once upon a time

Sista bloggförfattandet på ett tag. Imorgon bär det av mot norr och det ska bli underbart kul! Har inte tid att skriva så mycket, för jag vill hinna pussa så mycket som möjligt på min baby innan jag åker. Han är för övrigt väldigt lycklig nu när Sverige slog Kanada i JVM. Kul då.

Gaaaah, jag är nästan i extas! 08.00 bär det av!

under pressure

Jag läste i någons blogg häromdagen att H&M:s vårkollektion är helt fantastisk, och jaaa, det är den verkligen. Tack för att jag fyller år snart. Dock verkar inte allt finnas både på nätet och katalogen. Äh, jag styr upp det där när jag kommer hem från Sälen. Gaaah, det är bara en dag kvar! Fan så skoj det blir! Älskar sällskap i världsklass!

i'm fooled by something inside my head

Begravningen är överstökad och egentligen är jag rätt nöjd med mig själv. Fast lite larvig är jag allt. Jag får skylla på att jag är för snorig för att gråta ut ordentligt, men det är inte riktigt sant. Jag är för stolt. Det är väl bara att erkänna. Men jag var duktigare än jag trodde. Jag grät och grät, och däremellan snorade jag som aldrig förr. Och jag hade faktiskt en näsduk. Men ja, på det stora hela gick det bra. Men fan, jag saknar min farfar. Snällare människa har inte funnits på denna jord. Och ja, jag saknar hans larviga skämt.

Haha, tror aldrig jag har skrivit något sämre än det där. Allt var en enda röra. Men vad ska man göra när känslorna svämmar över? Nu ska jag bara ta det lugnt och vänta på Marcus. Kanske pallrar mig iväg och tittar på hans match. Den som lever får se, som det så vackert heter.

so give me what i know is mine

Haha, nu har jag för första gången blivit kallad för toffel! Men i samma veva blev jag ursäktad och fick ett godkännande att toffla, så tackdå. Bara för att jag vill gulla lite med Marcus i en och en halv dag innan det bär av. Gaaah, jag älskar Sälen redan! Och vilket gäng sen! Totalt oslagbart!

Nej, sängen kallar. Begravning imorgon. Jag ska orka.

we've got a world of our own

Sälen närmar sig med stormsteg! Och det ska bli otroligt både roligt och skönt att komma iväg. Dock kommer jag sakna Marcus apmycket, men det får gå. Mitt största problem just nu är att jag knappt kommer hinna träffa honom mer fram till jag åker. Gaaah, måste styra upp det!

Idag har vi fullbordat vårt Tusenbröder-maraton. Marcus såg inte hela, så jag får väl tvinga ner honom framför tv:n för att se slutet någon gång kanske. Man kan inte se en serie på typ 12 timmar och missa sista halvtimmen. Det får jag övertyga honom om.

Idag har jag tränat, imorgon är det begravning, lördagen består väl av packning och städning av bilen, typ. PÅ SÖNDAG ÅKER VI!

and you'll stay

Nej, om jag skulle ta och sätta på mig träningskläderna kanske? Om en halvtimme är det träning. Två underbara(?) timmar i hela Duveholmshallen med mitt favoritlag. Kan inte bli bättre. Marcus får ligga och sova så länge. Tror han är rätt så nöjd med att inte ha någon som tjatar på att han ska vakna fem gånger i minuten. Jag får pussa på honom när jag kommer hem istället.

here's to the future

Har inte mycket på hjärtat nu alltså. Blogglädjen verkar ha försvunnit i samma takt som min mage fullkomligt översvämmas av julmat. Men om ett par dagar ska väl det problemet ha åtgärdats när magen återställs med lite gamla hederliga makaroner.

Igårkväll hade jag verkligen jätteroligt. Speciellt hemma hos Amanda. Alltid roligt med nytt folk, och jag är alltid på topp när det finns Singstar. Jag sjöng sämre än någonsin, på grund av den pågående förkylningen, men det var ändå fruktansvärt roligt. Så jag hängde, i princip, hela kvällen med grabbarna framför tv:n i Amandas gigantiska säng. Wonderful! Sen bar det av mot Safiren där jag träffade typ alla man kan önska sig. Haha. Det var jätteroligt och jag hittade, som vanligt, Frida i folkhavet. Vi dansade och sjöng som aldrig förr och skrattade högst av alla besökare åt örhänget som gick sönder... Haha! 19.50 kr på H&M. Jag dööör!

Vaknade upp med en lite smått sliten Marcus vid lunchtid och sen bar det av till mormor för att bättre på vikten lite. Såhär mätt har jag inte varit på länge. Kommer nog vara mätt i flera dagar. (Antar dock att jag kommer bli lite småhungrig om några timmar. Det är så jag funkar.)

Nu ska jag slänga mig i soffan med Idol 2007, julklappen ingen fick.
- Sara, fick du Idol-dvd:n igår? (Detta var igår, dvs dagen efter julafton.)
- Nope.
- Fick Malin den?
- Nope
- Nähe, då har jag väl glömt den i någon låda...

in this moment i will stay forever more

Nu har jag myst klart för tillfället. När Marcus kom började vi med en dokumentär om Astrid Lindgren och sen fortsatte vi med hela Barnen i Bullerbyn. Han sov ett tag, men jag var stenhård. Är det maraton så är det. Nu har han åkt hem, och det börjar väl bli dags för mig att hoppa in i duschen och sedan fortsätta med case göra-sig-iordning.

Känner att det här blir en bra kväll!

do they know it's christmastime at all?

