket i sommar med varenda kotte jag känner)

Haha, egentligen ska man utmana människor som man inte riktigt vet om dom läser den här bloggen. Har några intressanta namn där. Men först och främst utmanas Cecilia Hill.
 

i keep trying to find my way

Väntar med spänning (eller kanske inte) på att alla människor ska lägga upp bilder från dom senaste dagarnas bravader på bilddagboken, facebook och liknande. Haha. Antar att det är vissa bilder där man defintivt skulle klara sig utan..

Vi sitter här på vår torsdagsstandardhåltimme. Haha, vilket ord. Vi har ju två såna, en på tisdagar och en på torsdagar. Annars har den här dagen mest resulterat i försovningar för typ samtliga i klassen. När vi väl möttes här har det enda samtalsämnet varit den allmänna tröttheten. Vi är utan tvekan skolans tröttaste klass för dagen. Det är vidrigt. Hem och sova efter religionen hörde vi.

Trippens roligaste: "Nää, det här är inte min hytt.."
Varför det är så fruktansvärt roligt: Det är storm (typ), majoriteten av klassen står ute på däck, X pressar upp dörren innifrån och möts av kylan och stormen. Utbrister "nää, det här inte min hytt" och vänder sedan om och går in igen. Ett stort asgarv utbröt.

En annan lite intressant händelse är direkt när båten lämnat hamn befinner sig hela klassen på däck för att checka läget. Åsa ställer sig och spottar ut i vattnet. Plötsligt hörs ett skrik från Niclas som står 10 meter bort. "Vem fan spottade mig i ögat?!"

how do you do?

Ändrade planer hörde jag? Jag och Åsa blir som vanligt lite rastlösa, så vi bestämde oss för att inviga äventyret med en lunch på stan, om det är varmt kanske till och med ute i det fina vädret. Det löser sig. Men nu blev det iallafall upphämtning 13.00, så det vore kanske idé att börja packa. Ja, så får det bli!

Tack och hej. Återkommer imorgonkväääll. Och nu ska det urartas, vill jag lova.

i'm lost without you

Nu har jag varit vaken en halvtimme och sen dess har jag faktiskt bara hunnit duscha. Nu sitter jag naken framför datorn och funderar på vad jag ska göra härnäst. Jo, medan jag faktiskt sitter här ska jag föra över ett antal hundralappar till inför kvällen och imorgondagen, så att jag är på den säkra sidan. Dessutom är det ju faktiskt löning på fredag, så vad gör det ifall sparkontot är lika med noll när det ändå rullar in nya. Jag älskar pengar!

Nästa steg blir nog att dra på sig det fulaste man hittar i garderoben för att sedan packa inför dagens äventyr. Jag har ett antal outfits som jag väljer mellan, och det ser ut som att samtliga blir nerpackade så får klassen bli smakråd. Svårare än så är det väl inte. Ska göra mig iordning lite smått också, och sen borde jag nog försöka få något i magen. Första steget kanske till och med blir att ta någon form av frukostmacka så att jag kan koncentrera mig på packningen. Viktigt att inte glömma något. Badklääääder alla!

Dessutom är vädret underbart och jag håller tummarna för en vacker solnedgång. Solnedgångar ute på öppet hav är något av det finaste som finns.
Nej, om jag skulle ta tag i mig själv nu kanske. 13,45 blir jag upphämtad! Det här ska bli så fruktansvärt roligt!

is it love?

Jag slutade inte vid två, jag slutade halv 12. Nu funderar jag på om jag skulle sätta mig ute i solen kanske. Japp, det får bli det en stund. Sen plugga och film. Låter som en skön dag.

could you pitch me?

Jag har något på halsen som kliar så jag tror jag blir galen! Det kanske är kroppens sätt att tala om att sommaren är på g. Det vill säga: Förbered dig på myggbett, blinningar och brännässlor för guds skull! Eller nej, kanske inte. Men det kliar iallafall.

Helgen har egentligen inte varit så himla spännande. Jag jobbade både fredag och lördag. Efter att jag avslutat det kapitlet av helgen har jag baaara varit med Marcus. Och det har ju inte suttit helt fel kan man säga. Men nu har han åkt till skolan, och eftersom jag imorgon beger mig iväg på en 24-timmarstripp till vårt grannland i öst och alltså inte kommer hem förrän onsdagkväll, ska vi inte ses förrän på torsdag. I bästa fall. Annars blir det på lördag eller liknande, eftersom jag planerar utgång på fredag. Är det någon annan som är sugen?!

