we'll shine together

Idag fyller två av mina bästa vänner 18 respektive 19 år. Sofie och Frida. Såå, grattis! Det här innebär att ikväll blir det party hemma hos Friqan, vilket förmodligen kommer bli riktigt trevligt. Har till och med kirrat en present, och det är faktiskt ganska imponerande. Det är inte helt lätt med presenter. Det är bara att fråga vem som helst. Ska väl snart hoppa in i duschen. Frågan är om jag ska bjuda med mig Marcus eller inte. Vad är smidigast och vilket går fortast? Jag vet utan tvekan svaret.

another stop sign

Dagarna bara flyger iväg och nu är det bara en vecka kvar till vi åker till Kreta. I och för sig har jag hört att det ska bli fint väder här ungefär då, men det bryr jag mig inte så mycket om. För jag och min Marcus får det nog ännu bättre i Grekland. Förra året hade vi iallafall underbart Kreta-väder. Det var galet. Resan var galen i många bemärkelse. Den här gången jag besöker ön ska jag ta det betydligt lugnare.

Jag jobbar och står i. Idag upptäckte jag att man luktar sjukt mycket jäst om händerna när man tagit i en förpackning. Jag brukar tycka det luktar ganska gott. Det innebär ju bakning, och bakning är något jag alltid uppskattar. Men nej, det luktar faktiskt förjävligt.

Jag har ett paket ligger på Speceritjänst och väntar. Men varför får jag ingen avi?

Idag fick jag min första bonuscheck från H&M. Heja mig!

when you're out of control

Det kanske är läge att sluta blogga? Eller innebär att ha en blogg att man måste blogga flera gånger om dagen? Räcker det med att blogga när man faktiskt har något på hjärtat? Själv tycker jag det är både roligt och spännande att se vad folk har för sig om dagarna, men det är väl av ren nyfikenhet. Jag kräver inte att det ska finnas någon speciell tanke bakom det som skrivs, utan nöjer mig med att bara ha lite koll på vad som händer och sker.
Min förhoppning är att det finns fler som ser bloggandet precis som jag. Utan dom skulle nämligen inte min blogg ha överlevt under så pass lång tid. Närmare två och ett halvt år för något så ointressant kanske är värt att fira?

För att komma med någon sorts slutsats kan man väl säga att jag inte ska ge upp som bloggare riktigt än. Nu när höstmörkret närmar sig (okej, det lät drastiskt) och dom tre stora fotbollsligorna drar igång kanske det finns utrymme för lite bloggning. Trots att jag faktiskt är relativt intresserad så är det inte min högsta önskan att bänka mig framför La Liga, Premier Leauge och Serie A så fort jag får tid. Det är inte min största njutning att skåda David Villa, Ruud van Nistelrooy eller Cristiano Ronaldo kicka boll. Så istället för att lägga mig i soffan bredvid min fotbollstokige pojkvän kanske jag bänkar mig framför bloggen lite då och då. Kanske bidrar denna lilla bloggtorka också till en hjärna, ett hjärta och fingrar som bara väntar på att få skriva av sig?

Den som lever får se.

you and me against them all

Winnerbäck igår med Flisan var en riktig höjdare. Finns väl inte så mycket att säga iochförsig, men avslutningen var ju bra och ljuset var häftigt. Annars uppskattade jag Elden, Tvivel och Om du lämnade mig nu lite extra. Hur som helst, ikväll blir det nog utgång, men jag har verkligen noll planering. Så vi får väl se vad som händer. Jag kanske ensam hemma med en vinare. Vi får väl se.

if we all give a little

Förutom att jag fick sova ända tills jag vaknade av mig själv, vid elva, har den här dagen inte varit någon höjdare. Vädret är fruktansvärt dåligt, vilket bidrar till dåligt humör. Dessutom har jag drabbats av vidrig magknip som jag hoppas avtar inom kort. Jag hatar att ha ont i magen! För att aktivera oss åkte jag tillsammans med Marcus mamma och syster in till Katrineholm och fikade. Det var en lagom utflykt. Nu väntar smaskig lasagne innan det bär av hemåt. Vi får väl se var jag sover någonstans inatt. Tror jag ska hjälpa till med förberedelser till KK-joggen imorgonförmiddag. Får väl se hur det blir med den saken.

make your move

Igår släpade Marcus med mig till bion för att se den nya Batman-filmen, The Dark Knight. Eller, han släpade väl inte med mig, jag följde med ganska frivilligt och det är väl inte direkt något jag ångrar. Jag är inget stort fan av action. Det kan jag inte ens påstå. Men filmen var bra faktiskt. Tur att vi ägnade eftermiddagen åt att se Batman Begins, för annars hade det nog varit lite knivigt att hänga med i svängarna. Meen som sagt, filmen var bra och det hade nog till och med varit värt att betala för biljetten.

Hoppas det här vädret håller i sig så att man kan titta när grabbarna möter IFK Eskilstuna utan att sitta med uppfällt paraply.

i love when you love me

Idag är sista arbetsdagen i det här ganska tuffa arbetsblocket jag har haft. Det känns faktiskt bra. 15-22 idag och sen är jag ledig till på tisdag då jag ska jobba samma pass, och sedan vara ledig en hel vecka. Det är inte så pjåkigt faktiskt. Hoppas det blir fint väder, för då är det jag som ska leva och bo ute i solen. Blir det dåligt väder blir det sova bort dagarna som gäller. Känns bra att jag har flera alternativ faktiskt.

Nu är det mindre än en månad kvar till Kreta, och jag undrar om jag inte längtar ihjäl mig snart.