Design by: Josefin

kvällens middag



Inte världens bästa bild, tyvärr.
Hur som helst, det ska föreställa en pizza.

Botten gjord på 2 ägg och 2 dl bakerix (mjöl utan gluten och kolhydrater)
Äggen vispas först fluffigt med elvisp och sen använder man dom här långsmala visparna när man häller i bakerix.
Degen blir rätt kladdig, så man får ha bakplåtspapper på plåten och plastfolie över när man kavlar ut degen.
Botten förgräddas på 200 grader i 4 minuter och ska sen svalna en stund.

Topping: tomatpuré, strimlad kalkon, en ananasring, mozzarella och lite riven ost.

Sen är det på med valfri topping som gäller innan pizzan ska in i ugnen 8-10 minuter på samma temperatur igen.

Räcker till två portioner!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Spara uppgifter

Din mailadress:

Din blogg:

Din kommentar:

Trackback