Design by: Josefin

i keep trying to find my way

Väntar med spänning (eller kanske inte) på att alla människor ska lägga upp bilder från dom senaste dagarnas bravader på bilddagboken, facebook och liknande. Haha. Antar att det är vissa bilder där man defintivt skulle klara sig utan..

Vi sitter här på vår torsdagsstandardhåltimme. Haha, vilket ord. Vi har ju två såna, en på tisdagar och en på torsdagar. Annars har den här dagen mest resulterat i försovningar för typ samtliga i klassen. När vi väl möttes här har det enda samtalsämnet varit den allmänna tröttheten. Vi är utan tvekan skolans tröttaste klass för dagen. Det är vidrigt. Hem och sova efter religionen hörde vi.

Trippens roligaste: "Nää, det här är inte min hytt.."
Varför det är så fruktansvärt roligt: Det är storm (typ), majoriteten av klassen står ute på däck, X pressar upp dörren innifrån och möts av kylan och stormen. Utbrister "nää, det här inte min hytt" och vänder sedan om och går in igen. Ett stort asgarv utbröt.

En annan lite intressant händelse är direkt när båten lämnat hamn befinner sig hela klassen på däck för att checka läget. Åsa ställer sig och spottar ut i vattnet. Plötsligt hörs ett skrik från Niclas som står 10 meter bort. "Vem fan spottade mig i ögat?!"

Kommentarer
Postat av: Cilla

Love it, just do it :)

2008-04-24 @ 16:23:26
URL: http://camh.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Spara uppgifter

Din mailadress:

Din blogg:

Din kommentar:

Trackback