Design by: Josefin

tips!

Har ni tittat på Efter tio den här veckan? Kanske är en lite dum tid om man jobbar eller pluggar i och för sig, för jag har inte sett något jag heller. Men jag ramlade över några länkar i ett par bloggar och har tittat lite grann nu på förmiddagen. Ämnet för veckan är "Det vita giftet" och det diskuteras både socker, vetemjöl och mejeriprodukter.

Det är väldigt intressant både för dom som testat att utesluta något av dessa, dom som tror att low carb är bluff och dom som säger sig "inte kunna vara utan" socker/pasta/frukt/bröd.

 

Något jag konstaterat för längesen och inte riktigt klarat den här veckan är att jag mååååste skärpa till mig gällande frukt! När jag åt lchf i höstas var det inga problem och jag inte en endaste frukt! Bär åt jag då och då, men väldigt sällan. Jag tenderar verkligen att överäta när det kommer till frukt och när jag utesluter annat socker och frukt är det enda söta min hjärna får så får jag svårt att hejda mig. Såååå, skärpning! Bär är okej, men inte varje dag och helst i typ smoothie till frukost och inte som "godis".

Tack och hej!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Spara uppgifter

Din mailadress:

Din blogg:

Din kommentar:

Trackback