31/7 - 09

Oj. Iallafall två stycken som aktivt tar sig lite tid och funderar över mitt bloggande. Spännande! Dock känns det inte så himla motiverande att fortsätta när man ser att man har haft 8 besökare dom senaste dagarna. Fast jaaa, vem läser en blogg som ingen skriver i? Det kanske skulle till en ändring?

Jag har väl egentligen aldrig bloggat extremt mycket. Kanske vissa dagar när gymnasieuppgifterna stod mig ända upp i halsen och att blogga en stund var ett bra sätt att slippa tänka på skiten. Utan krav, måsten, undanflykter och något på hjärtat blir det inte mycket till blogg. Men om man skulle ta och anstränga sig lite kanske?

Imorgon ska jag träffa många goda vänner över lite vin hemma hos Emma som kommer hem från England en sväng. I och för sig har hon väl knappt varit i London något, eftersom hon har varit på kryssning i Grekland. Men hur som helst kommer hon hem och det ska såklart firas. Dessutom är det ju Augustibasaren i Vingåker och där tänkte vi landa framåt kvällen. Det ska bli riktigt roligt!

Jag blir helt enkelt tvungen att återkomma imorgon, eller senare ikväll. Det här var ju skoj!
Nu ska jag kramas lite med Marcus. Han har varit i landets södra delar med sin familj sen i måndags. Och idag är det fredag. Så länge har vi bara varit i från varandra ett par gånger tidigare. Kanske pinsamt. Men jag bryr mig inte.