Idag är jag meganöjd med vädret, så jag ska faktiskt cykla till skolan(!). Kors i taket! Så jag ska väl sminka mig lite, dra på mig solbrillorna och sen dra. Slutar skolan vid två också, vilket känns helt okej. Och ikväll hörde jag badabadabadaaa med laget. Love it!

heroes can live on their own

Gud så skönt vädret är! Snacka om bakslag om det skulle bli dåligt väder igen. Det tar typ en och en halv dag att vänja sig sen tror man att våren och vädret kommer vara perfekt ända till sommaren tar över. För sommar ska det bli, och sommar innebär studeeent. Mindre än två månader kvar, och det är faktiskt inte speciellt mycket. Känns inte ens som jag gått länge på gymnasiet. Men det har jag. Ynka två månader kvar. Det låter sjukare och sjukare ju mer man tänker på det. Man vänjer sig inte riktigt vid tanken.

Var och såg Tallås musikal förut också. Den var väl helt okej. Jag saknar den där tiden. Många underbara minnen från högstadiet alltså. Ibland var det förjävligt, men för det mesta var det great. Vilka människor det finns. Och man gör ingenting när man förlorar dom. Skandal.

Nej, nog om det. Nu ska jag bege mig till jobbet! Puss!

there's no love like your love

Klockan är snart halv 10 och jag har redan hunnit med att vakna, pussas, välja kläder, köra Marcus till skolan, lämna en väska åt min syster (som också är i skolan), äta frukost och påbörjat sminkningen. Det är väl inte så illa. Dock var tanken att jag skulle träffa Åsa i skolan kvart över 9. Men nu blev det inte så. Det är min egen tid som försvinner. Håller på och styr så jag kan se Tallås musikal idag också. Får se hur det blir.

Jobba ikväll också, 16-22. Det blir säkert helt okej. Jobba 11-18 imorgon också. Efter det ska jag bada och mysa. Så ser min planering ut iallafall. Får se om den klaffar.

Nej, nu ska jag göra mig klar och sen bege mig till skolan för att skriva prov i Organisation&Ledarskap. Heja mig!

make it easier

Det var värst så skönt det kändes nu när allting har ordnat sig, efter en kort, men kaosartad skoldag. Det innebär en sak mindre att oroa sig över.

Kom precis hem. Tänkte fortsätta med projektet (som nu är uppskjutet och inte ska vara inne förrän 5 maj, heja mig!) så att ytterligare några små stenar kan falla av mina axlar, och så ska jag nog hinna plugga lite inför ett prov vi har på fredag. Nu, mina vänner, är det dags för mig att kirra betyget i Organisation&Ledarskap! Sen kommer Marcus också, så det blir väl trevligt. Vi får se vad kvällen ger mig. Eller, vad jag tar tag i ikväll liksom. Känns faktiskt som jag hellre är hemma och kirrar med skolan, medan jag faktiskt känner mig lite halvmotiverad iallafall, än åker till träningen och är fett omotiverad.

Ja, det var väl bara det.

one moment in time

Jag håller med. Man blir faktiskt inget annat än jävligt irriterad. Hur kan folk bara orka förstöra för andra dagarna i ända? Det är lite smått obegripligt faktiskt. Skaffa något eget istället.

För övrigt är det väldigt bra att jag har Marcus som iallafall försöker förstå, hjälpa och komma med goda råd. Tack för det, älskling.

Det var allt för nu.

i need somebody

Nu ska jag åka till tandläkaren. Fan också.

the greatest love of all

Det var ju det här med att gå upp på morgonen. Det är inget som fungerar direkt bra för mig. Men det verkar ju som att mitt liv fortsätter ändå, utan smärtsamma komplikationer. Överväger just nu om jag ska åka till skolan och gå på den första, totalt meningslösa, lektionen eller ej. Och om jag väntar lite grann med att bestämma mig så blir det uteslutet eftersom jag inte kommer hinna. Beger mig dit till svenskan istället. Måste göra bra på dom här sista grejerna så hon ser att jag verkligen kan. För övrigt fick jag tillbaka min textanalys i Svenska C igår. VG++?! Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta. VG++ vill man ju inte ha. Hoppas verkligen att plusen är till en klar fördel ifall mitt betyg står och väger. Nej, om jag faktiskt skulle ta och bli lite seriös dom sista veckorna av mitt liv i skolan. Det skulle nog inte skada. Problemet är ju att det är så ruskigt bekvämt att inte vara amitiös. Dock skulle det sitta fint med MVG på alla prov som är kvar. Det är ju trots allt inte så många. Aja, det löser sig.

