Design by: Josefin

feber, gossip girl-feber

Nu har jag varit duktig! Nej, jag menar inte att jag var duktig när jag gjorde mat (det brukar jag ju göra). Jag kallar mig inte heller duktig för att jag gick ut med soporna, plockade ur diskmaskinen och jag kallar mig definitivt inte duktig över att jag började titta på Gossip Girl sägong 1 igen. Från början. Varenda minut ska jag se. Igen. Det är som en drog!


Nej, när jag sa att jag känner mig duktig menade jag att jag gjort klart ett helt kapitel i företagsekonomiboken. Heja mig! Nu har jag bara ett kapitel kvar och jag ska inte träffa Dag på skolan förrän om en vecka. Jag känner mig alltså i fas! Jag kanske ser till att göra klart sista kapitlet imorgon eller möjligen på lördag och sen har jag flera dagar på mig att läsa på så jag kan berätta så mycket som möjligt om vad jag kan.

Träningen stundar. Jag och Moa är perfekta träningspartners! Vi gillar samma saker. Ikväll är det Carolas bas som gäller. Puls/bas är roligare, men man får väl ta vad man får. Vi får hoppas och studsa lite extra, helt enkelt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Spara uppgifter

Din mailadress:

Din blogg:

Din kommentar:

Trackback