Design by: Josefin

bangkok

Efter en lang resa med taxi, bat och buss i sammanlagt 13 timmar har vi nu landat i Bangkok. Och eftersom vi kom for nagra timmar sen har vi hunnit landa lite sjalva ocksa. Vi hangde pa vara vanner fran England Rob och Adam, som hangt med anda sen Phi Phi (aven om vi varit fran varandra en del ocksa pa olika oar), som vi turligt nog traffade vid piren pa Koh Phangan och som skulle med samma bat och sen aven precis samma buss som vi. Vi hamnade alltsa pa ett hotell mitt i smeten i Bangkok som grabbarna redan bokat och som tur var fanns det plats for oss ocksa.

Sa har sitter vi nu, uppe pa taket (7e vaningen) med utsikt over hotellets pool och Bangkok ligger for vara fotter. Man ser hela stan har uppifran, helt underbart! Inte betalar vi mycket heller. Inte ens vart dyraste hotell, trots att det nog faktiskt ar vart finaste. 1400 bath per natt betalar vi och delar pa tre. Det vill saga ungefar 100 kr per person och natt. Klart overkomligt.

Imorgon ska vi forsoka vara lite kulturella och aka och titta pa lite schyssta grejer. Forst pa programmet star den stora Buddha-statyn, som jag inte vet vad den kallas. 15m hog och 46m lang ska den visst vara. Hoppas hela Buddha far plats pa bild.

Klockan narmar sig tva och det kanske vore lage att dra sig ner mot rummet. Hoppas vi hinner med lite grejer imorgon. Garna bade lite kultur och lite stek i (forhoppningsvis) solen pa taket.

Tack och godnatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Spara uppgifter

Din mailadress:

Din blogg:

Din kommentar:

Trackback