Design by: Josefin

for a little bit of love

Jaha, nu blev jag också utmanad. Jag ska skriva sex underliga/egendomliga saker om mig själv.. Lite klurigt, men funderar man och frågar andra om idéer så ska det nog gå bra.

1. Toalettbesök
Varje kväll när jag har borstat tänderna känner jag efter om jag är kissnödig (vilket jag aldrig är) och släcker lampan i badrummet och går in i sovrummet, stänger dörren och klär av mig kläderna. DÅ blir jag kissnödig! Varje kväll, varje vecka, varje måndad. Jag har ingen aning om varför. Men så är det. Så då måste jag uppsöka badrummet en gång till. Tur att det inte är så långt att gå...

2. Efter en utekväll
Ja, jag får för mig att vatten verkligen dämpar fyllan och gör det lättare att sova. När jag kommer hem och har borstat tänderna måste jag dricka minst 3 fulla glas vatten för att kunna somna. Har fått för mig att huvudet snurrar lite mindre då.

3. Hungrig
Jag är ALLTID hungrig. Mat/godis/fikabröd, det går aaalltid ner.
(Okej, det finns ett undantag. Alla dessa fyllepizzor/kebabrullar. Jag fattar det inte. Jag äter aldrig på fyllan.)

4. Husdjur
När jag var liten var min bästa vän i vått och torrt Mikaela de Verdier. Vi tog ett vedträ från ved-förrådet bakom mitt hus och låtsades att det var en riktig kanin. Vi matade den och nattade den på kvällen när det var dags att sova. När vi inte ville ha den kvar längre så gick vi och begravde den vid Sandbäcksgården (kyrkan på Sveavägen). Vi låtsasgrät lite, som om det vore på riktigt. Kaninen döpte vi till Polle.

5. Jag måste tända lampor
I mitt hus ser aldrig bebott ut utifrån. Det är något jag alltid tänker på när jag ser vårt hus utifrån. Därför går jag alltid omkring i huset och tänder lampor i alla möjliga rum. Dock är det alltid någon som släcker efter mig. Detta leder till att jag hela dagarna får gå omkring och tända lamporna på nytt.

6. Lätt till tårar
Jag har väldigt lätt att börja gråta. Jag gråter för allting. Jag gråter när det går bra för mig eller någon i min närhet, eller ja. När det går bra för någon på tv också, exempelvis idrottsmän/kvinnor. Jag gråter när jag är glad och när jag är ledsen. Och jag gråter om någon i min närhet gråter eller mår dåligt. Dessutom gråter jag när jag skrattar. Precis som Cilly. ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Spara uppgifter

Din mailadress:

Din blogg:

Din kommentar:

Trackback