be your own star

Den här eftermiddagen har jag lyckats åstadkomma en liten fika med mitt järngäng, att börja lite smått med kvällens plugg samt att pussas lite med min älskade hockeyspelare. Nu är han i och för sig nere på IP och tränar fotboll, så hockeyspelar-drömmen är lite raserad nu. Men det gör ingenting. Sen ska han iväg och döma hockey, och då ska jag passa på att plugga ännu mer. Så efter det hoppas jag att jag kan känna mig nöjd med vad jag åstadkommit och sen slippa hålla på med den här skiten i helgen.

Imorgon ska jag dessutom jobba 9-15 och efter det ska jag baaaara mysa. Marcus ska se Mello med mig i utbyte mot jordnötsringar och cola. Det var ingen speciellt jobbig deal för mig att skaka hand på. Vi har i och för sig inte skakat hand på saken. Men en deal är en deal. Ikväll får jag dessutom inte missa Så ska det låta. Det är ju faktiskt ett av mina absoluta favoritprogram. Det var väl kanske inga höjdargäster, men det kan ju bli bra för det.

Nej, det kognitiva perspektivet väntar!

sitting in the morning sun

Ja, jag har fått nått virus eller liknande på min msn. Så ikväll blir det att styra upp en ny. Pallaa. Nejdå, men det är ju riktigt roligt. Jag förstår inte hur folk frivilligt håller på och fixar ny msn, byter mobilnummer hit och dit. Det är ju hur jobbigt som helst! Men men, det är väl inte mitt problem. Eller, nu ska ju jag byta, så det är väl det.

Jag som hade planerat utgång ikväll. Men den är tyvärr inställd efter lite diskussion med mig själv. Jag börjar jobba klockan 9 imorgonbitti. Och ja, jag vet att många går ut fast dom till och med börjar tidigare. Men jag känner att det där ändå skulle hänga över mig ikväll, och jag skulle ändå inte kunna göra den här kvällen fullt ut. Därför blir det hemmamys med Så ska det låta istället. Och det gör väl egentligen ingenting. Skulle tro att jag får besök av han den där hockeyspelaren också. Inte mig emot.

Skolan kallar, så om jag skulle ta och göra mig iordning kanske?

don't mess with the flow

Jobbet avklarat, kvällsmat avklarad och pluggningen har startat. Nu väntar jag som mest på att hockeyspelaren ska ringa, eller åtminstone sms:a och rädda mig en aning från det här. Eller, just nu har jag ju räddat mig själv genom att placera mig framför datorn. Nu håller jag på att ominstallera msn, ihop om att den allvarliga störning som uppstått ska försvinna. Om min vanliga tur håller i sig kommer det inte bli någon skillnad. Jag älskar sånt.

you don't understand

Om en halvtimme är det dags att åka iväg till jobbet. Det är faktiskt skönt att det bara är två timmar idag. Den tiden kommer ju gå snabbare än jättesnabbt. Annars kan jag väl meddela att jag har solat idag och ser ut som en kräfta. Har aldrig blivit såhär röd förut, och jag gjorde faktiskt inget fel. Så vafan?! Men den värsta rodnaden lär väl lägga sig under kvällen. Men jag har fått ett jättestort rött utslag i armvecket som inte är så himla smickrande. Detta bidrar till att jag förmodligen tar den långärmade tröjan och jobbar i, och problemet med den är att igår svettades jag värre än jag nånsin gjort tidigare. Det var så sjukt varmt! Men ja, två timmar kanske jag lyckas stå ut.

Efter jobbet ska jag åka förbi träningen en sväng och efter det är det 100% Organisation&Ledarskap som gäller. Prov imorgon på kapitel 3 och 4 hörde vi!

Dags för att stoppa en pirog i magen nu. Tjaa!

i can not wait, i'm yours

Idag blev jag hemma. För första gången på väldigt länge är min mensvärk fruktansvärd. Jag har varit skonad från sånt några år nu, men just idag är den tillbaka. Heja! Så jag ska väl försöka använda min tid så väl jag kan. Har ju en del plugg att ta tag i, och ikväll är det jobb som gäller igen. Men det är bara två timmar, så det ska nog gå alldeles utmärkt. Dessutom kommer det hit någon kille sen som ska försöka styra upp vår hemtelefon. Att det vore underbart är ju ingen överdrift precis.

Innan jag tar tag i pluggandet skulle jag behöva smälla i mig en macka eller två, för trots ont i magen är jag sjukligt hungrig.

Igår upptog jag, dessutom, Harry P-läsandet igen. Och det är så fruktansvärt spännande att jag måste ta och läsa klart den där snart. Men jag har ju inte tid! Eller, det är väl det jag har, men jag använder den till annat. Ge mig lördag!

your heart is mine

Nu har jag precis kommit hem, och ja, jag har hunnit äta också. Jag har jobbat sen 15, och det är i och för sig inte så himla länge, men jag är heeelt slut. Och jag kan inte påstå att jag känner någon som helst lust och ork att ta tag i någon analys i Psykologi. Men jag antar att om jag vilar en liten stund till så orkar jag nog börja lite smått. Rättare sagt, jag är så illa tvungen eftersom det ska vara inlämnat under morgondagen. Och har jag tur slipper jag jobba imorgon, och då kommer jag kunna göra klart efter skolan. Helst av allt skulle jag nog bara vilja lägga mig ner och dö. Och för att klaga lite till. Det är aplångt kvar till det blir lördag.

only the good die young

Jag fick äran att vakna upp med världens underbaraste Mackaan imorse också. Vilken tur jag har. Men från och med NU ska vi inte ses förrän på lördag och det känns ju lite sorgligt. Men jag tror faktiskt att jag klarar mig (jag har ju inget val) och det kanske till och med kan vara lite nyttigt. Jag får intala mig det iallafall.

