Design by: Josefin

lchf

Nytt år, ny termin, en 23e födelsedag som närmar sig och en rätt taggad Sara. Det ska ni veta! På onsdag kör jag igång med LCHF igen och den här gången ska jag verkligen ge det en riktig chans. Om inte annat för att min mage mådde så himla mycket bättre. Kan utan läkarhjälp konstatera att min mage inte pallar med gluten och därför passar lågkolhydratkost mig så himla bra eftersom det innebär uteslutning av bland annat bröd, pasta och annat som innehåller gluten.

Att jag väntar till på onsdag med att köra igång beror på två saker. Dels att jag har vissa råvaror här hemma som måste ätas upp först. Det är ju onödigt att slänga och Marcus är ju inte här den här veckan så därför väljer jag att vänta några dagar innan jag utesluter kolhydraterna. Anledning nummer två är helt enkelt att jag måste vänta tills det rullar in lite pengar på kontot eftersom LCHF kräver vissa varor i kyl/frys och skafferi och just nu har jag inte råd att storhandla.

Jag ska iallafall smygstarta lite och bara äta kolhydrater ett mål om dagen. Igårkväll åt jag fläskfilé i en sås på grädde, bladspenat, sweet chili (inte helt optimalt) och sambal. Till det kokade jag broccoli och hade även lite gurka och tomat på tallriken. Och ikväll blir det fisk med stuvad spenat. Gott!

Var ute och gick en sväng förut och passade på att kila in i affären och köpa lite basvaror som är lite billigare och som tur är har jag en del kvar sen jag körde LCHF i höstas, typ LCHF-vänligt mjöl och fiberhusk.
Det jag kompletterade med idag:

  • Smör
  • Majonnäs
  • Turkisk yoghurt
  • Tonfisk
  • Avokado

Återkommer med en lista på vad som ska inhandlas på onsdag när pengarna kommer!


Kommentarer
Postat av: Madde A

Hej Sara! Tänkte bara säga att du måste lämna studieförsäkran på csn.se för att få pengarna nu när det är ny termin. Jag fick mina redan i måndags. Och det är mer än vanligt denna månad:) Det är iaf så jag har förstått det och så funkade det för mig! Kram!

2012-01-22 @ 22:36:01
Postat av: Sara

Svar: Tack Madde! Jag trodde att jag redan lämnat studieförsäkran men när jag tänker efter är det nog bara registrering på kurser och grejer jag gjort. Så det var tur att du sa!

Kram!

2012-01-22 @ 23:07:42
URL: http://saraskoog.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Spara uppgifter

Din mailadress:

Din blogg:

Din kommentar:

Trackback