Design by: Josefin

helgen

Alltså, blogg.se-appen är så fruktansvärt sämst. Överväger att byta bloggportal i och med att det är så himla mycket smidigare att kunna slänga iväg ett inlägg eller ett par bilder när man har mobilen med sig hela tiden. Den funkar ju liksom typ aldrig.
 
Hade en väldans mysig och rolig helg när Ellen var här på besök. Vi åt för lite och sov för lite, men drack desto mer vin, så det blev liksom himla bra ändå. Fredagen innehöll lunch på stan och lite shopping innan vi åt typ getost, serrano och räkor till middag innan vi åkte in till stan och mötte upp Åsa, Johanna och hennes kompis Lisette på Pipes för ett par drinkar. Ingen ville lägga pengar på att gå in nånstans och dansa, så vi gick helt enkelt upp till Åsa på våningen ovanför och hade disco där till typ halv 3. Bra kväll!
 
Lördagen blev ganska slapp i och med att vi drack lite mer än planerat kvällen innan. Vi låg därför inne större delen av dagen och åkte sedan till Åsa för att spendera ett par timmar i solen på hennes terass innan vi skulle till Kock och Bar för att äta tapas. Det är så jäkla gott och mysigt där! Efter det hamnade vi i paltkoma nån timme innan vi piggnade till och fortsatte dricka vin. Också en kanonkväll som slutade med utgång för Åsa och Ellen medan vi andra tog oss hemåt strax efter midnatt. Så kan det gå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Spara uppgifter

Din mailadress:

Din blogg:

Din kommentar:

Trackback