Imorgon kommer min baby hit. Mys hela dagen med Barnen i Bullerbyn och liknande. Det blir perfect. Sen blir det fetaste festandet med start hemma hos Amanda. Sen bär det vidare till Safiren. Ingenting kan gå fel!

he said goodbye in november

Nu känns det som att den här julaftonen är på upphällningen. Jag är störmätt efter att precis har avslutat en fika. Jag gjorde mjuk pepparkaka igår som faktiskt blev riktigt god. Jag är ju ingen stjärnbakare precis, men den här gången tar jag iallafall åt mig lite ära. Julklapparna är öppnade och jag blev nöjd. Vad ska man förvänta sig när man inte önskat sig någonting och dessutom varit med och valt i princip allt. En överraskning blev dock Mamma Mia med the London Cast i Globen. Det var rätt oväntat, vilket gjorde att jag blev både nöjd och glad. Annars blev jag såklart nöjd med Queen Rock Montreal & Live Aid. Love it! Queen och Freddie i mitt hjärta! Imorgon kan jag tänka mig att krypa upp i soffan och ha Barnen i Bullerbyn-maraton. Dessutom ska jag beställa Bröderna Lejonhjärta. Sådäså.

Annara har jag mest fått underkläder. Det var jag i behov av, och nu ska jag nog prova och se så att allt passar. Annars får jag väl skänka bort det till väl behövande. Gud vad snäll jag är.

the stars are brightly shining

Under tiden jag gjorde mig iordning hann tomten komma med ett paket till mig. Det var min H&M-beställning han lyckats få tag i. Den vita, söta spetsklänningen från vårkollektionen är asfin och jag är väldigt nöjd med att jag beställde den! Sådäså! :) Den ska jag verkligen slita ut!

Om en timme kommer mormor. Det är galet hur mycket jag ska äta! Så säger jag varje år, och det slutar alltid med att jag är proppmätt efter sillen. Vad gör jag för fel?!

And so this is christmas

Ja, då var den redan här, Julafton. Lite julstämning infinner sig iallafall och jag ska snart bege mig in i duschen. Men först lite frukost kanske? Vi får se i vilken ordning det blir.

God Jul allihop!

all i want for christmas is you

Annars har den här dagen inneburit en förfärlig väckning (Fan så arg jag blev), lite bakning och julklappshandling med lillebror. Nu känner jag mig rätt nöjd och tänkte lägga mig i soffan och titta på film. Men jag kan aldrig bestämma mig för vilken jag vill se, så jag tar alltid någon jag redan sett hundra gånger.

cry me a river

Jag blev nyss fruktansvärt upprörd, arg och ledsen. Jag satt och läste dödsannonserna i Svenska Dagbladet. Ja, jag gör sånt. Dödsannonser, folk som har gift sig och hus/lägenheter till salu. Sånt läser jag. Haha. Nåväl, åter till dödsannonserna jag reagerade kraftigt på. Tilda, tre år och hennes mormor har dött. Samma dag, så det är förmodligen en bilolycka eller liknande. Och Tildas mamma hade satt in en jättestor fin dödsannons med datum för begravning och allt. Ja, jag satt och grinade när jag läste den. Och jag reagerade faktiskt lite på att inte pappan stod med i annonsen. Men det fick jag snabbt ett svar på, eftersom han hade satt in en egen annons för lilla Tilda, där hans släkt stod med, och givetvis pappans nya tjej.

Det som egentligen är upprörande är att mamman har styrt upp begravning och grejer. 18 januari i den och den kyrkan med minnesstund efter och grejer. Wonderful. Pappan däremot, har tydligen inget med begravningen att göra, utan han har kirrat en egen minnesstund ett helt annat datum.

Gah, det var svårt att förklara. Men fan, om ens dotter har dött kanske man kan bete sig som vuxna människor?! Eller det kanske är det folk inte kan. Jag blir så himla sur. Väx upp! Och om det är för en enda saks skull man kan vara sams och göra något tillsammans är det väl om ens gemensamma barn dör? Jag blir galen.

nothing compares to you

För alla som tror att jag går omkring och tjurar på Marcus hela dagarna vill jag bara berätta att så inte är fallet. Kanske är jag bara kär och galen? En sak är iallafall säker och det är att såhär underbart nykär vill jag vara hela tiden och varje dag. Det finns inget bättre! Eller ja, det blir ju bara bra och så ifall han kan tänka sig vara lite kär i mig också. Och just för tillfället tror jag han kan tänka sig det faktiskt. Det verkar så. (Ja, han tankade Marie Picassos album på eftermiddagen.) Söto.

Idag har vi bara myst framför tv:n hela dagen, bortsett från mitt tjuriga moment imorse. Med hjälp av ett antal julfilmer förstökte vi skapa lite julstämning i våra sinnen. Det gick väl sådär.

good morning sunshine

Nu är jag sur för att Marcus vill sova, och han är sur för att jag säger att han inte får. Annars är vi rätt nöjda med varandra idag. Tror jag.

this is not me

Nej, nu har jag tjurat hela dagen. Sluttjurat!

Puss!

you make me feel

Nu fick han för sig att han skulle duscha också. Trött jag blir. Okej, jag lämnade faktiskt honom för duschen imorse/förmiddags. Men vafan, han sov ju faktiskt. Han märkte inte ens att jag gick. Nu tänker jag minsann tjura lite. Rätt åt honom. Mohaha.

sometimes you can't make it

Jag fick till slut upp honom ur sängen, men det tog sin tid. Jag har bett honom lova att jag ska somna först ikväll, men det vill han inte. Inte speciellt snällt, tycker jag. Dessutom bad jag honom vara snäll mot mig hela dagen, men det sprack ganska omgående. Det är, med andra ord, synd om mig idag.

let the best man win

Nu är jag tjurig. Jag tyckte att vi kunde vara vakna nu, för jag blev jättepigg. Han sa att jag kunde gå upp och titta på film med min bror så han kunde sova mer. Och vad gör man inte? Hmf.



