Design by: Josefin

smygreklam

Gud, vad kallt det var imorse! Tur att Marcus körde mig så jag slapp skrapa rutorna på bilen själv, eller ännu värre, CYKLA. Efter ett riktigt kortpass på jobbet åkte jag till Maria och köpte det fantastiska ansiktsvattnet. Det luktar så himla gott!

Just den här goda som luktar päron är för blandhy, vilket passar mig bra, men det finns för andra hudtyper också. Jag har varit på flera olika behandlingar hos Maria på Skin&Beauty som använder Matis produkter och jag är verkligen supernöjd! Det här är dock den första produkt jag provar. Det är så svårt att byta märke när man redan vant sig vid ett. Tycker inte ni också det? Man vill ju inte slänga ut flera hundralappar på något man inte vet om det är bra. Det är här är dock snarlikt ansiktsvattnet från Decleor som jag använt innan. Det vet minsann Maria eftersom dom använde Decleors produkter när hon gick i skolan för att bli hudterapeut, så jag tror att det här blir bra.

Nu ska jag titta på ännu mer Gossip Girl och senare blir det Friskis. Shit, klockan är ju inte ens halv tre! Det är verkligen skönt att sluta 12!

Måste komma ihåg att köpa nytt batteri till vågen. Min kostdagbok påminner idag om att jag måste väga in mig. Det blir svårt om jag inte har en våg som funkar.

Kommentarer
Postat av: moqan

Medel 17.15? =)

2009-09-30 @ 15:27:18

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Spara uppgifter

Din mailadress:

Din blogg:

Din kommentar:

Trackback