Design by: Josefin

lördag

Ja, här ekade det ju typ. Har haft några toppendagar med min mamma och syster. Därför har bloggen blivit lagd åt sidan. Nu har dom precis åkt hem mot Katrineholm igen och jag har lördagsmys i soffan. 

I torsdags gick vi upp tidigt och åkte till Ullared. Det var skönt att det var vardag och lite lagom med folk. Tycker det är lite jobbigt när det blir trångt och stressigt. Vi skulle egentligen inte ha något speciellt, utan mest köpa sånt som går åt hemma och lite julklappar. Jag köpte några pocketböcker att ta med till Thailand. Tänk att vi åker snart! Vi har bokat ett par hotell nu så att vi har lite förberett när vi kommer dit. 

Är det någon läsare som varit i Thailand över jul och nyår utan att boka boende i förväg? Det är ju inga problem att göra så annars, men när det är extrem högsäsong så känns det lite ostabilt. Som det ser ut nu har vi iallafall bokat boende för knappt två veckor och har 11 dagar efter nyår obokade. Men vi får väl se om vi låter det vara så eller om vi gör upp någon annan plan. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Spara uppgifter

Din mailadress:

Din blogg:

Din kommentar:

Trackback