När jag väl sitter där i soffan med Malin och Erik hör jag mig själv säga: Kan du sänka lite, Marcus ligger och sover.
Haha, fan så besviken jag blev på mig själv. Jag är snäll.

hold on

Jaa, han är jättefin när han sover. Jag, däremot, kan inte sova när han titt som tätt snarkar mig i örat. Därför sitter jag här nu. Om jag skulle ta och vara en riktig mardröm och väcka honom kanske? Nej, jag går in och pussas istället.

love is not a victory march

Om inte Peter Johansson var typ 15 år äldre än jag och gift, och jag inte var halvt (eller ja helt, eller nåt) upptagen skulle jag ta honom på stört! I adooore! Vilken underbar människa! Och så sjunger han så jag bara smälter. Maaah, ge mig!

Marcus kommer snart hit och sover med mig. Och det är mer än tillräckligt. Ja, jag är lyckligast på jorden.

friendship never ends

Haha, ärligt talat. Jag ligger i soffan och är orimligt lycklig. Fan, jag älskar att Spice Girls finns, eller åtminstone fanns, i mitt liv. Underbart! Mycket Girl Power i Sälen hörde vi. Love it!

so easy to wave goodbye

Soffan blev great, och den är skön! Perfekt, säger jag. Nu har jag precis smällt i mig en hamburgare och sitter som mest och väntar på att få inviga min underbara tv-kväll. Spice Girls och Peter Johansson ska det bli. I like. Nu lyssnar jag på Ping Pong Song - Rebekah Warren. Älskar verkligen den låten. Den utstrålar positivitet till max! Precis samma känslor som jag går och har inom mig hela dagarna. Gaaah, vad jag älskar att vara nykär! Det borde man vara hela tiden.

Glöm nu inte Peter Johansson på ettan 21.00!

you're my wonderwall

Det blev en riktig knasfika för mig och Sötfia. Mamma ringde och talade om att eftersom hon och pappa skulle åka till Norrköping och hämta nya soffan var jag tvungen att komma hem typ NU för att det skulle komma nån av manligt kön och köpa den gamla skinnsoffan. (Gah, vilken lång mening. Haha!) Så jag och Fia var inte sämre än att vi satte i oss vår morotskaka (fuck så gott det är) på fem röda och begav oss hemåt. Som tur var kom mamma ner med bilen så vi slapp gå. Det var ju himla vänligt. Väl hemma så dröjde det cirka 40 minuter innan köparen kom. Vi hade med andra ord stressat i onödan. Men vad gör man inte? Vi tittade helt enkelt på REA och kom överens om att maskindans minsann inte alls är någon sport.

Nu sitter jag här ensam och lyssnar på Aaron Carter. Haha, älskar. Sånt som händer när man har random (nu har jag lagt till och tagit bort e i slutet av ordet 25 gånger och nej, jag vet fan inte hur det stavas!) i Itunes.

Hoppas fan att soffan är lika skön som jag minns den. Divanen är min ikväll!

i don't have a future

-Men, vi kan väl inte bara lämna honom här?!
-Joodå, om vi snabbar oss.

Haha, så himla sjukt och asroligt.

Jag fattar inte dom här maraton-bloggarna som bloggar ett tiotal gånger varje dag och dessutom tar upp intressanta saker varje gång. Det är en stressande faktor. Jag kommer inte ens på en intressant sak varje dag. Gosh.

can we bring yesterday back around?

Den här förmiddagen har gått en aning i Lars Winnerbäcks tecken. Inte mig emot. Det var längesen.

Ser fram emot en trevlig eftermiddag med mys och fika tillsammans med Fia. Ska bli riktigt roligt faktiskt.
Annars innebär den här dagen att jag inte kommer få träffa min raring alls. Det innebär dessutom att jag får sova ensam för tredje natten i rad. Gah, det är inte lätt det här. Haha.

I skuggan av din stolthet ska jag resa mig och gå

love is in the air

MAAAAAAAAH! Ikväll är det någon sorts dokumentär om Peter Johansson. JAG ÄLSKAR DEN MÄNNISKAN! Klockan 21 på SVT1. Har man inget otroligt jävla viktigt för sig då så tycker jag att man ska se det. Ni kommer också älska honom. Jag looovar.

when the sun shine we'll shine together

Har precis kommit hem från Åsa och planeringen inför den kommande Sälenveckan. Gaaah, vi kommer få sjuuuukt roligt! Jag längtar längtar längtaaar! Många sjuka diskussioner uppstod och jag kan lova att fler diskussioner och citat kommer uppstå under resans gång. Jag är verkligen belönad med världens bästa vänner.

"Fråga Maria hur hon vill ha det då!"
"Hur brukar Marias vänner göra?"
"Vi kan väl ha en spårarigloo istället för spårarsoffan?!"
"Det finns ju inga garantier för att man sover hemma alla nätter.."
"Men om man hittar en kille att gå hem med måste man presentera honom för samtliga först! Han måste ju godkännas."
"JAG VILL INTE HA NÅN JÄVLA KRETA RE-UNION!"

we'll be the same tomorrow

Ärligt talat, varför har jag en överfull garderob? Framför allt, varför finns det ingenting i den där garderoben som jag trivs i?! Jag blir galen. Det är dags för en fet shoppingtur. Men med vilka pengar då? Fan alltså. Nu är jag upprörd.

will tomorrow be the same?

Mina mysfrukostar blir ju helt förstörda av att jag vaknar fem i tolv. Varför kan inte jag vakna vid 9 och vara utvilad? Gud så skönt det vore. Som jag håller på sover man ju bort halva dagen. Och det finns definitivt inte utrymme för några mysfrukostar. När jag vaknade stod det dessutom ett pepparkakshus på bardisken. Hmm, vad kan det komma ifrån? Antar att det kommer redas ut under dagen.

Nu ska jag byta ut den här rosa morgonrocken mot något lite mer klädaktigt sen ska jag försöka få i mig något att äta. Helst ska det ske innan Marcus kommer, och det borde vara om typ en kvart. Heja mig!

smile like you mean it

Sådär, nu var lillebrors julklapp kirrad. Den 27 januari (jaaaa, det är min födelsedag!) bär det av till Linköping för att se Disney on Ice. Det har han önskat sig, och han kommer älska mig. Annars är ju en fundering varför det ska vara så himla svårt med julklappar. Man får ju ont i magen bara man tänker på det. Och när man redan är sjuk innebär det såklart ännu större problem. Men det löser sig väl.

