Design by: Josefin

what am i without you?

Imorse var jag minsann uppe med tuppen för att köra mina syskon och Marcus till skolan. Snällfaktorn ligger alltså på en mycket hög nivå idag. Nyttighetsfaktorn är också ganska hög hittills. Jag åt frukost (bestående av en smörgås med ost och skinka samt bäryoghurt med boveteflingor) samtidigt som övriga ungdomar i familjen strax före halv 8 och nu när jag blev hungrig igen gjorde jag mig en smoohie bestående av mango, ananas, banan, naturell yoghurt och tropisk juice. Inte illa pinkat! Till lunch ska jag försöka mig på att göra egen Flygande Jacob. Det har jag aldrig gjort förut, så det kan bli spännande. Dock är väl inte det så himla nyttigt eftersom såsen består av vispgrädde. Men då äter man en mindre portion istället, så det göööör inget!

Vilket humör jag känner mig på! Imorse hann jag dessutom med att åka iväg och sola så slipper jag göra det ikväll. För ikväll är det träningsfritt från Marcus håll och jobbfritt från mitt. Det innebär umgänge! Jag ska dock smita iväg nån timme för träning på Friskis. Blir nog bräda. Men kan inte riktigt bestämma mig. Mitt största problem nu är att jag fick vidrig träningsvärk i vaderna efter Step som jag var på i söndags. Jag ska stretcha ordentligt ikväll!

Nu ska jag nog testa mitt nya Singstar som jag (eller kanske hela familjen) fick i fredags. Queeeen! Någon som förstår lyckan?

Pussipuss.

Kommentarer
Postat av: sara

sv: haha.. mjaa vi ligger lite efter ;) men tackar :D

2009-03-24 @ 18:01:27
URL: http://sarahogberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Spara uppgifter

Din mailadress:

Din blogg:

Din kommentar:

Trackback