Tackhej.

don't know much about your life

Nu har jag jobbat med projektet sen halv 7. Känns väldigt seriöst för att vara jag. Innan dess gjorde jag dessutom klart mina första uppgifter i Affärsjuridik, som jag läser på distans för att kunna bli Diplomerad Gymnasieekonom. Så nu vet alla det också. Haha. Nej, men så ligger läget. Nu känner jag mig dock färdigpluggad och har förberett hallonpaj med vaniljsås. Så ska väl avnjuta den i soffan framför hockeyn (den största frågan är väl varför jag tittar på hockey när inte ens Marcus är här. Det är väl att slänga bort onödig tid?) och efter det ska jag ta en lång och välbehövlig dusch.

Imorgon blir det skola och tandläkaren. Crap, jag ska dra ut en tand. Rädda mig någon! Det är inte ens säkert att någon kan följa med mig dit, vilket kommer innebära en flod av tårar för min del. Ni som känner mig väl känner även till min tandläkarskräck. Not good. På kvällen ska jag iallafall följa med min älsklingskille hem, vi ska först se lite fotboll, eftersom Värmbol möter Vingåker i DM och efter det hoppas jag på mys. Vi får väl se hur det blir med den saken.

i found a reason to stay alive

Något som, i princip, alla bloggare stör sig på är anonyma kommentarer. Dom borde inte bearbetas över huvud taget, utan är bara ett störande moment i vardagen. Och är inte tanken att kommentaren ska bli anonym, men råkar bli det ändå så kan man gärna skriva en till och meddela vem som skrivit den. Jag tror faktiskt aldrig att jag skrivit en anonym kommentar till någon. Om det inte varit underförstått vem det var ifrån. Och så är det ju inte riktigt varje gång...

Nu ska jag ta tag i lite plugg, så att jag blir av med skiten någon gång. Om en stund ska jag åka upp till träningen och visa mitt gigantiska intresse. Resten av kvällen går åt till plugg och vilande av min trötta kropp. Jag väntar mig dessutom ett telefonsamtal efter Hammarby-AIK. Hoppas AIK vinner, så det kan bli ett trevligt samtal.

help!

Skolan nu. Det har inte hänt speciellt mycket. Har snackat lite inför studenen och dessutom kommit med ett kanonförslag på tema till skolans dag! Så det känns ju bra. Ska ha svenska om två timmar, det känns ju inte speciellt motiverande.

Har även hunnit med att konstatera att nu börjar alla "sista" uppgifter i alla ämnen strömma in. Idag är det exakt två månader kvar till studenten! Det är hur lite som helst. Hur ska detta gå?

would you hold my hand?

Har inte direkt mycket att meddela. Jag sov hos Marcus inatt, vilket inte vara något annat än underbart. Världens lyckligaste? Ja, det måste vara jag. Har dessutom spelat match idag. I Flen mot Flen. Vi förlorade med 2-0 och jag var fruktansvärt dålig. Det andra målet var helt och hållet mitt fel. Det var en sån grej som hela laget snackar skit om från nu och tre säsonger framåt. Det brukar iallafall jag göra. Tänkte bara meddela att jag är medveten om hur pinsamt det var.

Nu på eftermiddagen har jag hunnit plugga lite. Styrde även tacos åt familjen, vilket var populärt. Nu närmar sig Andra Avenyn, och därefter har jag planerat att däcka. Känns bra. Det var ju någon som höll mig vaken igår. Undrar vem det kan ha varit?

thank you for all that you've done

Sitter och har marknadsföring. Det innebär att jag ska göra en informationsbroschyr om Byggteknik som dom kan använda som marknadsföringsmaterial. Men var finns motivationen? Jag får helt enkelt ta tag i det nästa vecka. Precis som allt annat som inte riktigt har fungerat enligt tidsplanen. Ett par grejer har jag iallafall bestämt mig för att klara av under helgen. Sånt som nog är nödvändigt om jag ska klara kommande veckor. Det är ju onödigt att plocka på sig alltför mycket under alltför kort tid.
Nu är det snart matte som står på programmet. Provet närmar sig, så jag antar att det är dags att anstränga sig lite. Efter det ska jag ta min pappas snygga Volvo och åka hem och kramas. Vet inte om jag har gjort mig förtjänt av det, men en dag som denna bryr jag mig faktiskt inte.

Och så gillar jag inte när folk inte kan säga rakt ut vad dom känner. Man blir så trött av att få höra saker bakvägen. Det var bara det!

that makes us larger than life

Har inte speciellt mycket att meddela. Har varit extremt lat vad gäller skolan den här veckan. Har tänkt styra upp det under nästa. Träna har jag också hunnit göra så jag är alldeles slut i benen, men det är väl det som är meningen kanske.