Har dessutom spikat datum för den kombinerade inflyttnings- och födelsedagsfesten. Ta det lugnt, inbjudningar anländer så småningom till väl utvalda. Haha.  :)

Imorgon ska jag sova lääänge, sen äta en mysfrukost med mig själv och fira att jullovet har anlänt. Sen kommer Marcus och då ska jag mysa ännu mer. :) Har dessutom hört ryktesvägen att det är Sälenplanering på kvällen. Varför är jag inte bjuden?!

but the secret is still my own

Förut hade jag en jättebra tanke jag tänkte att jag skulle skriva ner i min kära blogga, men så viktigt var det tydligen inte för den tanken försvann lika snabbt som den kom.

Igår blev familjen glad när vi fick lite nytta av Marcus. Haha. Han styrde upp vårt Internet lite. Tack för det. Så nu ska jag utforska Andra Avenyns hemsida lite. Haha. Den fungerade inte förut. Har varit lite upprörd över det.

Annars har Marcus nästan knuffat ner mig från sängen ett antal gånger inatt. Jag blev lite tjurig. Sådäså.

i'm old enough to face the dawn

Det går inte ens att sätta ord på hur tråkigt det är när han åker. Och ju oftare vi ses, desto fler hejdå blir det. Totalt värdelöst. Nu är han där igen. I den där förbannade ishallen. Haha.

Själv tänkte jag slänga mig i soffan med en film. Inte mer än rätt.


she's so high

Snart blir jag lika hög på Alvedon och liknande som jag var när jag hade ont i knät. Intressant.

Funderade även över att det är lite spännande när smärtan går över. Då kommer man inte riktigt ihåg hur det kändes. Man vet bara att det gjorde förbannat ont. Men man skulle aldrig kunna beskriva hur det kändes. Men fan så jag lider med människor som gör illa knäna. Jag blundar när jag ser sånt på tv. Haha.

Puss.

someone's watching over me

För ungefär en kvart sen blev jag väckt. Jag blev väckt av ett uppskattat samtal från mitt älskade Järngäng som undrade hur det var med mig och påminde mig om att det är mindre än två veckor kvar till Säleeeen! Maaah, vad skoj vi ska ha! Det är ju det här med den andra bilen som är på tapeten. Nu har det löst sig, och det återstår bara att bestämma om det blir den lite billigare lånade bilen, eller den lite dyrare hyrda bilen. Just nu lutar det åt det dyra alternativet. Vi har nu insett hur mycket packning vi kommer ha med oss och vi vill ju helst kunna ta med alla väskor upp. Jobbigt att få lämna grejer hemma kanske.

i'll never let go

Nu har jag tittat på Titanic. Då och då är det som att hela ens värld rasar samman och det gör fan jävligt ont i hela kroppen. Underbar film. Ett litet minus är att den är så himla lång. Men det är det värt. Jag älskar slutet. Dessutom var jag lite nostalgisk (mycket nostalgi idag) och tittade på Celine Dions musikvideo. Kommer fan ihåg när den vann tre veckor i rad på Voxpop. Haha. Det var tider det.

Ingen skola imorgon. Får se om jag återfår någon sorts styrka och orkar pallra mig dit på tisdag eller onsdag. Det får tiden utvisa. Har lite svårt att äta också. Kan ju inte svälja. Halsjävel.

the time of my life

Gaaaaaah! Nu har jag suttit och tittat på sommarbilder hur länge som helst. Underbara festbilder som gör mig fruktansvärt nostalgisk. Underbara människor som jag aldrig någonsin skulle kunna vara utan. Och mitt i alla känslor kom jag fram till att vi fan ska ta studenten! Ibland glömmer man liksom bort det. Och jag vet knappt om jag ska skratta eller gråta. Det är den där jävla framtiden som spökar. Varför börjar det bli dags att bestämma sig? Kan man inte bara få leva i det underbara nuet? Dock är jag lyckligast på jorden, för även om jag letade jorden runt skulle jag inte hitta några bättre studentpartners än dom jag kommer få. Järngänget kommer aldrig glömmas. Vi har upplevt så mååånga underbara stunder tillsammans, och under den kommande våren kommer det skapas fler! Låt aldrig den här tiden ta slut! Jag behöver den! Varför är det så att när man känner sig som mest trygg ska hela ens tillvaro rasa samman och alla ska bege sig åt olika håll? Det är så himla typiskt. Vi kommer inte bo i samma städer, kanske inte ens i samma länder eller världsdelar. Och vi kommer deifinitivt inte ses varje dag. DET GÖR MIG GALEN!

i do believe that you're the one

För det första är jag helt kär i This Moment, Marie Picassos låt. Jag kommer aldrig lyssna sönder den. Sånt vet man direkt.

För det andra är jag kär i Marcus också. Han var här och tog hand om mig igår och inatt. Det tackar jag för. Jag kände mig inte ens sjuk när han var här. Förutom min förbannade hals. Nu har han åkt till sin dumma ishall.

And I need you to know I'll never let go

this moment will last

Snart kommer Marcus. Det är bra. Han ska få tycka riktigt synd om mig. Hoppas bara att inte han också blir sjuk.

Nu ska jag titta på skidskytte. Tjing!


don't cry for pain

Jag har så fruktansvärt jävla aaaasont i halsen. Det är så att jag vill gråta varje gång jag sväljer. Äta? Glöm det! Och givetvis är min salivproduktion större än någonsin. Är det meningen? Fan, det här är ett helvete.

Det var allt för nu.

PS. Jag har ont i örat också.


and about mistakes, i've made a few

Åkte på att köra Cilla, Ellen och Sanna mellan kvällens festplatser. Inte mig emot. Dom är söta, och hade gjort samma sak för mig. Sådäså.