Den här eftermiddagen/kvällen är det jobba som gäller, efter det ska jag försöka åstadkomma lite plugg och sen somna efter att ha tittat på Girls of the Playboy Mansion. Det är astöntigt, men det är nog mitt favoritprogram efter Andra Avenyn. Nej, jag ser inte så mycket på tv och har därför inte speciellt höga krav på det jag tittar på. Det känns skönt. Annars brukar jag och Marcus titta på Animal Planet, och ni som känner mig vet att jag inte är värsta djurvännen. Men jag gillar apor. Och Marcus har minsann lovat mig att vi ska åka och titta på apor så fort det blir varmare ute och djurparkerna välkomnar oss. Sådäså.

it's a good advice

Törs inte avslöja vem som kommer hit och sover med mig inatt. Så jag låter det vara osagt.

Jag fick MVG på spanskaprovet! Vilken lättnad! Gaah, så nöjd jag blev. Jag har väntat på det rätt länge, och den här gången var jag faktiskt värd ett. Så det var bra att det gick vägen.

Jag har inget att göra, förutom plugg, så då gör jag hellre något annat. Typiskt mig, jag vet. Så jag ska nu lägga in bilderna från Moa och Emmas fest och lägga in dom på Facebook. Japp, så får det bli!
PS. Det kommer finnas bild på Marcus, för er som är lite nyfikna. Hoppas ni blir nöjda.

take a chance on me

Efter en mysig och kramig morgon har jag nu hunnit avverka svenskaprov och lasagne. Nu sitter jag med Cilly, som vanligt på tisdagarna, och väntar på spanska. Idag är det dags att få tillbaka proven. Vi väntar med spänning. Medan vi väntar gör vi varsin psykologiuppgift. Ganska duktigt ändå.

Nu ska inte jag få träffa Marcus förrän på lördag. Det är verkligen en evighet dit. Och det allra värsta är att den här gången kommer det faktiskt bli så också. För vi har inte en chans att hinna med några dejter innan helgen. Och på fredag blir det utgång med världens bästa Moa, vilket jag absolut inte klagar på. Att studiebidraget dessutom anländer gör ju inte saken sämre. Dock väldigt surt att jag inte får lön förrän nästa månad. Men vafan. Det löser sig. Ska nog försöka styra upp hämtning av mitt H&M-paket idag också. Det skulle blivit hämtat igår, men vi åkte visst till fel Statoil. Och eftersom vi redan hade varit i andra änden av stan så accepterade jag att vi åkte hem istället för att bege oss tillbaka. Sådäså.

wish me luck

Nej, jag har varken lust att blogga eller plugga. Men jag antar att jag är mer eller mindre tvungen att göra båda. Bloggen kommer förmodligen inte ligga lika mycket på is den här veckan som den gjorde under den förra. Detta på grund av att kommande vecka ska gå i pluggandets tecken istället för kärlekens. Det första Lisa sa till mig imorse var "Jag ger mig fan på att Marcus har bott hos dig hela veckan när du har bloggat så jäääävla dåligt!". Och nej, det kunde jag ju faktiskt inte protestera mot, och gjorde därför inte det heller. Veckan har varit den bästa på hur länge som helst, och om två veckor väntar en precis likadan, fast med skola på dagarna och ingen familj hemma över huvud taget. Ge mig!

Den här veckan ska jag på något sätt försöka åstadkomma ett svenskaprov, en bokrecension, prov i organisation&ledarskap samt två uppgifter i psykologi. Dessutom borde ett religionsprov göras och jag har uppgifter i marknadsföring att lämna in. Kul Sara!


break a leg

Tänkte bara meddela, för er som inte redan noterat det, att den här bloggen är lagd på is. Vet inte när jag återupptar det normala tempot igen. Kanske blir det direkt efter lovet. Ja, så kan det nog bli. Tack för mig, hej.

under pressure

Yes, here I am. Helgens och veckans kanske sämsta bloggare.

Festen i lördags var en riktig höjdare och bilder kan komma att publiceras så fort jag bara orkar. Vet dock inte vilket århundrade det blir. Har även hunnit med att jobba en del och träffat Marcus. Eller, träffat och träffat. Vi har väl varit sambos sen i fredags, om jag ska vara ärlig. Inte mig emot.

Nu tittar vi på någon hockeygrej och har precis ätit ugnspannkaka. Det var smarrigt. Kul med grusträning ikväll. Äh, det vetifan. Men jag ääälskar mitt lag, så lite roligt blir det nog ändå.

Inte så nödvändigt inlägg. Men ändå. En publicering iallafall. Grattis till mig.

it's in his kiss

Emelie frågade mig just: Ser du mitt nagellack eller?
Jag ser inget nagellack och svara ärligt: Neej.
Emelie: Precis! För jag har inget!

