Design by: Josefin

it can only get better

Lyckan är gjord. Fick sluta betydligt tidigare än vad schemat visade. Det är därför jag gillar dom sista dagarna innan jullovet är här. Fick dessutom reda på att jag (och, i princip, alla andra) fick MVG i Filosofi. I like. Lutar detssutom åt samma betyg i Religion. Den kursen är dock inte slut förrän till våren. Gaaah, STUDENTEN!
Berättade för Dag om min farfar. Ska göra provet på måndag istället, vilket innebär att jag har hela helgen på mig att lära mig det där och kirra högsta betyget. Det skulle verkligen sitta riktigt bra. Det är ju bara att visa karl'n att jag faktiskt kan. Så svårt kan det ju inte vara. Annars har jag haft dunderhuvudvärk hela dagen. Det är ju inget att hurra över direkt.

Klockan två ska jag ta igen det jag missade imorse. Mamma kommer snart och hämtar upp mig och sen bär det av mot aulan där Tallås och Söder har Lucia. Jag älskar verkligen det. :) Det är det finaste som finns. En anledning till att man skulle vilja gå på Tallås hela livet. Många andra faktorer talar dock emot detta. Haha. Tacka fan för att man slipper vara 15 hela livet. Det är ju faktiskt ingen höjdare.

Efter Lucian ska vi åka och titta på/säga hejdå till farfar. Känns bra att ha gjort det innan begravningen, som för övrigt är 28 december. Dom första tårarna föll när jag pratade med Dag. Känns som det kan bli fler den här eftermiddagen. Dom måste ju ut någon gång.

Ikväll kommer Marcus. Love it.

Om man skulle ta och hälla i sig en liter vatten kanske? Dö huvudvärk!

Kommentarer
Postat av: Anonym

allt verkar handla om marcus

2007-12-13 @ 17:11:47
Postat av: cilla

Allt verkar handla om Cilla, I love you Sara.. "Avundsjuk, jag är så avundsjuk"

2007-12-13 @ 19:03:03
URL: http://camh.blogg.se
Postat av: sara

ja, mycket handlar om marcus. mycket handlar även om skolan och annat skit. själv anser jag att man kan våga erkänna vem man är om man klgar. känner du dig sidosatt?

2007-12-13 @ 19:05:39
URL: http://saraskoog.blogg.se
Postat av: molgan

bara för att jag är osynlig--

2007-12-14 @ 08:46:15
Postat av: åsa

hahaha jag skrev det sista

2007-12-14 @ 08:46:32

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Spara uppgifter

Din mailadress:

Din blogg:

Din kommentar:

Trackback