Har fortfarande rackarns ont i halsen. Men imorgon kommer min baby, så då ska jag krya på mig lite. Nu, däremot, ska jag lägga mig till rätta i soffan, äta så mycket chips jag orkar, och titta på film. Älskar't.

tears in heaven

Idag är dödsannonsen i tidningen. Jag saknar honom. Även om han inte alls varit sig själv det senaste halvåret så saknar jag honom så himla mycket. Och varför är jag för stolt/larvig som inte gråter när andra ser?! Jag tillåter mig knappt att gråta när jag är ensam.
Ända sen jag var liten har farfar varit en av mina farvoritpersoner på jorden. Det finns inte många som slår honom inte. Och fast du led så var det sista som kom från dina läppar ett skämt. Som du har skojat med oss, farfar. Jag älskar dig. Det har jag sagt alldeles för sällan...

farfar

i'd give up forever to touch you

Efter små samtal med mamma och Cilla blev det bestämt att jag helt enkelt stannar hemma idag. Vad ska jag egentligen göra på Marknadsföringen? Jo, skriva klart dom där begreppen, men vafan. Kan göra det på måndag istället. Sen är det bara Matte kvar, och vi ska få tillbaka proven, vara glada över att vi fick godkänt och sen börja på nåt nytt skit, som jag ändå inte kommer fatta ett piss av.

Jag hatar att ha ont i halsen! Dock älskar jag att vara hes. När jag var liten och Mikaela var en stoooor del av mitt liv och min allra bästa vän (SAKNAR!) kom vi ibland överens om att vi skulle skrika tills vi blev hesa. Och det lyckades faktiskt lite då och då. Nu blev jag dessutom lite nostalgisk och kommer med glädje ihåg när vi skulle sova i hennes lekstuga. Vi var kanske 10 år eller något och det var fruuuktansvärt varmt i den där jävla lekstugan, så vi knallade ut i pyjamas och dansade regndans på gatan. Haha. Klockan var väl 2 eller något, så det var ju ingen som passerade. Men fan, regndans? Haha. Skulle kunna skriva en miljon rader om hur mycket roligt vi har haft tillsammans. Det kanske jag tar mig tid och gör en annan dag. Who knows?


don't leave me

En ny dag med ett tjurigt uppvaknande är här. Eller ja, när jag vaknade första gången låg ju Marcus bredvid, så då var jag väl rätt glad. Men nuuuu. Jag blir galen! För det första har jag sagt halva natten att jag är täppt i näsan, och visst det är jag fortfarande. Lite. Men när jag somnat om efter att ha tvingat iväg Marcus till skolan vaknar jag upp några timmar senare med fetingont i halsen. Jag orkar inte!

När jag deppat klart och bestämt mig för att ändå gå till skolan och därför hoppa in i duschen så uppstår samma problem som igår. Det kommer ju förfan vatten både från kranen som gör att det kommer uppifrån (HAHA, hur fan förklarar man?!) OCH det vanliga duschmunstycket. Jag blir galen. Dags att ta hit nån sorts duschkille som kan fixa det där. Så jag dunkade helt enkelt på radion och nu sätter jag mig i badkaret och duschar istället. Och det blir väl nice. Var längesen.

Tjaa!

i wanna be a part of it

Förut, i den lilla skolutvärderingen, glömde jag nämna att jag fick G på matteprovet! Wonderful!

Nu sitter jag och väntar på mat. Tror snart jag svälter ihjäl. Rastlös är jag också. Det är inte lätt när det är svårt.

Har under eftermiddagen lyckats köpa en ny klänning till begravningen. Så nu behöver jag inte fundera mer över den. Inte av den anledningen iallafall.

Ännu ett blogginlägg i punktform. I like it.

CillaCillaCillaCillaCillaCillaCilla! <3

it can only get better

Lyckan är gjord. Fick sluta betydligt tidigare än vad schemat visade. Det är därför jag gillar dom sista dagarna innan jullovet är här. Fick dessutom reda på att jag (och, i princip, alla andra) fick MVG i Filosofi. I like. Lutar detssutom åt samma betyg i Religion. Den kursen är dock inte slut förrän till våren. Gaaah, STUDENTEN!
Berättade för Dag om min farfar. Ska göra provet på måndag istället, vilket innebär att jag har hela helgen på mig att lära mig det där och kirra högsta betyget. Det skulle verkligen sitta riktigt bra. Det är ju bara att visa karl'n att jag faktiskt kan. Så svårt kan det ju inte vara. Annars har jag haft dunderhuvudvärk hela dagen. Det är ju inget att hurra över direkt.

Klockan två ska jag ta igen det jag missade imorse. Mamma kommer snart och hämtar upp mig och sen bär det av mot aulan där Tallås och Söder har Lucia. Jag älskar verkligen det. :) Det är det finaste som finns. En anledning till att man skulle vilja gå på Tallås hela livet. Många andra faktorer talar dock emot detta. Haha. Tacka fan för att man slipper vara 15 hela livet. Det är ju faktiskt ingen höjdare.

Efter Lucian ska vi åka och titta på/säga hejdå till farfar. Känns bra att ha gjort det innan begravningen, som för övrigt är 28 december. Dom första tårarna föll när jag pratade med Dag. Känns som det kan bli fler den här eftermiddagen. Dom måste ju ut någon gång.

Ikväll kommer Marcus. Love it.

Om man skulle ta och hälla i sig en liter vatten kanske? Dö huvudvärk!

i will hold my head up high

På mina sömnvanor har det verkligen börjat märkas att terminen är på väg mot sitt slut. Varför är det alltid såhär lagom till både jullov och sommarlov? Min kropp verkar inte palla en hel termin, så den stänger av när det är sisodär 3-4 veckor kvar. Ständiga försovningar, ingen frukost, apmycket stress och missade lektioner och dagar. Så himla typiskt mig. Dessutom var jag givetvis tvungen att försova mig på årets mysigaste dag, Lucia. Meen, jag överlever nog ändå. Har ju, trots allt, redan sett en jättefin Luciatablå i år. Och istället för att stressa som en galen gris beslöt jag mig för att hoppa Luciafirandet i Duveholmshallen idag.