Hahahahaha. Vi skrattade så vi dog. Men det är inte ens roligt. Tjaaa.

i'm forever by your side

Kvällen blev tydligen inte riktigt som planerat. Dom ringde från jobbet, så jag ska dit direkt efter skolan och slutar vid halv 8. Marcus skulle också iväg till ishallen och skulle vara klar efter mig. Så vi ska inte ses förrän senare ikväll, med andra ord. Men då ska vi iallafall bada! Det är i och för sig inget som kräver planering, men det blir ju aldrig av.

Nu ska vi snart ha oseriös marknadsföring  och sen är det dags för det beryktade matteprovet. We love.

here we go

Det är verkligen totalt värdelöst att komma hit på morgonen och göra ett prov som tar en halvtimme och sen vara helt ensam i skolan typ en och en halv timme. Man har inte mycket att göra alltså. Nu ska det vara lektion i klassrummet jag sitter i så jag ska väl bege mig ut i korridoren. Det är ju en riktig höjdare.
Kul med matteprov sen. Hej IG.

Ge mig ikväll!

look into my eyes

Nej, nu är jag trött. Jag vill bara ha Marcus. Trots att jag inte pluggat nästan någonting så är jag helt orkeslös och utan motivation. Ge mig Marcus bara.

leave me breathless

Ikväll har mamma middag med sina vänner från jobbet. Det är ett trevligt gäng. Jag är ju bekant med dom allihop efter två somrar där ute. Och vi har fått jättemycket beröm för vårt hus. Man blir nog hemmablind. Tycker mest man stör sig på alla grejer som inte riktigt är som man tänkt. Men så tänker ju inte alla andra. Medan dom äter toast skagen, god kyckling och annat smaskigt tänkte jag passa på att äta kina. Mycket smart drag! Jag äter det alldeles för sällan, trots att det är något av det godaste jag vet. Jag fick med mig syrran på noterna och Erik får nöja sig med McDonalds. Tror han är nöjdast av oss alla. Haha.

Hockeyspelaren var här en stund förut. Det var braa. Nu är han på hockeymatch och vi ska inte ses förrän imorgon. Men då blir det bara han och jag som myser hela kvällen. Sådäså. Hörde jag att det var dags för det där badet? Och på lördag är det han och jag på Emma och Moas fest. Hoppas han beter sig bra, för jag hade tänkt vara jordens stoltaste flickvän. Sådäså (en gång till)!

thank you

Jag har gjort en upptäckt. En upptäckt som inte var alldeles lysande. Jag provade klänningen jag ska ha på Emmas och Moas födelsedagsfest på lördag och upptäckte att den blivit för stor! Okej, bättre för stor än för liten. Det går ju i rätt riktning, men vafan. Det här innebär att jag måste överväga att någonting under, för det kändes inte hundra att gå helt naken under, även om det inte var någon skillnad när man tittade i spegeln. Men jag tänker inte springa omkring och känna mig obekväm. Jaja, det får lösa sig. Någon bh har jag väl som kan vara lite aktuell.

Ska snart laga lite mat, för Marcus kommer!

without you i'm dying

Man blir så irriterad, eller kanske snarare förvirrad, när man kommer till skolan 8.25 och inser att dagens första och enda lektion slutar 9.35. Det är väl i och för sig skönt. Och jag är nöjd att jag faktiskt tog tag i matten, eftersom det är matteprov imorgon. Så skoldagen känns ändå inte helt onödig. Nu ska jag smälla i mig en toast framför en film, och sen blir det faktiskt dags för plugg. Måste få MVG på morgondagens spanskaprov. Wish me luck!

hold on

Fan han hann inte komma. Nu är jag larvig och irriterad. Typiskt mig.

Sitter och har skvallereftermiddag med Rebecca/Bellan/Bäckan/RB. Det händer alldeles för sällan. Jag saknar den människan!

all for love

Jag går verkligen omkring och är världens lyckligaste hela dagarna. Tänk att man kan känna såhär!

Och nu sa han att han kommer hit innan träningen också. Gah, så glad jag blir!

take my breath away

Den här morgonen var jag tröttare än på länge. Som tur var hade jag en söt hockeyspelare här som väckte mig när han skulle iväg till skolan. Nu har jag varit hos tandläkaren och fick där ett glädjande besked. Jag behöver inte dra ut någon tand! Och ni som känner mig vet att det är mycket positivt. Jag gillar ju inte tandläkaren, ni vet.

Moqan färgade mitt hår igår, och det blev som förut, fast lite mörkare. Dock är väl tanken att det ska ljusna lite efter ett par tvättar. Hoppas på det. Igår hann jag och Marcus även med att köpa presenter till båda Moa och Emma. Så nu är det ur vägen. Och jag känner mig faktiskt nöjd med köpen. Festen närmar sig och jag är väldigt pepp! Det ska bli riktigt roligt! Skulle behöva sola lite, jaaa. Gör nog det imorgon, och sen en dag till. Fredag eller lördag? Ja, det återstår att se.

Nu ska jag göra mig iordning, käka lite och sen bege mig mot skolan. I loove.

can't we leave the world outside?

