Design by: Josefin

hello from coral bungalows

Grejen ar att igar nar vi var pa Sunrise Beach och dansade (Full Moon-stranden) sa slappte dom typ ut nan gas pa dansgolvet, som var utomhus. Det lukade fan och iallafall jag blev typ yr/hog/fick huvudvark. Ar det nagon som vet var detta ar? Ar det for att droga gasterna? Tycker faktiskt inte det kanns riktigt okej isafall.

Dagens uppgift har varit att boka nytt hotell, eftersom det bra stallet vi bor pa nu saklart ar fullbokat over Full Moon sa vi kunde bara boka till den 28e och Full Moon ar den 30e. Vi hittade ett bra stalle bara 2 minuters promenad harifran. En jattesot bungalow mitt pa stranden med utsikt over solnedgangen. Toppen tycker vi som inte har sett nagon solnedgang an. Vi borde skammas! Men vi sover alltid middag nar vi kommer tillbaka till rummet efter en soldag och solen gar ner runt 18, och da brukar vi fortfarande ligga och sussa. Sa kan det vara.

Dessutom ska vi forsoka boka buss eller flyg tillbaka till Bangkok harifran typ den 1a april sa vi hinner med ett par dagar i Bangkok innan vi flyger mot Sydney.

By the way ar det valdigt molnigt idag sa vi har en bra ursakt till att sitta inne framfor datorerna, styra lite med reseplanering och kanske ta en power nap i eftermiddag. Ikvall ar det pool party pa hotellet sa det galler att ladda ordentligt.

Puss&kram

Kommentarer
Postat av: Cilla

Ska du med till Sydney? Som jag förstod på Ellen så skulle du komma hem till påsk?



Hade bra, PUSS

2010-03-26 @ 10:25:21
URL: http://camh.blogg.se/
Postat av: Sara

Yes, jag ska med till Sydney! Men ska forsoka ta mig hem darifran nagra dagar senare, men det ar sa jakla krangligt att boka om biljetten. Ska prova ringa British Airways i Bangkok pa mandag, men vet inte riktigt om vi kan fa hjalp darifran heller.



PUSSSS!

2010-03-27 @ 15:44:26
URL: http://saraskoog.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Spara uppgifter

Din mailadress:

Din blogg:

Din kommentar:

Trackback