Nu har jag precis kommit ut ur duschen. Sitter mest och irriterar mig på att det droppar om håret och att jag vet att det kommer hinna bli kväll innan det torkar om jag inte gör något åt det. Nu ska jag gå och göra en riktig mysfrukost och krypa upp i soffan. På tok för längesen.


let me keep you

Idag hade vi nån sorts entreprenörsdag i skolan. Var väl ingen direkt höjdare. Jag polade dock ihop med tre sköna personer från Nyköping på seminariet, vilket ledde till att vi vann en tävling. Vi blev verkligen jätteglada över våra nyckelband. Haha. :)

Dagen fortsatte med att jag gjorde min allra sista uppgift i Engelska B. Skönt att ha det överstökat. Sen kom Marcus. Vi fortsatte mitt Tusenbröder-maraton, och jag tror att jag ska tvinga honom att se hela säsong 2 dom kommande dagarna.

Dessutom har jag hunnit med julbord/upptakt med mitt underbara lag. Trodde jag skulle dö när tränarstaben kommer in och har luciatåg. Men dom var både söta och duktiga. Vi är stolta. Bilder dyker nog upp i diverse bilddagböcker inom en snar framtid. Dessutom fick vi se Miss Fatty till riktig musik. Ryktet säger att detta inom kort kommer finnas på youtube. Haha, jag dööör.

Imorgon är det, för första gången på väldigt länge känns det som, dags för en full skoldag. Hoppas hela Järngänget är på plats. Det blir så himla mycket roligare då. Fast fan, Ellen och Åsa har väl UF-mässa hela dagen, när jag tänker efter. Så jag får väl klara med mig Cilla och Emelie. Men det är inte fy skam det heller. På eftermiddagen antar jag att jag ska plugga ekonomi. Jag har faktiskt inget val. Betygsavgörande prov på fredag, och VARFÖR har jag inte tagit tag i saken tidigare? Men det löser sig. Det gör det alltid.

Time for bed.

i think i'm falling in love

Körde precis Marcus till träningen. Vad fan är 21 för jävla träningstid? Haha. Gör väl i och för sig inte mig något att han kunde och ville vara här hela eftermiddagen. Men ändå. Trött jag blir.

- När jag ska gifta mig och killen friar ska han minsann inte fråga om han får bo hos mig!
- Får jag sova hos dig då?
- Äh, han ska väl fråga om jag vill gifta mig med honom såklart.
Haha. Var inte lika roligt att skriva det som att säga det. Men det var skoj.

Ska fortsätta mitt Tusenbröder-maraton nu. Det var bra att Marcus också gillade det. Vi hann iallafall med två avsnitt medan han var här.

it's written in the sky

Storbloggarn idag. Har inget viktigt på hjärtat. Tog ett ytterst bra beslut om att lägga mig till rätta i soffan och ha Tusenbröder-maraton. Gaaah, alldeles för längesen. Älskar't.

Ska se till att plugga lite ekonomi också. Det fixar sig.

i found myself today

Det blev ingen skola, kan jag säga. Fick reda på att filosofin är inställd och jag tänker minsann inte pallra mig dit bara för att ha spanska när inte ens Cilla är där. Kalla mig lat. Äh. Nya tag imorgon. Då har alla ekonomerna nån entrepenörsdag eller nåt. Inga lektioner, så det blir väl trevligt. Dessutom upptakt med laget på kvällen med julbord och grejer. Blir mys.

Dagens eftermiddag blir nog också mys. Inget kan gå fel.

Filmtime nu!

how do i get you alone?

Om jag istället för att sitta här och bara se allmänt äcklig ut och vara nostalgisk genom att läsa igenom månader av inlägg i min egen blogg kanske jag skulle hoppa in i duschen? Datorn finns ju faktiskt kvar om en kvart också. Att jag inte tänkte den tanken när jag satte mig här från första början. Eller fan, duscha, kolla film, äta mat och sen bege sig till skolan. Sounds perfect.

talk to me like lovers do

Nej, inte hann vi hämta körkortet heller. Haha, jag älskar min familj.

Nu kommer Marcus. Love it.

i need you, i want you

Tror jag börjar bli sjuk. Har ont i örat. Får hoppas det går över snart. Det är nämligen ingen höjdare.

Marcus var här förut. Det var great.

Nu ska jag hämta mitt körkort. Ja, jag är lite seg i starten.

Hatar blogginlägg i punktform. Men attans, så snabbt det går att skriva dom.

Puss!

life has just begun

Nu är min lille farfar död. Han har det bra nu, det vet jag. Blev bara lite uppstressad när jag kom på att det innebär att det snart blir begravning. Men det går nog finfint.





Jag känner att det blir mycket upp och ner i det här inlägget, eftersom jag inte suttit vid datorn sen i lördagsmorse. I lördags var det fotboll som gällde och kingar som vi är vann vi DM. :) Gaaah, vi var skitbra, i princip, hela dagen. Jag älskar laget. Snacka om att vi var överlägsna i finalen. Så ska det vara. Ord och inga visor.

Resten av helgen har jag bara myst runt med Marcus. Det vill jag varje dag! Sådäså.

just touch my cheek before you leave

Maaaah, glädjetjut och glädjetårar när Marie vann Idol igår! Jag fick visa Järngänget hur sentimental jag faktiskt är. Dock joinade Ellen mina tårar, så jag slapp skämmas. Haha. Allra mest grinade vi tillsammans med Maries söta pappa. All kärlek till honom. Dessutom grät jag som en barnunge när Amanda sjöng Suspicious Minds. Fick jag välja två låtar att lyssna på resten av livet skulle det bli den och Bohemian Rhapsody.