Jag har verkligen superdupertråkigt. Sitter och tittar på varenda hemsida jag kan komma på efter inspiration till presenter till Emma och Moa. Jag har verkligen ingen aning om vad jag (och Marcus) ska köpa. Idag måste det dock styras upp, för resten av veckan finns det inte tid. Mah, vad stressande det är. Usch.

På lördag är det iallafall dags för festen! Och det ska bli riktigt roligt. Alla man känner och tycker om samlade på ett och samma ställe. Nästan för bra för att vara sant.

Och inatt sover Marcus med mig. Också nästan för bra för att vara sant.

you raise me up to more than i can be

Jag blir faktiskt både arg, sur och ledsen när jag återigen vaknar med, relativt mycket, ont i halsen. Jag förstår faktiskt inte vad jag har gjort, för något måste det vara. Vad har jag gjort för att förtjäna en förkylning som förstör precis heeela försäsongen. I och för sig börjar ju inte serien förrän i april, men nästa helg börjar träningsmatcherna. Och det är sannerligen inte lätt att ta en plats om man är ungefär lika vältränad som en överviktig ko. Det största problemet är väl att det tar så lång tid att ta igen.

Kom dessutom på att jag måste anmäla mig till högskoleprovet. Måste ringa Heidi och höra om vi ska göra det i Kalmar eller hur det blir. Det råkar ju nämligen krocka med träningslägret på Öland. Underbart.

Ja, den här dagen blev ju bara pannkaka. Får hoppas att mix-stafetten i skidskytte kan muntra upp mig lite. Den börjar dock inte förrän om fyra timmar. Så nu blir det till att plugga. Det är ungefär det jag har att välja på.

you take me by the heart

Idag kom Marcus hit och överraskade mig lite. Och jag blev jätteglad! Annars har det inte hänt så mycket. Jag har jobbat idag igen, och det är fortfarande roligt. Tur att jag inte har tröttnat efter bara två dagar. Det vore ju ingen höjdare.
Dagens bästa är att tredje säsongen av Anna Pihl börjar om fem minuter! Maaah, jag har längtat! Sen blir det väl att se Andra Avenyn och kanske hoppa i säng också. Och inatt sover jag ensam. Inte bra.

i can not escape

Igårkväll/inatt hade vi ett litet samtal som fick mig att känna hur bra jag verkligen har det. Jag är verkligen världens lyckligaste, och på lördag ska flera av mina allra bästa vänner få träffa honom för första gången. Och det känns väldigt bra.

Imorgon ska vi dessutom köpa presenter till våra kära vänner Emma och Moa. Vi har dock ingen som helst aning om vad vi ska köpa. Men det får väl lösa sig.

I eftermiddag ska jag jobbaaa. Mah, så roligt det var igår!

if you need me

Vad har jag gjort för att förtjäna ytterligare en fotbollsmatch? Jag vet faktiskt inte. Dessutom kräver han att jag ska hämta chips åt honom. Och han har låst in sig på mitt rum. Moget.

i'm so exited

Ja, jag har en pojkvän som gillar att titta på fotboll. Just nu är det Real Madrid - Real Valladolid. Jättespännande. Framför allt eftersom Madrid leder med 7-0. Jag älskar sånt.

if we all give a little

Har inte så mycket att meddela. Jag lyckades faktiskt få Marcus att se Melodifestivalen, vilket är en bedrift. Innan det hann vi med att hjälpa mormor lite i nya lägenheten, åka ut till Vingåker för att kirra lite grejer till hockeymatchen och dessutom utsåg vi oss själva till handlare. Lamm med klyftpotatis blev det. Inte illa. Dock var det pappa som stod för själva tillagningen. När det var dags att hoppa i säng busade vi mest och vi skrattade mer än på länge. Stämningen hade varit lite irriterad i samband med Melodifestivalen. Men det löste sig. Vi hann dessutom med reprisen av På Spåret, som vi, typ alltid, tittar på sent på lördagkvällar. Jag vet inte varför det har blivit så. Men det är väl trevligt.

Imorse gick jag, för typ första gången, upp flera timmar före Marcus. Jag skulle ju iväg och göra debut på Specce. Det gick jättebra och det var hur roligt som helst. Så många gånger som jag och Mickis har lekt affär med kassa och grejer. Wonderful! Som tur var så var det inte så himla mycket folk, vilket var skönt eftersom det var första gången för mig i kassan. Meen, det gick finfint, och det är egentligen bara dom där PLU-numren som är lite besvärliga. Men det där löser sig! Jobba imorgon också, hörde vi.

Får se hur det blir med den här kvällen. Jag skulle önska att han den där hockeyspelaren kunde komma hit och umgås lite. Vi har ett bad att ta igen!

PS. Jag anser nog att Velvets låt var bäst i gårdagens Melodifestival. Christer Sjögren vafan?!

never felt this way

Gud vad roligt det var med utgång igår! Sällskapet höll mycket hög klass, och Cilla och jag var ett riktigt radarpar hela kvällen. Så här långa festuppehåll ska aldrig mer upprepas. Såhär i efterhand känns det fruktansvärt onödigt. Även om jag i och för sig har sparat ett stort antal hundralappar på det, och dessutom har fått umgås huuur mycket som helst med min älskling! Dock kändes det ju inte som någon jättejobbig grej att ha en liten paus från honom igår, eftersom han låg i min säng och sov när jag kom hem. Lyckades dessutom ragga gratis taxi. Sånt gillar vi!

