Design by: Josefin

känslan som uppstår...

Vi är lite sena in på Friskis och kommer sist in i salen. Vad ser vi? Bara pensionärer. Har vi missat nåt? Fan också om det blivit nån ändring och vi hamnat på pensionärsjympa. Kanske bra för våra lite stela muskler, men kanske inte världens ös och moderna låtar. Som tur är var det en tjej i vår egen ålder som höll i ett vanligt baspass och alla gamlingar kanske berodde på att klockan bara var halv 4 och kanske på att det är något höjdarpass senare ikväll som vi ännu inte vet om. Passet var skoj och lagom jobbigt för dagen.
 
Något som var extra jobbigt var att det var en jäkla massa magövningar. "Hon ser ju inte ut att behöva träna så mycket mage" tänkte jag om den vältränade och slanka ledaren. Sen kom jag på att det kanske var just därför hon hade mycket träning för magen. Hon var ju liksom stark i den. Och jag som redan hade träningsvärk just i magen.
 
Nu dricker jag en smoothie med lite turkisk yoghurt, en skvätt grädde, frysta bär och lite kanel och ingefära. Ska strax hoppa in i duschen och sen slänga ihop en broccoligratäng med bacon i!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Spara uppgifter

Din mailadress:

Din blogg:

Din kommentar:

Trackback