Design by: Josefin

Tack och godnatt

Middagsgäster fick jag och nöjda blev dom också. Jag blev väldigt nöjd med mig själv också. Känns bra! Lasagne är ju en av mina favoriträtter och det är roligt att kunna variera lite också. Fast köttfärslasagne är ju fortfarande en all time favorit.

Landslagsmatchen var ju inte så dålig, men jag har faktiskt bara slängt ett halvt öga mot tv:n ikväll. Bloggar och diverse annat internetande kändes mer lockande. Klistrad sitter jag när det verkligen gäller något. Ikväll kändes det ju ganska givet på förhand hur det hela skulle sluta. Tror att dom flesta tycker det ska bli spännande med ny förbundskapten också. Hoppas på lite ungdom och nytänkande. Det tror jag skulle göra svensk fotboll gott.

Nu blir det tack och godnatt för idag.

Kommentarer
Postat av: Ida

Hej!

Ingen har väl missat att den finns en hel del männskor som tjänar pengar på sin blogg. Jag är numera en av dem, det kan du också bli. Vad sägs om att få massa pengar inbetalt på kontot i slutet av varje månad?



På denna sida: http://www.plusikassan.se/index.php?advertiser=13099, kan du bli medlem GRATIS, och sedan börja tjäna pengar. Inte presentkort eller poäng som på de flesta sidor, utan rena pengar, som sedan sätts in på ditt bankkonto i slutet av månaden!

Du får även ta del av en hel del olika rabatter på massa olika internet-butiker!

Bli medlem alldeles GRATIS på en gång, och börja tjäna lite extra cash vettja! =)

2009-10-14 @ 23:05:34
URL: http://idabom.blogg.se/
Postat av: Rebecca

natti natti ^^,

2009-10-14 @ 23:08:04
URL: http://rebeckhaam.blogg.se/
Postat av: johanna

God natt!

2009-10-14 @ 23:13:39
URL: http://frokenlax.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Spara uppgifter

Din mailadress:

Din blogg:

Din kommentar:

Trackback