Den har bakisdagen har jag spenderat i sängen och framför tv:n. Nu ska jag snart åka och hämta Marcus i ishallen och sen ska vi bege oss till mormors nya lägenhet en snabbis. Ikväll blir det mys med bad och Mello. Ja, jag antar att jag måste tvinga honom att se den. Men det tycker jag att jag är värd. Så många gånger som jag har legat framför en fotbollsmatch och tjatat om att vi ska stänga av.

let me hold you

JAG HAR FÅTT JOBB! Det känns verkligen fantastiskt bra! Jag hatar att gå omkring halvpank, även om det inte händer så ofta. Men nu ska det hända ännu mer sällan! Yeees! Så nu slipper mamma tjata över att jag inte har något jobb. En orsak mindre till att tjata. Perfect!

Nu ska jag snart bege mig till Karin där det vankas fest. Jag är väldigt taggad, eftersom det var ett tag sen. Och jag diggar sällskapet. Nej, om jag skulle ta och samla ihop mina saker och sen dra? Yes, så får det bli!

do you love me?

Såg precis att jag har en svart och en blå strumpa. Dom är snarlika, och jag kan inte ens avgöra om den har varit blå från början eller om den typ är jävligt mycket tvättad, och faktiskt är svart egentligen. Hur som helst så tycker jag att det är jättefint med olika strumpor. Alltid lika roligt med svarta strumpor med figurer och sånt på sidorna. För då syns det ju inte om dom inte är lika. På träningen händer det i och för sig då och då att någon har en lila fjäril på en strumpan och nalle puh på den andra. Spännande.

Nu ligger jag hemma hos Marcus och ska väl snart göra mig iordning lite. Måste verkligen köpa ny foundation. Men 385 spänn svide verkligen i plånboken. Någon som känner sig fruktansvärt tät som kan tänka sig att donera ett par hundringar? Nej, trodde väl inte det heller.

Ikväll blir det eferlängtad utgång med Cilla och Ellen! Gah! Vi ska hem till Karin och umgås och sen blir det (den här otroligt roliga)  staden. Det ska bli skoooj! Återstår att se om jag får sovsällskap eller inte. Håller tummarna.

there's nothing i can say

Nu har jag fått nåt fel i hjärnan igen. Ja, jag städar. Men det är faktiskt ganska trevligt. Speciellt när man faktiskt inte har något annat för sig. Mitt rum ska bli finfint, för då blir mamma nöjd. Och det vore inte illa. Sen ska jag minsann åka ut till Marcus har jag tänkt. Men först väntar jag på att hockeyträningen ska sluta.

we can make it through the fight

Hej, världens sämsta pluggare här! Håller som mest på och funderar om jag verkligen ska göra Marknadsföringsprovet imorgon. Det är ju egentligen inte förrän nästa fredag. Så jag kanske skulle kunna åstadkomma att skriva det på tisdag? Jag har verkligen inte ork att ta tag i det där nu. Men ska läsa lite iallafall. Det är ju inte totalt ointressant. Och dessutom kanske det kan vara bra att för en gångs skull ha läst en grej ett par dagar innan. Funkar det bra kanske jag fortsätter på den banan. Love prueba de español och dessutom matteprov nästa vecka. Men sen hörde jag sportlov?!

carry on

Vilken dag det här har varit! Den har bara varit upp och ner och fram och tillbaka. Började med att vakna bredvid världens finaste, och det kan aldrig någonsin vara dåligt. Förmiddagen var sen ett rent helvete. I och för sig var det ju intressant och så, men jag var så sjukligt trött och rastlös att jag inte visste var jag skulle ta vägen. Förmiddagen avslutades sen med det här årets bästa besked! Jag vet vad jag vill göra nu! Näst intill iallafall. Det kan ju hända att jag ändrar programval lite fram och tillbaka. Men det har jag tid med, eftersom jag inte vill börja förrän tidigast hösten 2009 iallafall. Och det är ju evigheter dit.

Hoppas hoppas hoppas även att jag har fått jobb nu. Får besked imorgon. Och ja, jag funderar på att be till gud. Haha. Nej, men jag håller tummarna iallafall.

give it to me

Nu är jag hur uppspelt som helst! Skolorna som jag har tittat på utomlands (IBS), är samma skola som i Jönköping där jag också varit sugen på att gå! Gaaah. Det var en kille här och pratade om utbildningarna och så, och nu är jag fett pepp på att börja plugga. International Management, here I come! Förmodligen orkar jag inte plugga redan i höst, utan väntar ett år. Men själva poängen med detta är att utlandsstudierna är helt betalda, förutom boende. Och det innebär ju att jag slipper betala 180 000 för ett år i Australien, eller 120 000 för ett år i Kanada. Jag kan göra det gratis istället! Maaaah, ge mig! Såhär pepp har jag inte varit på sjukt länge!

