Design by: Josefin

helgen

Jag har verkligen haft en supermysig helg när Marcus varit här nere hos mig. Det är alltid när han kommer hit som det känns mest att vi inte bor tillsammans. Hemma i Katrineholm är det mest som att vi båda är och hälsar på och vi far fram och tillbaka mellan våra familje, men här blir det lite annorlunda.
 
Vi har inte gjort så mycket, utan mest myst i soffan och umgåtts liksom. Igårkväll lagade vi god mat med helstekt rostbiffsfilé och potatisgratäng och Marcus gjorde en god äppelpaj till efterrätt. Han är så duktig på att baka och själv bakar jag ju inte så ofta. Annars var vi en liten sväng på Ikea och även Media Markt och Elgiganten där vi efter långa funderingar köpte en surfplatta från Samsung. Vi har pratat om att köpa en ganska länge, och delvis är det för att vi vill ha en med oss när vi åker till Thailand. Till exempel ska vi mellanlanda i Peking där vi har en väntetid på 10 timmar ungefär, så en film eller två under den tiden skulle inte sitta fel. Vi valde att köpa Samsungs nyaste modell Tab 3 med 8 tums skärm istället för den vanliga 10,1. Den kändes smidigare och hade ändå tillräckligt stor skärm och passade bra till vad vi vill använda den till. Förhoppningsvis kommer jag få lite nytta av den, även jag, i framtiden. Marcus har den nu som sin i och med att han jobbar borta och det är smidigt med den där lilla istället för dator.
 
Jaha, det var en liten update det. Ikväll är det "äntligen" tvättning som står på schemat och från och med imorgon blir det fullt ös med plugg. Har faktiskt varit duktig och gjort grejer under veckan som varit, men nu är tentan nära och det gäller att banka in så mycket som möjligt i hjärnan. Dessutom är det ju rapportskrivning och muntliga redovisningar som gäller denna vecka också! Håll tummarna för att det går bra!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Spara uppgifter

Din mailadress:

Din blogg:

Din kommentar:

Trackback