Design by: Josefin

stresssss!

Högst upp på minussidan (som är väldigt kort) med Kick-Off Week står stressen. Man hinner vara hemma efter skolan typ en kvart innan man måste rusa tillbaka för diverse skitroliga aktiviteter. Min idé om Night Mission var hyffsat rätt, förutom att det var fler uppdrag att utföra än saker att hämta. Sakerna att hämta var dock inte superlätta, men vi klarade hela listan och dessutom i tid, och vi misstänker även att vi var först av alla. Inte illa pinkat!

Synd att det är sista dagen idag. Sista kvällen med älskade Disco Inferno. Men jag tror vi kommer mynta något slagt uttalande i stil med "Once a Disco, ALWAYS a Disco". Grymt va?

Nu måste jag skynda mig som satan. Ikväll är det finsittning och time att ta på sig sin finaste outfit och skratta och tjoa natten lång. Vi ska vara på förfest om en timme och förbereda ett spex! Vi utgår nämligen från att vi fortfarande ligger topp 5 och blir en av grupperna som med hjälp av ett gryymt spex ska försöka vinna över alla andra grupper. Wish us luck!

Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Spara uppgifter

Din mailadress:

Din blogg:

Din kommentar:

Trackback