save me from the dark

Missnöjet i klassen bara växer och växer på grund av betygssnack i Internationell Ekonomi. Det verkar som att det är utanför vår makt att påverka vilket betyg vi ska få. Man är redan indelad i varsitt fack, där det exempelvis kan stå att man är VG+. Detta innebär att man får VG+ på alla uppgifter och till slut VG i slutbetyg. Vi ska ge som förslag att få skriva våra prov utan namn, så att alla får samma chans. För nu är vi trötta på den här indelningen. Jag är så irriterad att jag gick ner och köpte kaffe. Jag som inte ens gillar kaffe. Och dessutom har jag inte ens varit inne och fått reda på mitt betyg än. Men jag vet ju redan att jag får VG. Så vad ska jag in där och ta striden för? Det är ju redan för sent eftersom kursen slutade till jul. Som alla redan vet så älskar jag att vara VG+. Finns det något roligare?

relax, take it easy

Hockeyfrun har tagit bort sin blogg, vilket är en MYCKET stor besvikelse! Bloggar hon någon annanstans istället? Jag behöver en daglig dos av hennes sjuka (men asroliga) reflektioner och sexsnack. Ingen är som hon. Jo, det ska vara Lisa då! Haha. Och det är verkligen inte illa att bli jämförd med Hockeyfrun!
Och nej, jag kommer inte ta på mig någon roll som någon ny hockeyfru. Så öppen kommer jag aldrig bli! Haha. Och jag är inte så säker på att alla läsare skulle tycka det var lika roligt.

Skolan kallar. Mycket ekonomisnack idag. Ciao!

when i stand alone

Idag har det inte varit så aktivt här i bloggan. Rätt skönt ändå, för det innebär ju att jag inte suttit mycket alls vid datorn. Heja mig! Istället har jag tillbringat tid med Marcus, och det uppskattar jag ju. Vi skulle ut på presentjakt, men den slutade efter 10 minuter. Då ringde vi pappa och bad honom köpa semlor. Och visst gjorde han det. Vi mötte honom på Sultans och sen tiggde vi skjuts hem.

Nu har jag precis duschat efter kvällens spinningpass. Hjälp, vad ont i stjärten jag har redan! Och värre lär det bli, vill jag lova. Hockeyspelaren är fortfarande på hockeyträning, men jag ska väl snart åka och hämta honom. Sen blir det godnatt!

bring me to life

Har jag något allvarligt fel, eller vad är det med mitt humör? Det går upp och ner som en jävla hiss och det känns inte ens som jag kan styra över det själv. Nu har jag hål fram till 13.55, vilket inte är det skönaste som existerar. Dessutom hade jag mer än gärna legat kvar i sängen imorse. Ge mig! Som grädde på moset har klassfesten blivit inställd och det gjorde att mitt humör åkte ner på minus tio. Jag hade verkligen ställt in mig på utgång i helgen, eftersom jag inte varit ute på evigheter. Vi får se hur det blir med den saken. Det kanske kan gå och fixa iallafall.

Äh, ge mig mitt goda humör tillbaka!

i'm forever by your side

Imorse var det visst någon som hade lite svårt att låta mig gå upp. Detta resulterade i ganska mycket stress och att jag inte är döfräsch idag precis. Hungrig är jag också. Cilla ringde och meddelade att dom skulle var hos mig om typ 2 minuter. Och där stod jag och målade foundation i ansiktet, dvs hela sminkningen kvar. Men äh, jag skyndade mig så gott jag kunde och resultatet blev helt okej iallafall. Tack för det!

Gårdagens/nattens/morgonens diskussion har innehållit funderingar om hur vi ska lösa den här dagen/kvällen/natten. Inte för att det spelar så stor roll, för det löser sig. Men jag känner mig stressad över att inte veta. Haha. Typiskt mig.

let me go

Och vad tittar vi på, om inte sista kvartsfinalen i Afrikanska Mästerskapen? Jag blir galen! Men nu är det godnatt iallafall.

tonight you look so pretty

Det började med att jag och Marcus skulle åka hem till honom och lämna packningen han hade med sig till Gotland, och på samma gång hämta nya träningskläder och sånt. Nu har vi varit här ett tag och väntar på mat. Sicken tur vi har. Sen bär det av till Katrineholm igen. Jag hoppas att jag slipper titta på fotboll hela kvällen. Afrikanska Mästerskapen och La Liga är mina värsta fiender.

save your kisses for me

Har precis varit ute och gått en rätt så lång promenad med min lillasyster. Det var skönt, och man kunde faktiskt prata av sig lite, för en gångs skull. Vi är nog närmre vänner än man kan tro ibland. Och det är nog något som jag ska ta till vara på.

Nu kommer hockeyspelaren från träningen vilken sekund som helst. Då återstår väl egentligen bara att se hur vi ska tillbringa kvällen och natten. Blir nog ingen jättejobbig diskussion. Haha. Vi har faktiskt aldrig några jobbiga diskussioner, om sanningen ska fram. Men det kommer väl. Hoppas dom dröjer bara.

so close, no matter how far

Sitter mest och väntar på att Marcus ska ringa så jag vet vad han har för planer för dagen.

Annars ska vi välja en ny låt att spela på musiken. Det går inte framåt för fem öre. Får se hur det slutar.

