Design by: Josefin

can't waste my time

Igår gjorde jag minsann en spännande utflykt med Marcus och hans hockeylag. Match i Nacka var det som stod på programmet och den enda förhoppningen jag hade var att jag inte skulle drivas till vansinne genom att sitta på bussen med grabbarna i två timmar. Eller ja, fyra blev det ju men på hemresan sov vi. 01.15 var vi hemma. Skön tid. Verkligen. Hur som helst så blev det inte katastrof, utan det var faktiskt ganska roligt. Väl framme upptäckte jag en ENORM galleria som låg 300 meter från ishallen. Där tillbringade jag två timmar och det var definitivt ett bra ställe att fördriva tiden på. Ett par klänningar från Gina Tricot, body butter med cocos från The Body Shop och en t-shirt till Marcus från MQ fick jag med mig därifrån och det är verkligen tur att det är löning idag.
När jag väl begav mig till ishallen, som egentligen var ett tält, hjälpte min närvaro galant, precis som förväntat. Grabbarna vann den första matchen i kvalet med 5-2. Det satt ju fint. McDonalds fick besök på vägen hem. En gammal god tradition i KHBJ. Jag tog en El Nacho Chicken Jr. Svingod.

Nej, nu är det sprintstafetter! Och ja, jag vet att Vickan och Danne har förlovat sig. Det är ju skoj. Orkar inte kommentera det mera. En liten rolig grej angående detta kan dock läsas här.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Spara uppgifter

Din mailadress:

Din blogg:

Din kommentar:

Trackback