Design by: Josefin

påsken

Ursäkta bloggfrånvaron under påsken. Det har varit sååå skönt att vara ledig några dagar och jag har inte gjort annat än umgåtts med familj och vänner. Jag och Marcus körde någon sorts varannan dag-variant hos våra familjer och åkte mellan Katrineholm och Vingåker hela tiden.

I lördags blev det en superlyckad drinkkväll hos fina Sanna följt av rolig utgång på Harrys. Träffade en del väldigt efterlängtade personer och det gör ju det hela lite extra kul! Åkte ändå hem ett tag före stängning och var väl okej pigg på påskdagen.
Träningen har blivit lite lagd på hyllan och så även lchf under helgen. Dock har inte dieten spruckit totalt. Har faktiskt inte ätit en enda godisbit så sockersuget blev inte stimulerat alls. Heja! Eller ja, bortsett från Sannas goda drinkar men det får vara ett undantag! Men 1,2 mil har jag lyckats promenera iallafall trots skitväder. Hoppas vädertanterna har fel så att resten av veckan blir finare än väntat, för isåfall blir det fler promenader och kanske lite joggning!

Puss på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Spara uppgifter

Din mailadress:

Din blogg:

Din kommentar:

Trackback