Funderar över om jag ska träna ikväll eller inte. Jag orkar inte vara förkyld längre. Men det lär knappast gå över fortare om jag ger mig ut i vintervädret. Äh, vi får se.

please, adore me

Grejen är att den nya uppgiften i Marknadsföring som vi fått, när vi ska göra en reklamkampanj för ett företags räkning, ska pågå hela terminen. Och det är något som inte alls är bra för mig. För det innebär att jag förmodligen inte kommer göra mycket alls nu i början och kommer få jobba huuur mycket som helst mot slutet. Dock har vi fått några deadlines som borde kunna hjälpa mig lite. Om typ en månad ska en nulägesanalys på företaget vara klar. Och jag som inte ens har ett företag än. Typiskt. Men jag har faktiskt hört av mig till ett! Sådäså.

one man come in the name of love

Nu kommer Marcus snart, vilket är kanon. Han syster lät meddela mig för en stund sen att det är skönt att han åker direkt hem till mig, för då blir det lugnt och skönt hemma. Har ingen aning om vad hon menade med det...

Satt nyss och asgarvade lite åt Björn Gustafsson tillsammans med mamma. Hade nästan glömt bort hur rolig han var. Att jag kom på det innebär att det blir ett antal imitationer på fredagens klassfest. Kanske även lite elefant-lek med vakterna på Starlight. Måste dock vara lite försiktig så dom inte tar mig för att vara något pucko med allvarliga alkoholproblem. För så är icke fallet och jag hoppas att jag kommer in utan problem den här gången också. Även om jag råkar leka elefant eller ska imponera genom att trolla med siffror. Äh, det löser sig. Ge mig några urartningar med Cilly bara.

i'm a thousand miles away

Nu är jag äääntligen klar! Det var verkligen på tiden. Resten av kvällen tänker jag definitivt inte ägna åt någon Marknadsföring utan nu ska jag bara ta det lugnt. Det känns bra. Först ut blir att måla naglarna, som jag tjatat om hela dagen. Sen ska jag nog fortsätta läsa i HP och dödsrelikerna.

Om typ fem timmar kommer Marcus hit! Gah, vad jag har längtat!

keep up the good work

Gick iväg och gjorde en ansiktspeeling, vilket inte var en dag för sent. Men nu ska jag iallafall göra klart den här förbannade sammanfattningen, sluta maratonblogga och när jag är klar ska jag välförtjänt måla naglarna.

little high, little low

Jag överväger hela tiden att överge datorn för att istället slå mig ner i soffan för att måla naglarna. Haha, gud så larvigt det låter. Men idag ska jag vara stark och inte lämna datorn förrän jag gjort klart uppgiften. Det är nog nämligen det felet jag brukar göra. Gå härifån för att aldrig komma tillbaka. Åtminstone inte till det där tråkiga Worddokumentet. Och nu är det bara tre sidor kvar att sammanfatta och sen ska jag författa någon sorts analys. SEN får jag måla naglarna.

no escape from reality

Just nu vill jag bara lägga mig ner och dö. När jag inte känner någon form av motivation över huvud taget är det egentligen lika bra att ge upp. Då är det inte mycket vettigt som författas inte. Och vettiga saker är väl det lärare är ute efter. Så, vad ska jag ta mig till? Det här är tvunget att vara inlämnat imorgon. Och det är jag själv som har fixat så att det blev uppskjutet över helgen. Gaaah, jag måste klara det! Tur att det är flera timmar kvar av det här dygnet och inte sovdags än på ett tag.

is this just fantasy?

Usch, vad det tar lång tid för mig att ta tag i saker! Nu ska jag iallafall sätta mig och göra en sammanfattning över hur ett företags organisation har förändrats beroende på var i livscykeln företaget har befunnit sig. Lovely! Efter det blir det att göra klart en av Fredriks underbara uppgifter i Marknadsföring. Kuuul.

Gah, kom på att det är klassfest på fredag! Jag är fett pepp! Har faktiskt inte festat alls sen Sälen, vilket är hur många helger sen som helst. Måste vara längsta alkoholfria perioden sen jag började dricka över huvud taget. Haha, usch vad hemskt.

is this the real life?

Nu är hela hallen proppfull av grejer igen. Varje gång vi lyckats få lite halvordning och städat här hemma så är det ett nytt lass med saker som kommer. Dock kommer detta inte fortsätta så mycket längre till, eftersom mormor flyttar till lägenheten vilken dag/vecka som helst. Nya sängen skulle anlända till lägenheten på tisdag och då skulle dessutom flyttfirman flytta alla möbler så från och med då ska vi väl kunna åstadkomma lite ordning här hemma. Eftersom det innebär att vi inte längre har så mycket grejer kvar i mormors hus. Vet inte vilken dag hon har beställt städning till, men det borde ju vara nu i veckan eller liknande. Det ska bli så skööönt när allt är färdigflyttat! Det som var på tapeten idag var nån hylla/byrå som Malin tydligen skulle ha i sitt rum, som tidigare alltså funnits hemma hos mormor. Så nu är det bara ut med alla grejer ur hennes tillfälliga skåp och börja packa in i det nya. Jag är glad att jag slipper det. Jag ska bara hitta en snygg fåtölj. Får se vilket århundrade det blir.

i've never seen you shine so bright

Godmorgon! Har sovit som en stock hela natten efter att ha läst ett antal kapitel i Harry P och Dödsrelikerna. Man vill egentligen inte sluta läsa, men ibland måste man. Och egentligen har jag inte så himla bråttom. Innan jag gick och la mig såg jag Säg att du älskar mig, med min syster. Sjuuukt obehaglig film! Man ville bara gråta, skrika och slå någon i huvudet filmen igenom. Borde visas i skolan i informationssyfte. Får se hur det blir med den saken.

