Design by: Josefin

linnéas möhippa

Ber om ursäkt för lång frånvaro! Inte nog med att veckorna springer iväg, när man har planer en helg så går ju den också i ett och att hinna blogga är ju inte ens att tänka på!
 
I lördags hade vi möhippa för Linnéa, en av mina allra allra bästa vänner. Det blev en så himla lyckad dag! Hela dagen var så välplanerad och vi hade dessutom hyfsad tur med vädret också. Speciellt på vår utomhusaktivitet, som även denna möhippa var ett besök på Vildmarkskampen. Den här gången tittade jag bara på, hejade och agerade fotograf. Man rörde sig mycket ändå, så man slapp frysa även om man inte deltog i aktiviteterna. Anki, som också är gravid, avstod också. Många grenar var dessutom lika roliga att bara titta på som att delta. Skrattade såååå mycket på kofotbollen! Man ser ju inte hur alla ser ut när man spelar själv. 
 





Vi började dagen med att Linnéa blev kidnappad hemma av Emelie och Emma, medan vi andra möttes upp och dukade upp frukost i paviljongen vid Djulö. Det regnade så det var perfekt att kunna vara under tak! Frukosten var verkligen jättegod och lyckad och vi hann äta i lugn och ro, prata, skratta och ge Linnéa ett par uppdrag innan hennes ögonbindel återigen åkte på och vi packade in oss i bilar och åkte vidare. 
 



En av Linnéas största drömmar är att få prova att blåsa glas. Så självklart hade vi fixat det! Vi åkte till Rejmyre och när ögonbindeln togs av och hon förstod vad hon skulle göra blev hon såå glad! Har typ aldrig sett någon bli så glad över en överraskning och det var såklart jätteroligt för oss andra som planerat och fixat! Det blev glädjetårar från både Linnéa och flera av oss andra och det var jätteskoj att få vara med och se henne uppfylla sin dröm. Och hon var verkligen så himla duktig! 
 



Efter glasblåsningen åt vi lunch och åkte mot Norrköping och Vildmarkskampen. Det regnade lite grann, men alla var så himla glada och taggade så regnet gjorde ingenting. Sen hade vi bokat rum på ett vandrarhem där vi skulle få duscha och göra oss iordning allihop. Vi hade tillgång till en stor umgänges- och loungedel och en jättestor bastu. Var verkligen toppen att kunna vara där, och det bästa av allt var att vi endast betalade för ett enkelrum men var ändå 15 stycken som kunde härja fritt och dela på fem duschar. Både mysigt och trevligt! Man gör sig ju inte iordning ihop inför en utekväll längre som man gjorde förr. Saknar det. 
 


Middag intogs sen på Texas Longhorn och det var verkligen supergott!
 
Tack alla underbara vänner och framför allt Linnéa såklart för en superrolig dag med bästa gänget! Vi alla längtar så himla mycket till bröllopet, det ska bli helt fantastiskt!

Kommentarer
Postat av: Ellhå

Verkar verkligen ha varit en toppen dag. Fina foton!

Svar: Var verkligen jättelyckat! :)
sara skoog

2015-06-01 @ 12:03:14

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Spara uppgifter

Din mailadress:

Din blogg:

Din kommentar:

Trackback