Design by: Josefin

i don't want to let go

Ja, idag var det nationellt prov i matte b. Kändes helt okej när jag gjorde det, men jag får panik av att sitta still och tänka sådär länge, så jag gjorde inte riktigt alla uppgifter. Hoppade över någon som jag kände att jag inte orkade direkt när jag såg den. Men som sagt, så gick det helt okej. Jag har varit med om jobbigare grejer.
 
Jag kan inte äta något idag, på grund av mina ömma tänder, och det innebär att jag har gått hungrig hela dagen. Eller ja, lite hallonkräm och en fjärdedels banan och gått ner. Inte illa faktiskt. Men ja, jag är hungrig. Får hoppas att min systers pannkakor går ner sen iallafall. :) Dom brukar inte vara speciellt hårda.
Ikväll är det även semifinal i Eurovision Song Contest, och lite nörd som jag är ska jag givetvis titta. Några bra låtar ska väl gå att hitta. :) Imorgon bär det annars av till Stockholm för att rita klart köket till nya huset.

Inte fick jag åka bil med Cilla idag heller. Besiktning? Säkert, Cilla. Dom vågar bara inte låna ut bilen. Skaffa en egen, raring.

Hej hopp!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Spara uppgifter

Din mailadress:

Din blogg:

Din kommentar:

Trackback