Nu är det hur mycket snö som helst ute och jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Jag längtar jättemycket efter min hockeyspelare och i eftermiddag ska jag plugga. Det kommer förmodligen resultera i fler bloggstunder under dagen. Tjing!

there's no love like your love

Nu ska jag slänga mig i soffan med Säg att du älskar mig. En brie och diverse kex joinar också. Känns bra. Det är det bästa jag kan göra av situationen. Jag saknar min hockeyspelare.
Imorgon ska jag bara ta det lugnt och göra klart kommande veckas uppgifter. Man borde alltid vara klar lite i förväg. Det är ju så himla skönt. Såå, varför gör jag alltid allt dagen innan? Det är ett fenomen som jag dock inte är ensam om. Vad är det för fel vi är födda med? Accio framförhållning och diciplin!


Jag bara ääääälskar den här staden. Inklusive varendaste en av dess invånare. Not.

we're on a different track

Kvällen ser ut att erbjuda film och inte så mycket mer. Men det är faktiskt ganska skönt. Även om jag faktiskt mest har tagit det lugnt den senaste tiden så är det lite småskönt att vara ensam. Brukar ju tillbringa större delen av min lediga tid tillsammans med Marcus. Men inte den här helgen. Just nu är mamma mitt sällskap framför Harry Potter and the prisoner from Azkaban. Får se hur länge vi orkar med den. Har en annan film jag tänkte se innan det blir dags för sängen. Måste även hinna läsa lite i sista Harry Potter-boken. Spänningen tätnar, vill jag lova!

Läsarantalet har annars bättrats på en aning under kvällen. Men det är fortfarande katastrofalt lågt. Får väl börja göra som alla andra. Det vill säga, skriva totalt meningslösa kommentarer till folk jag inte ens känner. Allt för att försöka värva nya läsare. Haha, usch. Jag hatar verkligen sånt.

keep your dream

Det pågår ett giganstiskt läsarras i min blogg. Någon kanske skulle vilja tala om varför? Det har rasat ett par hundra procent på fyra-fem dagar och det är ju lite underligt faktiskt. Äh, kanske bara är ett bevis på att bloggen är ointressant, och det innebär att jag inte behöver bry mig ett skit om vad jag skriver. Wonderful!

hold on tight

Inatt ringde Marcus och väckte mig och sa att han hade spytt skitmycket på båten. Han lurar mig alltid, och jag går på det varje gång. Egentligen ville han nog bara säga godnatt. Tackdå.

Middagen igår blev trevlig, men avslagen. Alla var trötta, vilket resulterade i en drink framför let's dance innan gästerna begav sig hemåt. Det var bara trevligt att dom kom, och jag fick jättefina örhängen. Tacktack!

Idag håller vi på och hjälper mormor att flytta. Allt tar ju eviga tider eftersom hon blir arg/ledsen/apstressad varje gång man frågar någonting. Hon är lite uppstressad. Men det kanske man blir om man har byggt huset själv och bott där i över 30 år? Inte vet jag.

Senare i eftermiddag lär jag väl ägna mig åt lite plugg, så har jag det gjort. Det innebär att jag slipper imorgon. Och sent imorgonkväll kommer dessutom Marcus hem! Hoppas verkligen att han har ork och lust att komma hit och sova. Annars får jag väl klara mig någon dag till.

out of my hands

Jag dog nyss när min pappa gick omkring med pannlampa inomhus. Han tänkte att vi kunde spara lite energi genom att ha såna istället för att ha andra lampor tända. Ibland är han faktiskt ganska bright. Tror han iallafall.

Kan inte bestämma mig för om jag ska måla naglarna eller ta en rosa powernap. Det lutar åt det senare.

this is how i feel

Inatt har jag sovit riktigt oroligt. Har vaknat hur många gånger som helst, tusentals känns det som, men det är nog en lätt överdrift. Kanske vaknade jag för att jag kände mig tvungen att titta/känna efter om hockeyspelaren fortfarande låg bredvid mig. Och ja, han låg där varje gång. Jag är världens lyckligaste tjej.
Idag ska han åka med sina hockeyspelande kompisar till Gotland. Det innebär att jag kommer få klara mig utan honom i helgen, och det ska nog faktiskt inte vara några större problem. Det är ju faktiskt bara ett par dagar. Och även om det faktiskt inte brukar gå så lång tid mellan dejterna så ska jag nog överleva.

Nu har jag precis kommit ut ur duschen och ska väl göra mig iordning i lugn och ro. Dessutom ska jag väl hinna äta lite innan Åsa kommer och hämtar mig. Om en timme är det minsann dags för prov i Marknadsföring. Ska bli spännande att se vad Fredrik har hittat på för kluriga frågor idag. För om sanningen ska fram så har man ingen aning om vad det är för galna grejer han har kommit på. Det är det som gör det lite svårt att plugga till hans prov. Men det löser sig nog det med. He loves me.

PS. Jag tror att jag börjar bli sjuk igen. Var inte alls på topp igårkväll. Och nu när inte Marcus ska vara hemma innebär det att jag bara kommer gå och känna efter och dessutom tycka apsynd om mig själv. Stackars min familj.