Kryssning blir det också med klassen 22-23 april. Det är om en och en halv vecka. Urartning jaaa. På båten ska grunden till studentkalendern förhoppningvis kirras. Det ska väl inte bli så svårt.

Nu står det jobb och match på helgprogrammet. Ska bli skoj. Adjö.

you've got a friend

Idag får jag äntligen träffa min älskling igen! Gaaah, vad jag längtar!

Ikväll är det dessutom träning, vilket ska bli skoj. Måste även komma på en annan plan vad gäller min balfrisyr, eftersom Emma, oturligt nog, ska sluta som frisör. Men det ordnar sig nog.

Nu ska jag snart till skolan, och på lunchen ska jag hem och mysa med min lillebror. Trevligt.

i have nothing if i don't have you

Nu längtar jag så mycket till imorgon att jag bara vill lägga mig ner och sova nu med en gång och inte vakna förrän imorgoneftermiddag. Då ska jag träffa min Marcus. Det är faktiskt EN HEL vecka sen, vilket är lite rekord. Det hände i och för sig över nyår när jag var i Sälen också. Men jag har klarat mig rätt bra ändå, tack vare underbara tjejer på Öland (om vi inte åkt dit hade det i och för sig blivit färre dagar utan Marcus. Men Öland var så himla bra, så det gör ingenting).

Idag tog jag och Åsa en lunch på kina. Friterade bananer till efterrätt var givet, och det var lika gott som vanligt. Jag hann även med att inhandla mascara, nagellack och 3 par trosor. Dock var nagellacket precis vardelöst. Tur att det var på rea.

Imorgon är det dessutom första grästräningen här hemma i Katrineholm. Eller ja, får se hur det blir med den saken. Fick nyss ett samtal från mamma i Flen som sa att det snöade där. Återstår att se om snön når hit. Annars har jag nog tänkt sola ikväll. Får se om jag orkar ta mig iväg. Förmodligen inte.

i need you more than ever

Idag är jag inte i skolan. Kändes verkligen som att jag behöve en day off för att vila upp mig efter helgen. När man är mitt uppe i allt känns det inte så himla mycket, men så fort man kommer hem och slappnar av känner man hur trött man är både i huvudet och i kroppen. Dessutom är det lite skönt att bara vara för sig själv också. Fyra dagar med 25 kacklande brudar och fyra karlar som aldrig kan hålla käften. Ja, inklusive mig själv. Det är inte lätt.

Ikväll blir det promenad med Felicia. Det blir mysigt och trevligt. Det finns nog mycket att prata om.

let's spend the night together

Jag är nu hemkommen från Öland, och helgen har varit helt fantastisk! Jag älskar verkligen laget, varenda galen del av det. Många sköna minnen och citat kommer följa oss länge länge. Hoppas att någon annan skriver något mer givande i sin blogg. För det här håller ju inte.
Gjorde högskoleprovet igår. Det gick väl sådär. Det var faktiskt svårare än jag trodde. Vilket resultat jag får återstår att se.

Min baby är i Polen till på onsdag. Känns inte så stabilt. Tur att det inte är så många dagar kvar.

"Ååååke, probleem!"

you take me by the heart

Bloggade nyss men råkade stänga ner fliken, så hela skiten försvann. Typiskt. Orkar inte skriva om. Ska gå in till Marcus och pussas nu. Arsenal-Liverpool är slut om fem minuter och vi ska faktiskt inte ses på en vecka. Sådäså. Imorgon åker jag till Öland. Det ska bli skoj. Och jag har nästan packat klart. Tar resten imorgonbitti. 07.15 bär det av. Pussdå!

breaking up is never easy

Det var på tiden att den här skiten började fungera igen, kan jag säga. Sverige stannade dom dagar som blogg.se var ur funktion. Detta resulterade ju i att det inte fanns ett skit att göra på internet. Tragiskt men sant. Ingen kunde uppdatera sin blogg, så det fanns inget hopp om att kunna läsa någon onödig fakta om vad människorna gjort i helgen. Och inte nog med det! Man kunde inte ens skriva i sin egen blogg hur totalt värdelöst det här var. Men nu verkar ju allt vara i sin ordning igen. Vilken tur.

Min magvärk tog överhand idag och jag stannade hemma. Har tänkt skriva ett par sidor på projektet så att jag inte tappar tempo. Det är ju bara en månad kvar till redovisning. Heja mig! Har varit uppe på Specce och hämtat nytt schema också. Det blir inte mycket jobba den här månaden, så det blir till att spara pengar från april-lönen. Kan ju inte påstå att jag tror det blir billigt med studenttider. Det är bara två månader och två veckor kvar. Crap.