Nu ska jag snart hoppa in i bilen och bege mig mot Duveholmshallen. Där ska hela dagen tillbringas tillsammans med mitt älskade lag och DM ska liras för hela slanten. Gaaah, det ska bli skitskoj. Nu ska jag åka och köpa bananer.

Det var allt.

just call me angel

Min lille farfar. Jag tänker på dig, men vet inte om jag vågar hälsa på. Jag gillar inte sånt. Hoppas det får gå precis i din takt, varken för fort eller för långsamt. För fort kan det i och för sig kanske inte gå. Men jag vet hur du är nu. Du skojar in i det sista. Alla älskar dig för det. Det vet jag.

Idolmys väntar. DM imorgon och sen enbart mys resten av helgen. Jag gillar't.

leave me

Jag måste lida av den vidrigaste PMS:en denna värld någonsin skådat. Och om det inte är det som pågår i kroppen så är det något annat, men jag kan fan inte begripa vad. Men något fel är det ju uppenbarligen, för så här brukar jag faktiskt inte bete mig. Min ständiga hunger har dessutom upphört av någon underlig anledning. Fan, jag gillar inte det här. Vem du än är, ge mig tillbaka Sara och hennes goda humör. För såhär kan vi inte ha det.


i'm not at perfect person

Efter att ha fått beklaga mig, en rätt så lyckad filosofiredovisning och en rosa powernap i soffan är jag äntligen på lite bättre humör. Ibland är det skönt att bara få sova bort ett par timmar och låta hjärnan rensas på tankar som inte ens är relevanta. För egentligen, vad fan är det att bry sig om att jag förmodlligen inte får MVG i Engelska B? Jag tror jag överlever ändå. Jag är ju egentligen fullkomligt nöjd med mina betyg så här långt, med tanke på att jag inte gjort speciellt mycket för att förtjäna dom. Jag är nog en av världshistoriens sämsta pluggare. Jag har varken en fungerande studieteknik, motivation eller självdiciplin. Härmed tackar jag dom högre makterna för mitt läshuvud. TACK!

Imorgon blir det Idol-mys med Järngänget. Jag ska heja på Marie jättemycket. Fast egentligen bryr jag mig väl inte. Kan dock vara lite roligt att ha en favorit. Idol-final ger mig dessutom sjukligt underbara flashbacks. På förra årets final befann jag mig hemma hos Sara Andersson. Och det var väl egentligen då jag på riktigt bekantade mig med det berömda/ökända/underbara Vingåkersgänget. Den kvällen är oförglömlig och det var då Sara och jag utnämnde oss själva till Jesus. Och det har nu hållit i sig i ett år. Är det inte fantastiskt? Haha. Med delar av det där gänget har jag dessutom upplevt många kanonroliga festkvällar samt den underbart roliga Kreta-trippen. Nu närmar sig dessutom Sälen, vilket lär bli helt galet! Tack för er.

Ja, det var väl det. Gud så skönt. Ikväll tar jag med mig Flisan på hockey.

i wish i've never been born at all

Helvetes jävla skit. Jag blir så himla irriterad på mig själv! Och vad som är ännu mer irriterad är att jag bara har mig själv att skylla. Och sånt hatar jag! Gaaaaaah! Trösta mig någon, för det här humöret orkar jag inte med. Och det gör ingen annan heller.

Fyfan så värdelös dag. Och jag hatar mig själv.


Jaja, Cilla du är rätt snäll.

even if

Ärligt talat, att pallra sig upp vid 7 på morgonen är faktiskt tortyr. Och inte är det gjort för sista gången den här veckan heller. Jag blir galen. I och för sig är det för ett roligt ändamål på lördag. Maaaah, DM ska bli skitskoj!

Äh, later.

it's so hard to be anything at all

Cilla, min pärla, tack för dig.

Träningen gick näst intill perfekt. Eller ja, man blev ju dyngtrött. Och det var faktiskt lite roligt att urarta på uppvärmningen. Jag tycker att om man blir så trött att man inte ens kan slå en rak passning på 12 meter så får man urarta lite. Varför var det bara vi som lät hela tiden? Ingen aning. Gula laget ägde för övrigt alla halvlekar. Det är så himla roligt när det går sådär bra. Vi skulle alltid peppa varandra sådär mycket, allt skulle gå så mycket enklare då. Men det är ju inte riktigt så det funkar. Annars var det serre-futsal som gällde för hela slanten. Hade dock blivit lite mer seriöst om domarna hade hållit lite högre klass. Insatsen kan diskuteras.

Vi håller som bäst på att knyta ihop säcken inför nyårsäventyret till Sälen. Hoppas på att all planering blir klar på lördag, då det är bestämma-kväll hemma hos Cilly. Sen ska jag till Marcus. Sådäså.

DM lördaaaag. Maaaaah, vad skoj det ska bli!


PS. Varför har min pappa blivit magsjuk? Jag dör.

i got hit by a train

Haha, wtf. MarcusMarcusMarcusMarcusMarcus! Nu är alla nöjda och glada. Kanske. Men jag får väl kalla honom vad jag vill.

Trots att jag lovade mig själv att plugga matte idag blir det inte av. Jag tog faktiskt inte ens med mig matteboken hem. Sådäså. Istället blev det fikatime med Cilla och Ellen. Det var trevligt. Fick ur oss lite skit som tyngde hjärtat en aning. Annars har det väl varit en helt vanlig dag. Filosofiredovisningar (fast jag ska göra imorgon), göra klart ekonomiuppgiften samt skriva projektplanen. Jag har faktiskt lyckats åstadkommit något idag! Var ett antal dagar (läs veckor) sen sist.

