koh rok



en kul måndag

Igår hade jag världens bästa kväll med Åsa och Johanna. Vi åt burritos, skvallrade, dansade och drack alldeles för mycket vin för en måndag, men det var det absolut värt. Det var väldigt kul att se tjejerna igen! Idag har jag bara tagit det lugnt och läst lite inför seminariet imorgon. 




i'm back

Jaha, då börjar det väl bli dags för en liten update här igen. Thailand var verkligen helt fantastiskt! Snacka om att få mersmak. Jag får lägga in bilder här lite pö om pö. Har inte bilder på datorn än så länge, och bilderna vi tagit med vår nya kamera är ju så himla mycket bättre än mobilbilderna. Hur som helst, något ska jag väl kunna bjuda er på då och då iallafall. Idag har vi varit hemma en vecka och i onsdags åkte jag tillbaka till Jönköping där jag direkt gick på ett seminarie i Business Ethics, kursen som vi läser först parallellt med att vi kommer igång med uppsatsen.
 
Sen jag kom hit har jag och Åsa haft ett par middagar med tillhörande vin, vi har bjudit in våra vänner här i Jönköping till en gemensam födelsedagsfest om ett par veckor (vi fyller ju år dagarna efter varandra) och så har jag städat lite och fyllt upp kyl och frys. Ikväll kommer äntligen Johanna hit också. Hon har varit tillbaka i England en sväng och skrivit tentor men nu är hon äntligen klar med det. Så ikväll blir det catch up för hela slanten.
 
Såklart kan jag ju inte undvika det uppenbara. Om en vecka fyller jag 25 år. Vad hände med tiden? Har väl egentligen inte speciellt mycket åldersnoja. Som tur är är jag ju klar med studierna till sommaren och kan köra igång med livet då på nåt vis. Hade jag fortfarande inte bestämt vad jag vill göra och inte börjat plugga än fast jag blir 25 hade jag nog känt mig mer stressad. Även om det såklart är fritt fram att börja plugga, om man nu ens vill det, när man är äldre än 25 också. Det är ju aldrig för sent. Men ni kanske känner igen den egna stressen man kan få ibland.
 
Är det något ni undrar över med resan, skolan eller vad som helst så får ni väl fråga. Vore kul om ni gav förslag på något jag kan skriva om. Jag klurar jag med så länge, men hoppas att jag får något av er att sätta tänderna i!
 
Pusspuss!