Helvetet är över nu, något som alla tycks glädjas åt. Bara matteprovet som hänger över oss. Jag har dock sänkt målsättningen en aning. Får jag g i kursen är jag nöjd. Det innebär att jag behöver ha g på proven. Och det klarar jag. Jag älskar att jag är lat.

friday, i'm in love

M undrade varför jag inte har bloggat idag. Jag hävdade att jag är totalt ointressant. Han höll med. Jävla skit.

Dagen har bestått av en uppskjuten redovisning i Marknadsföring, där jag stolt kan meddela att vi utsågs till bästa grupp. Varför är det typiskt Freddan att dra betygen högt och ljudligt inför alla. Inte mig emot, men synd av dom som blir sågade gång på gång. Dagen fortsatte med ingenting. I princip hela den här terminen har bestått av slappa dagar där det inte händer nånting. Men duktiga som vi är satt jag och Cilly och pluggade spanska i nästan två timmar. Vi har roligt tillsammans. Spanskaprovet avslutade den, inte så krävande, skoldagen. Och ja, det gick faktiskt bra den här gången.

Var på ansiktsbehandling hela eftermiddagen. Det var nästan sjukligt skönt. Sånt borde man verkligen göra oftare. Det är nog bara plånboken som inte riktigt håller med. Bokade iallafall en ny tid i mitten på januari. Lite får man väl lov att unna sig. Kom dessutom hem med ny rengöring och ansiktsvatten. Det behövde jag faktiskt.

Fick dessutom reda på igår att jag ska lira DM på lördag. Ska bli väldigt roligt. Jag älskar inomhus. Hoppas det går bra. Jag blir så tjurig annars. På kvällen ska jag mysa hos M. :)

Ge mig lördag!

i'm young and hopeless

Att jag bloggar fem gånger samma dag om totalt oväsentliga saker måste tyda på att jag är en av dom sämre pluggarna i världshistorien. Vad har jag gjort för att förtjäna att vara omotiverad och född totalt utan självdiciplin?

Nu tittar jag iallafall på Andra Avenyn, och sen ska jag nog hoppa i säng faktiskt.

i start to scream

Jag hatar mig själv, men jag orkar faktiskt inte mer nu. Har iallafall skrivit mer än en sida på filosofin. Sådäså. Ska kolla film nu istället. Och plugga spanska. Ingen tid får gå 100% till spillo. Det ni!

after all

Jag fixade, fixade och fixade, och ja, jag blev faktiskt klar med svenskan igår. Men inte var det till någon nytta när läraren ligger nyopererad på sjukhuset. Stackars Anna, såklart, men synd för mig som skyndade så mycket. I och för sig skönt att ha det klart. Nu måste jag ta tag i filosofin. 10 minuters muntlig redovisning imorgon, på onsdag eller torsdag. Man vet inte. Och bara det är ju ett stressande moment. Och som vanligt har jag inte ens valt ämne än. Jag är fantastisk, måste jag erkänna. Idrott och filosofi kanske? Det var ju faktiskt det jag hade tänkt.

Äh, kom hit och krama mig lite!


Two angels who'd been rescued from the fall
Love it

emotion overload

Jag är helt snurrig i bollen. Vet inte vad det är med mig. Är det kanske all stress eller är det något annat? Det visar sig nog när jag, lagom till helgen, kan sätta mig ner och tänka efter. För då är helvetesveckan över. Då går det att samla alla tankar.

Fick reda på ytterligare en uppgift i Internationell Ekonomi som ska vara klar på onsdag. Jag älskar skolan.


Take me, I'm yours

and then she fell

Igår tog jag mig själv i kragen och la mig för att sova kvart i 9. En kvart senare sov jag som en stock, och se på fan, jag känner mig faktiskt rätt utvilad. Idag ska jag mysa runt med mina pullor i skolan, och sen väntar ytterligare en helveteseftermiddag med skolarbete. Men ja, det går.

out of control

Dags för Andra Avenyn, Sportspegeln och sen däcka. Blev ju inte jättemycket sömn den här helgen precis. Men jag har älskat den ändå.


we can't walk out

Just nu skulle jag göra vad som helst för att slippa detta, oerhört tråkiga, eviga skolarbete. Det verkar ju som att uppgifterna jag måste kirra aldrig tar slut. Just nu känns det dock som att jag har muntliga nationella under kontroll. Det är i och för sig väldigt bra, eftersom att jag ska kunna det utantill imorgon och det skulle underlätta väldigt mycket om det dessutom gick ganska bra.

Nästa case är att skriva projektplanen. Och jag som inte ens har funderat speciellt mycket över hur mitt projekt ska utformas. Jag får helt enkelt hitta på och sedan fylla på efter hand. En sak är iallafall säker, och det är att hela projektet ska vara klart i slutet på april. Gaaah, det stressar! April innebär att studenttiderna tagit fart på allvar. Ge mig! Men ändå inte.

Nu skulle jag hellre åka iväg och träna. Eller kanske allra helst ha M här bredvid mig i soffan. Ge mig!

somebody

Nej, jag har inte varit speciellt ambitiös idag heller. Förstår inte vad jag håller på med. Nu ska jag ta ett bad och sen hämta M.

Tack och hej!

I never ask for too much

Grejen är den att jag är så fruktansvärt ofokuserad och har noll självdiciplin. Men idag SKA jag blir klar med allt inför måndagens muntliga nationella. Morgondagen får ägnas åt filosofi och projektplan. Jag har dessutom tänkt klämma in en träning där vid 16-snåret. Prioriterar jag tiden rätt kommer jag lyckas. Känner jag mig själv rätt kommer det dock inte bli så. Men ja.

i need you today

Åååh, ge mig gårdagen! Ge mig den varje dag! Idag är jag lycklig som en barn på julafton. Fast jag var nog snäppet lyckligare igår.

Eller fan, vet inte om jag är lycklig idag. Har tusen saker att göra. Mamma har julpyntat lite här hemma, det är rätt fint faktiskt. Nu ska jag skriva PM till nationella i Svenska. Tjoo. Gud vad jag känner mig motiverad.